היי

היי

לא מזמן התחלתי לשמוע את הלהקה ורציתי לקנות דיסק שלהם. מבין כל הדיסקים שלהם, איזה דיסק כדאי לקנות בתור התחלה? תודה :)

Aerosmith2006

New member
בתור התחלה...

אני ממליצה לפחות על אוסף. הרבה יותר קל להתחבר לליהיטים מכאן שמם - להיטים. וסביר להניח שאת תאהבי אותם יותר - O YEAH! זה אוסף מדהים, אוסף כפול שעולה היום למיטב ידיעתי 100 שקל. יש גם את Big Ones שהוא אוסף סבבה, לא יודעת כמה הוא עולה כיום, אני קניתי אותו ב - 40 בזמנו. אם לא בא לך על אוסף - אני הייתי בתור התחלה קונה את Nine Lives שזה פשוט אחד האלבומים הטובים והיפים ויותר עכשווים שאתה עשויה לחבב. מה שלא יהיה- זו דעתי, בתור התחלה אוסף ומשם להמשיך

rocket

New member
היי ../images/Emo13.gif

ברוכים הבאים לעולם של אירוסמית' ! כמו שתמרה כבר המליצה, הכי טוב זה להתחיל עם האוספים. בנוסף ל NINE LIVES המצויין שתמרה כבר דיברה עליו, תנסי לחפש את האלבום GET A GRIP הוא אמור להיות לא יקר עכשיו והוא מכיל שירים שאת כבר בטח תכירי (cryin, crazy,amazing) לצד שירים נוספים ומצויינים. תעדכני אותנו אם תרכשי משהו !

שלושת השירים האהובים עלי ../images/Emo23.gif

טוב לדעת ששולשתם באלבום אחד! אני חושבת שאני אלך לחנות ופשוט יסתכל ברשימת השירים מאוחרי הדיסק: אם באוסף שלושת השירים יופיעו - אני יקנה אותו. ואם לא - אז אני כבר יקנה את הדיסק. כך או כך אני יעדכן אותכם.

ועוד משהו,

הבנתי שאם קונים באוזן השלישית המחירים שם יותר מוזלים מאשר ב"צליל" מישהו יודע איפה יש חנות של "האוזן השלישית"? או בכלל חנויות אחרות שמוכרות דיסקים במחירים, איך נגדיר זאת.. נורמליים

Aerosmith2006

New member
בודאי....

יש את דיסק סנטר שיש להם המון מאירוסמית'.... והמחירים מעולים - זה בדיזינגוף סנטר כמובן ליד מסעדת ה"בוסטון דלי" שבקומה מתחת לקומה שממנה נכנסים לסנטר.... לאוזן השלישית - אין כמעט אלבומים של אירוסמית', אולי תמצאי שם את Get A Grip וגם זה בספק, אם תמצאי שם זה באמת יהיה טוב והאוזן השלישית נמצאת ממש מול הסנטר על רחוב קינג' ג'ורג פינת דיזינגוף (לא בדיוק בפינה, איזה כמה מטרים ממנה - חנות ענקית, לא תפספסי) :)

ואי איזה חמודה, תודה ענקית!

פשוט אני רוצה לקנות גם דיסק של לד זפלין ולא מתאים לי לשים 200 שקל על דיסקים

למעלה