היכונו היכונו

עטרה ב ט

New member
היכונו היכונו

או במילים אחרות : עוד שלושה ימים למנאייק
אם אתם זוכרים לפני שנה כשיצאתי לויפסנה אבי נשאר לעשות בייביסיטר, מעניין שהפעם הוא לא התנדב.....
אבי ? גרמתי לך טראומה קלה ? נו טוב, זה לא אני זה היה ככה כשהגעתי
. מצד שני בכל זאת צריך מישהו לשמור פה על המים שלא יגלשו. אז השנה אנחנו לא צריכים מומחה תורן, אתם כבר יודעים מספיק כדי לענות לגולשים אורחים, ואריק! שלנו יכול להתמודד עם כל בעיה שעולה
. כך שלמנהל המחליף דרוש בעיקר חוש הומור. אי לכך ובהתאם לזאת, המנהלת שתחליף אותי כנראה (אלא אם כן תתחרט ברגע האחרון
) תהיה ביגל. מעתה אימרו: לביגל פניתם לא טעיתם. ואני הולכת לי לשתוק (נו, טוב, רק עוד שלושה ימים)
. אולי בינתיים תצליחו סוףסוף להרים מפגש ביום ובשעה שלא נשכח ויהיה נוח לכולם ? אח אח אח, אתגרים.....

ליטן א

New member
תשתקי!

מי אמר לך בכלל לדבר? (בצחוק כמובן..
) בהקשר לויפאסנה, אמא שלי חזרה לפני כמה ימים מזה, היא אמרה שהיא מאוד נהנתה מזה... אגב, לפי מה שהבנתי ממנה, המנה הקבועה שם, היא סלט עם טחינה... לביגל טעיתם - לא פניתם
בהצלחה שם

עטרה ב ט

New member
אני גם זוכרת הרבה סלט וטחינה אבל

גם המון אוכל אחר, היה נורא מגוון וטעים

גרף

New member
הערה והארה לעטרה.

כאחראית למדור מכובד זה הנקרא גרפולוגיה אני סבור שצריך לתת יותר תוכן רציני וממצא על מנת שכל מי שיחפוץ יוכל להתפעל ולהנות מרזי הגרפולוגיה, וחבל מאוד שאינך מתווה את הדרך לכך כדי שנעמיק ונחכים. גרף

עטרה ב ט

New member
הערה והארה לגרף

נדמה לי שטעית בכתובת. הפורום הזה נועד גם ללימוד גרפולוגיה, העלאת שאלות ודיונים וגם למפגש חברתי שבו כל האנשים הכל כך שונים האלו שנקראים "חברי הפורום" מביאים את עצמם ואת מה שמעניין אותם לכן יש פה מקום להכל ולכל אחד, בתנאי שאותו "כל אחד" שומר על חוש ההומור שלו. אתה מוזמן להצטרף אם מתאים לך אם לא מתאים לך, יש עוד המון אתרים של גרפולוגיה ברשת וכדאי להסתכל ברשימת הלינקים.

עטרה ב ט

New member
ויפסנה

זאת טכניקה מסוימת של מדיטציה. כשבודהא ישב מתחת לעץ וגילה את ההארה וכל זה, הוא עשה ויפסנה !
בארץ עושים את זה בחצבה בפורמט של עשרה ימים, בהם עושים מדיטציה מבוקר עד ערב וגם שותקים. מומלץ לכולם !

למעלה