היכול להיות...

shiranita38

New member
היכול להיות...

שפינק פוליד הוציאו אלבום נדיר שנקרא war of the worlds? כי יצא לי להיתקל באלבום שכזה באימיול וזה לא נשמע לי הגיוני כלל וכלל.

weird dust

New member
ג'ף ווין הוציא אחד

על פי ספר שאחר כך הפך לתסקי רדיו מפורסם. לא ידוע לי על אחד של הינק פלויד.

melancholy man

New member
לא, לא יכול להיות

מדובר (כנראה) באלבום מ 1976 של המלחין ג'ף ווין, יחד עם חבורת כוכבים מהתקופה, האלבום הוא עיבוד מוסיקאלי לספרו שלה.ג'. וולס, שזכה להיות מעובד גם לתסכית רדיו ולפחות 2 סרטים שאני זוכר. אין לזה קשר לפינק פלויד, בכלל לפינק פלויד אין "אלבומים נדירים" כל אלבומי הלהקה ניתנים להשגה בקלות בכל חנות מוסיקה ממוצעת (יש הופעות נדירות, סינגלים שלא יצאו בוטלגים וכו', אבל אין אלבומים נדירים)

Coon Jew

New member
אתה יכול לפרט?

איזה הופעות לא יצאו רשמית ונחשבות נדירות? מכל התקופות...

melancholy man

New member
היום אין שום דבר נדיר באמת

כלומר עם קצת סבלנות אפששר "להשיג" את הכל, מה שכן יש בוטלגים שמסיבות שונות נחשבים לנדירים, אני בטוח שיש כאן מספיק אספנים שיוכלו לפרט, אני מעדיף אלבומים (הופעות או לא הופעות) שיצאו באישור של הלהקה לכן יש לי מעט מאוד בוטלגים למינהם.

יש הקלטות

שבהם השיר מתעלה בכמה רמות על הביצוע בדיסק המקור. כמו FAT OLD SUN,ג€ הנפלא, גרסה של 16 דקות. וCYMBALYNE בגרסה של 10 דקות שלפני הבית האחרון יש אפקטים של ריצה ומרדף ונשימות מהירות ועוד כמה דברים, שלהערכתי זה ממחיש את הרעיון של הבית השלישי, התמודדת עם סמים, גרסה מצויינת גם. ועוד כמה גרסאות מצויינות של OOTD, ECHOES, SET THE CONTROLS...ג€ ועוד המון כאלה... אז מומלץ לכל אוהד שיהיו לו עד חמשה שמונה הקלטות... ולא רק הקלטות רשמיות חוקיות.

יש מאות כאלו

בעצם, בכל הופעה של הפלויד יש מי שיתעניינו וירצו הקלטות. לכן יש תעשיית בוטלגים משגשגת כל כך סביב הפלויד, ולכן גם הפלוידים עצמם - לדברי ניק מייסון - שוקלים לאפשר הורדה חוקית של הקלטות מהופעות, שנמצאות בידיהם.

Shakty

New member
קודם שישחררו בצורה נורמלית את הBBC

SESSIONS אחרי זה נדבר - מי יודע אי אילו קטעי אולפן יש להם בכספות - לפני שהם עוברים לLIVE.

shiranita38

New member
כן כמו שתיארתי לעצמי..

רק הייתי חייבת לקבל את האישור הסופי. תודה :)

למעלה