היכונו! היכונו!

היכונו! היכונו!

מחר אני הולכת להציף אותם בתמונות!!!!!!!!!! אז תתכוננו!!!!!

אוקיי D: *מתכוננת*

רק בקשה אחת אלייך... את כל התמונות שתשימי תשרשרי בבקשה או להודעה שלך או לשרשור השני שיש בו תמונות מקוספליי (אנשים שמחופשים לדמויות מהסידרה) כי ככה יהיה יותר מסודר... תודה מראש ^^

אמ....אני מציפה בערב..אנסה מוקדם...

יותר, וקוספליי הוא יותר על אנשים אמיתיים כך שזה לא ממש קשור...אני אשרשר להודעה שלי אל תדאגי! ^^. מצב כוננות אנשים!

**מקפיצה** ולפני ההתחלה של ההצפה

אני רוצה להודיע כי חלק די גדול של התמונות הם מהסרט השני. סלחו לי. היום אני אראה די הרבה תמונות ואם יהיה לי מספיק תגובות או רצון אני המשיך גם מחר!!!

תצחקו, תצחקו אבל זה לא אשמתי ש...

תפוזטמבל לא פועל...התמונות המהממות לא עולות לי בגלל שמשום מה לא נותנים לי להכניס אותם! כל פעם שאני שמה תמונה זה נותן לי שהדף לא עולה...קדימה לצחוק! קדימה לסקול! אבל זה לא אשמתי שאני מנסה להעלות את הפורום הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוף עם תפוז!

מצד שני לפי מה שאני רואה פה...

לא נראה לי שלמישהו בכלל היה מזיז אם הייתי שמה פה תמונות...אין תגובות...נראה לי שאפילו זה סתם היה תופס מקום אם היה כאן "מקבץ תמונות החודש" אם אתם מבינים...[עזבו לא שתיתי היום...]

hanyan

New member
כבוד על המאמץ../images/Emo23.gif

תמונה חביבה, רק רציתי להגיב כדאי שמאמציך לא יהיו לשאו, מאיפה השגת? אגב, אם את רוצה יש לי כמה תמונות של יואה (אהוב נפשי) ואני אשמח לשטף

חחח את צוחקת?

זו התמונה היחידה שהצלחתי להעלות באתר הדפוק הזה!!!!!!!! יפה על התמונות סחתיין!!!!

shui chan

New member
היות והרבה מהתמונות שלי הגיעו פה

מהפורום.. ולמרות שאני חושבת שזה שרשור מבוזבז לגמרי.. אבל אתם בטוחים שזה יחה את הקומונה.. ולכן אני אחליף את מקומך.. (וגם כי אני אוהבת שרשורי תמונות ^-^~ ואולי אפילו טטי תעזור קצת)

shui chan

New member
../images/Emo66.gif

זה בכלל לא מגניב כי בטח לרוב האנשים פה יש כבר את התמונות שאני שמה =.=;

למעלה