היכונו

היכונו

למסעות איילת בארץ הקודש מס' 2 הפרומו יוצג במהלך החודש המוצא הראשון לשרשור הסיכום לסרט "מסעות איילת בארץ הקודש 1" שיציגו כאן יזכה בכניסה חד פעמית להרקדתה של איילת בחו"ל (עפ"י תנאי המבצע) ולאיילת נאחל בהצלחה במסעותיה........ תנאי המבצע - הזכייה לא כוללת כרטיס טיסה הלוך ושוב שימומן על חשבון הזוכה

זכית

הנך מתבקשת לקנות כרטיס טיסה בסוכנות נסיעות ולתאם עם איילת את מועד כניסתך להרקדתה של איילת בהצלחה

הפעם זה על חשבונך!

איליטה גרה פה, והערב תדרוש להכנס חינם...אבל זה בסדר, גם ככה לפי עזרא אני עושה הון בכל שבוע, אז מה זה כרטיס אחד חינם. את מוזמנת, אילה :)

בסדר בסדר

הפעם אני אשלם העיקר שלא תפסידי בהרקדותייך לקחתי בחשבון שזה יכול לקרות אבל לא רציתי להגביל את אוכלוסיית הפותרים במיקום הגאוגרפי לוקחים צאנסים בחיים תעשי לי איזה הנחה למכרים וותיקים - נתחשבן כבר בארץ והעיקר שתהנו בהרקדה שלך

איילת החביבה. אני חייב לתקן אותך.

אפשר לאמר שבעצם את עובדת בהתנדבות בהרקדות. כמובן שאת לא עושה הון מהרקדות. את גובה מחיר סופר זול,חצי חינם. לא עושקת את הרוקדים כמו שעושקים אותנו המרקידים הבכיינים בישראל. צריך לקחת בחשבון שבארצות הברית המשכורות כפולות מאשר בישראל. לכן המחיר שאת גובה ,בישראל מתאים ל-10 לכניסה כן אני מדגיש.המשכורות בארצות הברית גבוהות מאד ביחס לישראל. למה העובדים הזרים שמחים לעבוד בישראל? פשוט מאד. המשכורות שלהם בארצם נמוכה. אם למשל אני ארקיד בסין, אוכל לגבות על הכניסה להרקדה רק דולר אחד מקסימום ולא 25 שקלים כמו שאצלנו. הכל בהתאם לגובה המשכורת המשולמת. תקנו אותי אם אני טועה. ואתם הרוקדים, רק שלא יעבדו עליכם. כל הכבוד לך

עכשיו אני באמת מדמיין אותך מרקיד

20 סינים ב 15 שקל, עם שתי נעליים שונות... {שמישהו ירים אותי מהרצפה... אני שפוך מצחוק כאן...}

גם אני על הרצפה...

אבל אני בעצם שם כל הזמן מאז שעזרא חזר לכתוב...ובגדול! פשוט העברתי את המקלדת לרצפה, יותר קל מאשר לקום כל רגע. ד"א אתמול בהרקדה בדקתי מי קורא בפורום ומי לא. שאלתי :"בדקתם אם שתי הנעליים שלכם אותו דבר?" מי שחייך(והיו לא מעט) קורא.

איליטה

New member
בתור אחד שמתיימר להיות בעל ראש

כלכלי ציפיתי ליותר.... בפעם האחרונה שבדקתי (לפני מספר דקות) שער החליפין של הדולר למול השקל הינו 4.460 , דהיינו 7$ = 31.22 ש"ח 31.22/10 = 3.122 ש"ח, אם זה מחיר ההרקדה בארץ, אז על שום מה ולמה התלונות?

קרא טוב מה שכתבתי.המשכורות

בארצות הברית ענקיות. אל תשוה דולר בארצות הברית לדולר בארץ שלנו. נתתי גם דוגמה , מה היה קורה אילו היתי מרקיד בסין, שם בסין בדיוק להיפך, שם אני יכול לגבות לא יותר מאשר דולר אחד לכניסה, כשאחזור מסין, אנדב את הפרוטות שהרווחתי, לקבצנים ברחוב.

איליטה

New member
אני מבינה שלאחרונה היו בפורום

מספר אי הבנות לגבי מין המשתמש... למען הסר ספק אני
קראתי פעם נוספת את ההודעה שלך, אני חשבתי שאתה טוען שמחיר הרקדה של 7$ = שווה לעשר הרקדות שלכם בארץ. אח"כ שמתי לב שבעצם טענת ש 7$ זה כמו 10 ש"ח, לא יודעת לחשב במדויק, אבל יכול להיות שזה פחות או יותר נכון, לא לשכוח שנכנסים עוד אלמנטים למשוואה, כגון, עלויות מחייה, ביטוחים וכו. בסה"כ יש הרגשה למי שנימצא בישראל, שבארה"ב הכל יותר זול והמשכורות הן פי 3 . זה ממש, אבל ממש רחוק מהמציאות. אילה

אני לא עובדת הבתנדבות!!

בסוף ההרקדה אנחנו תמיד הולכים לקפה - ובקופה יש לי כסף לקפה לי ולדרור ואפילו עוגה!

ספקיטו.אראה להם תמונה של זוג תימנים

בפיאות שרוקדים עם גלביות מין שמלות כאלה, הם יבינו אותי.

../images/Emo207.gif על מחיר ההרקדות בארץ

כבר כתבתי מספר פעמים, אך אני אחזור שוב - כי כל הנושא הזה שבו נכנסים לכיסים של המרקידים מרגיז אותי. למרות שכל היום מדברים בפורום על ההרקדות הגדולות, או הרקדות הענק בארץ - יש המון המון הרקדות קטנות, שכונתיות, משפחתיות - הדומות שלי. בהרקדה של 50-100 איש נאמר, המרקיד מכניס בערך 2000 ש"ח, עובד לפחות 5 שעות, משלם על האולם, משלם עבור ציוד, ביטוח, מוסיקה, דלק והוצאות רבות אחרות, יש תקופות של חגים שהמרקיד מפסיד הרקדות - ה"רווח" מהימים האחרים צריך לכסות גם על כך. ןיש כמובן עוד הוצאות רבות נוספות. ושוב אני אומרת, כמו בכל מקצוע אחר, המרקיד צריך להרוויח את לחמו - ואתם בתמורה ל 25 ש"ח, מקבלים שירות - שעות של בילוי, בהרבה המקרים כולל בין כוס קפה -לארוחות שחיתות. תגידו, זה נכון לגבי ההרקדות הקטנות, אך מה לגבי הרקדות של 400-1000 איש? למה הם צריכים לגבות אותו הסכום? התשובה: כדי לשמור על ההרקדות הקטנות. אם באוני' יהיה רק 15 ש"ח, הרי המרקיד השכונתי לא יוכל לעמוד בתחרות ויאלץ לסגור. טוב, הורדתי את זה מהלב, אני יכולה להתחיל את הבוקר

בכל מקרה תודה על הברכות :)

וכבר מזמן כתבתי, וגם בלי לפתור חידות - כל חבר פורום מוזמן אלי להרקדות - לא כולל כרטיס טיסה. אילת

איילת,נסיכת הריקודים בארץ הקודש.

איילת,ברוכה תהיי בבואך לארץ המובטחת. מעריצייך נערכים לגרום שמחה ונחת. זו הארץ אשר בה תצאי במחול, מהצפון עד ארץ הנגב,מלאת החול. המסע הראשון לארץ הקודש חלף עבר והרוקדים מחכים שתגיעי כבר. להדגים כיצד רוקדים מכל הלב, גם אם שריר כזה או אחר כואב. אינני יכול לערוך סיכומים לגבי הביקור מספר 1 של איילת בארץ הקודש, איילת היתה פה,עשתה אתנחתא ...אי שם בארצו של הדוד סם... והנה איילת חוזרת בצעדי איילה קלילים על רחבת הריקודים. תהני לך. דניאל

ספרי איילת...../images/Emo140.gif

איילת אהבים- ..."שווא תחזי בכוכבים, כבר ארוכים הערבים, רוח נושבת בעבים והקיץ כבה..." אז יללה, בואי כבר, בטרם ייכבה הקיץ. מחכה לך!!!

../images/Emo9.gif תודה לכם ../images/Emo9.gif

דניאל, תודה על השיר: "נסיכת הריקודים" אני ממש לא(עוד אצטרך לרקוד עם רק דן עם התאר שהענקת לי כאן)אבל הפעם אני מגיעה עם שלשת הנסיכים שלי. , "מעריצים" - זו קצת הגזמה... אני סתם אחת שאוהבת אנשים, אוהבת לרקוד ואוהבת לכתוב...אז השם "איילת אהבים" כנראה מתאים לי, ויזה יקירתי :)אבוא בטרם יכבה הקיץ, ואשאר לזמן רב. מחכה כבר לראות את כולכם,אין מה להתייאש. באהבה, אילת

למעלה