הייD:

הייD: ../images/Emo15.gif../images/Emo202.gif

המ טוב, חדשה וזה
אני שי, נקבה בת 17 מאשדוד
בקיצור, אדוארד לרצח ג'ייקוב לנצח

הכינוי שלך מוכר לי.../images/Emo12.gif

היי, אני שיר, בת 17 וחצי, גם מאשדוד. ברוכה הבאה! ואמ, נע! ג'ייקוב סתם פוץ.
טים אדוארד.

xXx Lilo xXx

New member
איכ ג'ייקוב:S../images/Emo29.gif

ישלי בחילה ממנו כבר. אדוארד הרבה יותר שווה
אה כן, ברוכה הבאה

Sacred Lie

New member
LEAVE JACOB ALONE!!!

כמו הסרטון הזה של בריטני (Leave britney aloneeeeeeeeeeee)

../images/Emo45.gif! ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif

תקראו את BD כבר!! אתם ממש לא תגידו את זה אחריו.

xXx Lilo xXx

New member
בינתיים אני באקליפס. ואני סובלת../images/Emo58.gif../images/Emo29.gif

הוא מעצבן. כ"כ ילדותי רק שהוא לא ילד! אבל הוא מתנהג כמו. הוא בן 22 (אאל"ט?!) וכאילו מה הוא מתעסק עם בלה?!?!?!? היא קטנה ממנו... אז שיעזוב אותה בשקט. זה לא שאדוארד קטן יותר ממנו, הוא נעצר בגיל 17 אבל הוא כבר כמעט 100?! או שפחות XD לא זוכרת תשנה בקיצור. ובלה, זה לא חדש אבל היא סתומה XD כאילו די כבר. אדוארד וג'ייקוב רבים. בלה סתומה. ג'ייקוב ואדוארד רבים. בלה -עדיין- סתומה. הם רבים שוב. המצב משתנה בלה - מעצבנת XD כאילו מה!? אמט הכי נורמאלי שם XD ואנגלה. ובן חחח כפרעליו. אה כן, ולדעתי אדוארד צודק שהוא כל הזמן "כועס" על בלה שהיא הולכת ומדברת עם ג'ייקוב וכול זה. כאילו ג'ייקוב כל הזמן מדרדר אותה לא לאהוב את אדוארד וכאילו הוא חושב שזה באמת יעזור לו?! "אואו אדוארד רע... הוא ערפד... הוא "בלודדרינקר" (אני שונאת לומר "שותה דם" או "צמא דם" בעברית זה מפגר XD)..." חפרת עם זה 2 פרקים רצופים, למה להמשיך?! XD רואה. ישלי מספיק סיבות לשנוא אותו....

sweet shir

New member
../images/Emo58.gif הא? ../images/Emo12.gif

ג'ייקוב קטן מבלה בשנה.
באיזה קטע את ספציפית בספר? כי יש לך עוד הרבה מאוד קטעים מעצבנים לפניך.

AlexOnFire

New member
../images/Emo58.gif אקליפס. בספר הראשון, כשבלה הייתה בת 17, ג'ייקוב אמר לה שרק היה לו יומהולדת 15. הוא רק נראה בן 20+. אבל טכנית הוא נתקע על גיל 16, מתי שהוא הפך לאיש זאב. ג'ייקוב עדיין ילד ולא פלא שהוא ילדותי. אבל ה"ריבים" שלו ושל אדוארד מצחיקים.

Orange Sky

New member
../images/Emo58.gif כל הסאגה

ג'ייקוב ממש שונה מאדוארד בקטע של הבגרות, מהבחינה הטכנית שאדוארד בן איזה 100 חח וג'ייקוב קטן מבלה בשנה (לדעתי בכוונה עשו אותו קטן ממנה, אפילו בקצת, להדגיש שהוא עוד ילד, לא בוגר כמוה) ופשוט כי ג'ייקוב ילד ממש מעצבן וקטנוני בטירוף ולא התבגר, גם יחסית לבן 16 ויחסית לאדוארד בן ה100 חח בניו מון הוא ממש נחמד, באקליפס הוא בלתי נסבל וחושב את עצמו למשהו מדהים כזה, שם הוא ממש יוצא ילדותי ושחצן, אדוארד פי אלף יותר טוב ממנו שם. אחכ בבריקין דאן לדעתי הוא מדהים ומתבגר ברמות<: וחפרתי ממש אבל אני מצטטת את אדוארד בסוף ברייקין דאן- jacob, my brother, my son....
זהו.
<:

Paz Love Gal

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

אני פז,בפברואר בת 14,מפתח תקווה. טים בלה ואדוארד
תהני!

Sacred Lie

New member
היוש ../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif

ברוכה הבאההההההההההה
את מהדרום? תהיה בריאה.

Orange Sky

New member
היי:)

ניצן בת 17 מחיפה<: ג'ייקוב חמוד. אבל אדוארד מושלם ואין פה השוואה בכלל.
תהני^^

orw93

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo205.gif

אני אור::]

למעלה