נראה לי זו יעל !D: ~גם מהפורום~ ואיתך דיברתי אז במסרים D:
ד דג מלאך New member 11/11/07 #61 מי זאת יעל? ../images/Emo2.gif יעעעללל השמיעי קול! אני ממש רוצה לדעת מי את ואם את נתת לי את הפלייר ההוא XD
מי זאת יעל? ../images/Emo2.gif יעעעללל השמיעי קול! אני ממש רוצה לדעת מי את ואם את נתת לי את הפלייר ההוא XD
Y yaelka1 New member 11/11/07 #63 חחח היי אני יעל! אבל אני לא מהחטיבה בזיו אני הייתי יחצנית אחרת [אני מליד"ה כיתה י"א] והיי מוזמנת להוסיף אותי למסן או האייסי שלך! [email protected] 302257877 3>
חחח היי אני יעל! אבל אני לא מהחטיבה בזיו אני הייתי יחצנית אחרת [אני מליד"ה כיתה י"א] והיי מוזמנת להוסיף אותי למסן או האייסי שלך! [email protected] 302257877 3>
ט טללולוXD New member 10/11/07 #48 לא, אני לא חילקתי, אבל כשחילקו בביצפר פליירים ממש התלהבתי, וכל החברות שלי הביאו לי את הפליירים שלהן..
לא, אני לא חילקתי, אבל כשחילקו בביצפר פליירים ממש התלהבתי, וכל החברות שלי הביאו לי את הפליירים שלהן..
מ מורקי483 New member 10/11/07 #33 כג בארור שאני מכירה את יעלD: נאמ את לא אננס?D: חחח אייזהה פפאדיחות אם לא**ביישןן** 33>
9 9טולי9 New member 10/11/07 #44 ../images/Emo2.gif טלל- את יודעת... נראה לי שאת בשכבה של אח שלי!!.. הוא אמר לי שיש מישהי בשכבה שלו שקוראים לה טלל והיא מעריצה את טוקיו הוטל..!! נראה לי שזאת את.. את ב-ז' נכון?
../images/Emo2.gif טלל- את יודעת... נראה לי שאת בשכבה של אח שלי!!.. הוא אמר לי שיש מישהי בשכבה שלו שקוראים לה טלל והיא מעריצה את טוקיו הוטל..!! נראה לי שזאת את.. את ב-ז' נכון?
P PerfectSP New member 10/11/07 #37 חור ליד ירושליםDDD: ../images/Emo190.gif הווו בית הכרםD: מגניב לך וואי!! כמה ירושלמים התגלו פהD: מי לומד\עובר לבויאר?
חור ליד ירושליםDDD: ../images/Emo190.gif הווו בית הכרםD: מגניב לך וואי!! כמה ירושלמים התגלו פהD: מי לומד\עובר לבויאר?
P PerfectSP New member 11/11/07 #53 זה יהיה כזה מדהים אם תעברי!!כל כך מושלם ../images/Emo190.gif DDDDD: יאללה, ירושלים בואו לבויאר נעשה קומונת בויאר-טוקיו
זה יהיה כזה מדהים אם תעברי!!כל כך מושלם ../images/Emo190.gif DDDDD: יאללה, ירושלים בואו לבויאר נעשה קומונת בויאר-טוקיו
P PerfectSP New member 12/11/07 #71 יאאאאD: ../images/Emo190.gif מישהו מכם עובר לבויאר?! אולי שלושתכן,ואז תהיה לכם יותר סיבה לעבור יכול להיות נחמד^^
יאאאאD: ../images/Emo190.gif מישהו מכם עובר לבויאר?! אולי שלושתכן,ואז תהיה לכם יותר סיבה לעבור יכול להיות נחמד^^