היכונו לסדר החדש!!!

היכונו לסדר החדש!!!

טוב, אני יודעת שלפעמים יש לי רעיונות מוזרים, אז אם אתם חושבים שגם זה מוזר למדי - get over it, תתרגלו כבר! החלטתי, לאחר סדר קליל מלא פירושים משפחתיים להגדה (שלא תמיד תאמו את פירושי הרבנים הדגולים), מחשבות והרהורים, שאין סיכוי בעולם שבשנה הבאה אני הולכת שוב לשבת כמה שעות, לשמוע את כל המשפחה שלי מהללת שוב ושוב את שמו של איזה אל איזורי מימי הכנענים, שבמקרה קיבל העלאה בדרגה והפך, באותה הזדמנות, להיות מגלומן שתלטני שאינו יודע גבולות ומוכן להרוג את כל מי שבא לו רק בשביל שבסוף יהיו שמועות שהוא האבא של מישהו אחר, שבכלל לא ברור אם הוא עצמו התקיים אי-פעם. אז זהו. נמאס לי. לא מהללת, מעלה, מקלסת, מגרגרת ומפטמת את שמו של יי' אלוהינו - לא עוד. בקיצ - תתכוננו. הרבה זמן חשבתי על זה, והחליטותי, סופית הפעם, שבשנה הבאה הולך להיות סדר רול-פליי כהלכתו. יהיה טוב. יהיה סדר אמיתי, וכל אל יקבל את המגיע לו מבני-גזעו ומאמיניו, בלי הגזמות ושטויות סטייל הגדתי. וכן, הסדר יהיה כשר לפסח. למרות שהוא לא יהיה סדר פסח... מי עם האלים - אליי! מי ל-ה' - שיישאר איתו... לפחות בפסח.

ronelalala

New member
יופי של רעיון ../images/Emo45.gif

זה נשמע לי יופי של רעיון, ואח"כ אפשר לעשות מן קרב ענק כזה בין העמים של כל אחד מהאלים, ולראות מי האל החזק באמת... ואולי זה יחסוך לי ריבים מטורפים עם משפחתי על טבעונות לאן... :)

backdoorslam

New member
אצלי היתה אנטי-תזה גמורה

הסדר אצלנו לא ערך יותר משעה וחצי בהגזמה פראית. נכחנו בו חמישה אנשים בלבד: אני, אחי, אמי, אבי וסבתי. ללא אבא שלי, היינו נגשים ישר לעניין האוכל. אבא שלי החליט שחייבים לקרא בהגדה עם כיסוי ראש, אז הוא חוזר אחרי חצי דקה עם כובע מצחייה צהוב-זוהר!! עכשיו הוא ניגש לקרא מההגדה. בגלל שאבא שלי לא נוהג לקרא כתבים עתיקי יומין, הוא די הסתבך עם המילים, והוא נשמע כמו מלמול מופשט של הלן קלר. אנחנו מדפדפים בהגדה, מחסירים את כל הקטעים הלא חשובים, ואחי מזכיר לנו להקפיד ולרוקן את כוסות היין ארבע פעמים. כך מסתיים לו עוד סדר פסח, עם הקנעידלך והגפילטע פיש. מה שאני כן שונא בעיקר, זה מפגשים משפחתיים גדולים יותר. במפגשים משפחתיים גדולים אני מתאפק שלא לקום מהשולחן, מרב שטף הסרקזם והציניות שמתגלגל מפיהם של הצעירים מקרב בני משפחתי. אם מישהו מריץ משחק שנה הבאה, קאונט מי אין.

מריצים סדר, לא משחק...

אני דווקא נורא רצינית בקטע הזה. ניקח איזה עולם, ופשוט "נעביר" את הסדר אליו. זה הכל. ואז נעשה סדר פורום, לכל מי שרוצה, עם מאכלים דומים בשמות שונים, הגדה דומה -אבל- לא, וכו', וכו'. כמובן שדבר כזה ייקח קצת יותר זמן מהסדר של backdoorslam, אבל אם ייצא כמו שאני חושבת, זה יהיה כל-כך שווה את זה!!!! אז על איזה עולם כדאי ללכת?

BluePrint

New member
טולקין זה בסדר? (סדר זה בטולקין?)

מכיון שעלתה כבר ההשוואה בין למבאס למצה, אז הצעד ההגיוני הבא נראה לי לחגוג את יציאת מורדור.

DDN

New member
טוחחחחחחחחחחחח

הפלת אותי מהכיסא עכשיו.

backdoorslam

New member
או את שיחרורם של הראקאשה

מבאר השאול. משה יהיה, כמובן, קאלקין "הכובל" סידהארטה. וכל זה כמובן בסגנון המיתולוגיה ההינדית. אגב, היכונו היכונו לדבר הבא: בימים האחרונים אני ממשיך להתעמק בעולם המיתולוגיה ההינדית והבודהיסטית והבאתו לידי ביטוי ב"אדון האור". אני בונה קמפין שנמתח על פני קו זמן ארוך יחסית. בכוונתי להריץ הרפתקאות שיתקיימו על בסיס הקמפיין כל פעם בנקודת זמן שונה. כמובן שלמרות המרחק התקופתי, הדמויות ימשיכו להתקיים באמצעות טכנולוגיית גלגול הנשמות. מה שחשוב לי זה האחידות של הרקע, מחד גיסא, וחוסר רצף בין ההרפתקאות מאידך. כמובן שכל דרי הפורום יהיו מוזמנים להשתתף בחגיגה.

ממש אהבתי את הרעיון !

הוא דורש המון עבודה מצד השחקנים גם.. סך הכל נשמה אחידה (אופי - התנהגות וכו') בגוף אחר וגדלים כל פעם מתוך תרבות אחרת.. סך הכל אותה הנשמה שגודלת באוירה חמה ואוהבת כל החיים תצא שונה מאותה הנשמה בדיוק באוירת שנאה או מחסור.. זה רעיון שממש אפשר לשקוע לתוכו.. ואולי כמו במיסטיקה אם הנשמה הייתה טובה בגלגול החיים הזה היא "משתפרת" (מתחזקת) בגלגול החיים הבא (קארמא) ולהיפך.. אפשר לפתח את הרעיון הזה המווון.. אני מאד מאד מאד ממליץ !
אהבתי מאד

backdoorslam

New member
תודה, אבל אני לא מקורי

אני ביססתי את הנושא על אחד מספריו של זילאזני. כשהייתי בצבא (למעה זה היה כשהייתי במארב בשטחים) פיתחתי קצת את נושא גלגול הנשמות וגיליתי יש פה באמת פוטנציאל עצום. תחשוב שמצד אחד אפשר להרוג את הדמויות ומצד שני מתקבל מזה דבר נפלא וקטליזטור עלילתי.

backdoorslam

New member
יש בזה משהו

אל תשכחי שבסופו של דבר הראקאשה עזרו לקאלקין להביס את הטרימורטי הנוראיים. מה גם שהם היו התושבים המקוריים של כוכב הלכת וכל השאר פשוט פלשו לשם וכבלו אותם..

ננסק

New member
זמן שיא חדש לקריאת ההגדה:

18 דקות, 56 שניות. סדר של קיבוצניקים.

רמץ

New member
הא!

לא מדדתי, אבל פשוט לא יתכן שעברנו את ה-8 דקות. אע"פ שהפעם הכיסתו"ח היה בוטה מדי... אפילו לטעמי! הגענו בדילוגים ארוכים עד לרבי טרפון ורבי שמעון ורבי אלעזר ורבי חלפון שישבו עד שאיזה תלמיד הפריע להם. The next thing you know דוד שלי קורא את 10 המכות, סוגר את ההגדה ומתחיל לאכול. אפילו לא דילגנו לסוף - לעשות כאילו! לא שאני מתלונן... אבל באותה מידה אפשר היה להשאר בבית ו... אממ...
אין לי מה לעשות! גמרתי את Albion...

אתם נוראיים...

אצלנו זה לקח משהו כמו 4 שעות, בגלל האוכל וכל הפטפוטים באמצע. אבל היה כיף, כי מדובר בפירושים וכל מיני סיפורים באמצע. איך שהוא הגענו לכל מיני קצוות עולם, דברים שלא קשורים בשיט להגדה... רמץ, תשיג מחשב חדש. ככה תוכל לשחק גם בכל המשחקים הנורמליים שיש בעולם. לפחות יש לנו אותך בחזרה...

backdoorslam

New member
גם אצלנו רב הדיבורים נגעו

להיסטוריה, תיאולוגיה וכל מה שנופל באמצע. Albion זה משחק שווה? המחשב שלי סופר ישן...

רמץ

New member
כן! אחלה משחק!

אבל אפילו עוד יותר מומלץ -Lands of Lore ואם ב-Questים חשקת - Dragon Sphere הייתי משאיר קישור, אבל עכשיו גיליתי שהאתר שממנו הורדתי הכל פשוט נעלם והוחלף בדבר מה אחר ולתי מוגדר

סדר ? איפה ? לא אצלי בבית

דמיינו 4 אנשים אינטיליגנטים.. בוגרים (יחסית) רציניים.. אף אחד מהם לא מאמין באל כלשהו יושבים ומדקלמים "הללו את.." "שבחו את.." והאהוב עלי "שפוך חמתך על הגויים.." ואז דמיינו את עבדכם הנאמן יושב שם כאיש חמישי.. מסתכל מבולבל לחלוטין.. בשלב כלשהו מתעצבן ושואל כאילו לעצמי "כל זה אומר משהו למישהו פה?" כולם כאילו לא שומעים אז אורן שואל שוב יותר חזק.. הפעם אי אפשר להתעלם אז אמא של אורן עושה לו ששש.. וכך עובר לו עוד סדר בישיבה מטומטמת ובהיה בטקסטים מעורערים נפשית.. כל תחליף שמישהו יציע לי אני אקח בשמחה ! סליחה על ההודעה הממורמרת.. הייתי צריך להוציא את זה..

backdoorslam

New member
ואוו

תשמע גם אני הייתי מת לעשות 'קונצים' כאלה כשאני יושב עם אורחים. לפעמים אנחנו צריכים לוותר, אחרת נתפרק!: חברה מורכבת מפרטים המוותרים על חלק משאיפותיהם.

backdoorslam

New member
אטליז

גם אני מאוד אוהב את האקסטזה של שחיתת פרות קדושות; אני אוהב לנעוץ בהן את הסכין החמה, לשמוע את זעקתן הגוועת, להביט בשומנן הנוצץ והבוהק אל מול אור הניאון. רק מה? את זה אני עושה כאשר אני בגפי בחדרי, דלתי נעולה וחלונותי מוגפים. אאאאח... ריר ניטף מפי, אישוניי מתרחבים והדם פורץ אל רקותיי. אך בכל פעם, לפני שאני יוצא מהבית, אני לובש סוודר - כי אמא אמרה!

למעלה