היכן כדי למכור?

amos80

New member
היכן כדי למכור?

שלום לחיה וחברי הפורום אני יצרנית של תכשיטים מכסף וזהב בעבודת יד(אפשר לראות חלק מעבודותי באתר etsy לפי הכתובת למטה) ופורום זה נתגלה לי רק לאחרונה, אבקש נסיונכם וחוות דעתכם היכן רצוי למכור תכשיטים מסוג זה. בתודה מראש עדי

HayaBee

New member
../images/Emo245.gif../images/Emo229.gifיופי של עבודות !!!

עדי יקרה, יש לך חנות נהדרת עם מוצרים יפיפיים. למה לא תנסי גם באיביי? לגבי ירידים, קשה לי באופן אישי להמליץ כיוון שיש כל כך הרבה דוכני תכשיטים שהתחרות גדולה, למרות זאת כל דוכן כמובן שונה ממשנהו והלקוחות קונים מה שתואם את טעמם ואת כיסם. במקום הכי לא צפוי ניתן לעשות מכירות מצוינות....קטונתי. מקוה שתמצאי את המקום הנכון לך ותצליחי. חיה

bartal4

New member
בהחלט עבודות יפיות ומיוחדות

הצעתי היא שתבדקי היטב את מלאי התליונים ,העגילים והצמידים גם טבעות ניתן למכור , אבל יותר קשה (גדלים, גדלים...) הבעיתיות שאני רואה במקרה שלך , זה אך ורק המחירים . לא פשוט למכור תכשיטים בירידים במחירים של מעל 100 150 ש"ח אם יש לך מספיק כאלו , אין ספק ששווה נסיון היות והעבודות שלך מיוחדות ושונות . עצה שלי לפני שאת מתחילה : המנעי מירידים יקרים (מעל 200 ש"ח) 300 אנשים במקום הנכון קונים יותר מ 30000 במקום הלא נכון ! בחרי את קהל היעד שלך היטב !!! נסי מקומות קרובים לבית ובהתחלה , ירידי חצי יום ולא מבוקר עד ערב . אין מקום שנחשב טוב או רע יותר יש מקום שמתאים לך או לא מתאים לך ... כנ"ל אגב לגבי מארגנים (!) בהצלחה ברוך

gask01

New member
אמת ויציב! כדאי גם להשיג קופה ניידת עם אפ..

שרות סליקת כרטיסי אשראי - לא כולם יהיו מוכנים לשלם סכומים גבוהים במזומן. צריכה עזרה עם זאת אז צרי קשר. בהצלחה!

למעלה