היכונו היכונו

rshamir

New member
הנה היא!!!

כן, אחרי הפסקה ארוכה, השלישייה חוזרת לפורום ירושלים! והשאלות השבוע:
האם הייתם או תהיו בשבוע הספר?
לייקרס או פיסטונס?
עומד בפנינו קיץ של ספורט עם יורו 2004 והאולימפיאדה, מה דעתכם על זה?

rshamir

New member
והתשובות...........................

עוד לא הייתי, מתכנן ללכת ביום ראשון.
לייקרס, תמיד לייקרס, כבר עשרים שנה.
אני לא חובב ספורט מושבע, אבל אני לא ממש הולך לסבול. מזל שיש ערוצים אחרים לראות ואנחנן כבר לא תלויים רק בערוץ 1 שהופך לערוץ ספורט. בכל מקרה, על המשחק של אנגליה מול צרפת אני לא אוותר.

יוסדוס

New member
../images/Emo26.gif

האם הייתם או תהיו בשבוע הספר?לא,,,חח...לא מעניין אותי
לייקרס או פיסטונס? לייקרס
עומד בפנינו קיץ של ספורט עם יורו 2004 והאולימפיאדה, מה דעתכם על זה? סבבה......למה לא..יותר מה לראות לא להשתעמם בחופש...

דיתוּש

New member
oh yeah! השלישיה!

אני אהיה כי ידיד שלי הולך אז אני מצטרפת
לייקרס!
אני אוהבת אולימפיאדה, זה נחמד. יכול להיות שאני ואבא שלי נלך כי זה ביוון.

חיכינו חיכינו וסוף סוף!

היינו ונהיה בבית ספר אבל בקטנה בקושי לומדים...יש לי מתכונת מחרתיים מה שתוקע אותי היום בבית.... פיסטונס, רק בגלל שהלייקרס זונות אני בשמחה! רק למה הגמר יורו יוצא באמצע המחנ"ק, מי המטומטם שקבע את זה ככה, אני דורש להזיז את התאריך!

Fantasy WRC

New member
תשובות שלי

1. אין לי זמן לזה בגלל המבחנים 2. פיסטונס!! בגלל שהליקרס דומים מדי למכבי ת"א ... 3. יורו 2004, יש סיכוי טוב שקבוצה אחרת מלבד ברזיל או צרפת, תיקח אליפות...בקשר לאולימפיאדה, לא יודע.. אולי כדורסל...

jenngirl

New member
יייאאאא../images/Emo9.gifהגיע הזמן!../images/Emo82.gif

האם הייתם או תהיו בשבוע הספר?לא נראה לי לייקרס או פיסטונס?לא אכפת לי עומד בפנינו קיץ של ספורט עם יורו 2004 והאולימפיאדה, מה דעתכם על זה?האולימפיאדה מעניינת אותי[אין שם הוקי נכון?
]

Man½Amazing½

New member
...

האם הייתם או תהיו בשבוע הספר? לא הייתי לא נראה לי גם שאלך לייקרס או פיסטונס? הבד בויס, בלי ספק, לא מבין איך אפשר להזדהות עם הלייקרס. עומד בפנינו קיץ של ספורט עם יורו 2004 והאולימפיאדה, מה דעתכם על זה? יופי טופי אחלה בחלה, מחכה לראות את הדרים טים.

WorldCenter

New member
תשובות

1 - הייתי. 2 - לייקרס מ1994 3 - ברור לא מחמיץ כלום! מעדיף כמובן את האולמפיאדה אבל גם ליורו אני מחכה (עוד חצי שעה הוא מתחיל חחחח).

להלן:../images/Emo3.gif

האם הייתם או תהיו בשבוע הספר?בע"ה (=בעזרת השם) לייקרס או פיסטונס? לייקרס עומד בפנינו קיץ של ספורט עם יורו 2004 והאולימפיאדה, מה דעתכם על זה? אני אף פעם לא ראיתי ולא עניין אותי. אולי השנה זה יתחיל לחלחל? נו, נראה..

*superstar*

New member
שלישיה זה תמיד טוב../images/Emo70.gif |תמימה|

אני אהיה, אבל לא בירושלים לצערי.
לייקרס.
אני די ממורמרת כשזה מגיע ליורו.. בגלל זה דחו לי את המסיבת סיום בבצפר ולא בטוח שאני אהיה בארץ
ואולימפיאדה זה אחלה!

A N I g M A

New member
אני! (באיחור אופנתי)

הגיע הזמן רפי=] |כוכב| הייתי אתמול בשביל הבגרות בהיסטוריה... |כוכב| לייקרס |כוכב| זה לא מזיז לי את קצה האצבע הקטנה ברגל השמאלית. =]

למעלה