הייD: נכנסתי לפה במקרהD: ונראה נחמד אז החלטתי להצטרףD: אממ..אז אני יסמין,שישיסטית, מירושלים^^
P PerfectSP New member 28/11/08 #1 הייD: ../images/Emo190.gif נכנסתי לפה במקרהD: ונראה נחמד אז החלטתי להצטרףD: אממ..אז אני יסמין,שישיסטית, מירושלים^^
הייD: ../images/Emo190.gif נכנסתי לפה במקרהD: ונראה נחמד אז החלטתי להצטרףD: אממ..אז אני יסמין,שישיסטית, מירושלים^^
P PerfectSP New member 28/11/08 #3 תודהD: ../images/Emo190.gif חח תאמיני לי צור הדסה יותר חור מקרית אונוXD ~אני תמיד אומרת ירושלים כי זה ליד ירושלים ~
תודהD: ../images/Emo190.gif חח תאמיני לי צור הדסה יותר חור מקרית אונוXD ~אני תמיד אומרת ירושלים כי זה ליד ירושלים ~
H hadarinke New member 28/11/08 #4 וקרית אונו זה לא בקריות../images/Emo6.gif חחח תמיד שואלים אותי את זה
P PerfectSP New member 28/11/08 #5 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif אני מכירה את המקום,בערךD: זה במרכז כזה לא?
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif אני מכירה את המקום,בערךD: זה במרכז כזה לא?
ג גור נועם New member 28/11/08 #8 היי!../images/Emo2.gif אני קיינד אוף מכירה אותך. אבל כבר החלפתי כינויים מאז אז לא משנה.
P PerfectSP New member 2/12/08 #11 חח כה אני זוכרת דיברתי איתך מתישו.. ../images/Emo190.gif ואמרת לי שאת מנהלת את הפורום הזהD:
ב בשביל לקבל חיבוק New member 28/11/08 #9 ברוכה הבאה../images/Emo140.gif../images/Emo203.gif נוגה, מת"א...... השתלבות נעימה ^^ יו נראלי שיש/היה לי אותך במסנג'ר
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif../images/Emo203.gif נוגה, מת"א...... השתלבות נעימה ^^ יו נראלי שיש/היה לי אותך במסנג'ר