היי

היי

אני יודעת שכבר שאלו את זה אבל אממ מיוז בטוח יופיעו באוקטובר? כי בפרסום של ynet הם אמרו 30 בספטמבר.. (ועד שקיפצתי ברחבי הבית קצת מרוב השמחה שזה יהיה לפני שייקחו אותי לקד"צ חצי שנה, עכשיו אני שומעת אוקטובר??) ומה זה ביסיידז וכל השטויות האילו של מיוז? למה אף פעם לא שמעתי את המילה הזאת? ד"א אני רחל, אוטוטו בת 18, מראשון..

L A D Y B U G 2

New member
שלום!!!

היי אני אורטל, 20
אז ככה.. הפסטיבל שהם אמורים להופיע בו הוא שלושה ימים והוא מתחיל בסוף ספטמבר (ממש בסוף) אז זה ה-30... לאחר מכן נשארו עוד יומיים לפסטיבל וזאת אומרת שמתחיל כבר אוקטובר.. ולפי מה שאני יודעת התאריכים שיוצאים הם 1 ו-2
... ביסיידס (אם אני לא טועה בהגדרה) אלו שירים שלא נכנסו לאלבומים... (בטח מישהו אחר יסביר ביותר פירוט...) אז היי רחל, ברוך הבא לפורומיוז

קד"צ- קדם צבאי

של מודיעין.. כנראה.. אני מרגישה כה ברת מזל לתת חמישה חודשים- חצי שנה מזמני לצבא (אממ לא.. לא ממש), אבל זה מה יש ואני די רציתי את זה ואני לא הולכת להתחרט (אני מקווה) :)

CitizenErased

New member
היי רחלי ../images/Emo13.gif

אני לירון, בת 20 מרעננה. אורטל (L A D Y B U G 2) כבר דיי הסבירה הכל אבל בכל מקרה, תמיד יש שירים שמסיבה זו או אחרת לא נכנסים לאלבומים (במקרה של מיוז הם בדרך כלל מוזרים ושונים מדי משאר השירים) ומתוכם מיוז בוחרים כמה שירים אותם הם שמים כשיר נוסף בסינגלים שהם מוציאים (אבל לא תמיד. הסינגל האחרון בו היה ביסייד היה Starlight, פשוט בדיסק של הסינגל, חוץ מStarlight היה שיר "מתנה" בשם Easily שזה הביסייד של הסינגל. היה ככה גם בסינגלים ישנים יותר אבל משום מה ב2 הסינגלים האחרונים - Knights of Cydonia וInvincible הם לא שמו ביסיידים חדשים אלא רמיקסים של שירים קיימים וגרסאות חיות) שלא לדבר על זה שגם באלבומים השני, השלישי והאחרון יש גם שירי בונוס שנמצאים רק בגרסאות היפניות של האלבומים
אז למיוז לא חסרים שירי ביסייד ובונוסים.

CitizenErased

New member
נתתי כאן לינק...

להורדה של כל הביסיידים שאי אפשר להשיג בצורה חוקית בארץ (ביסיידים שכן ניתן להשיג בצורה חוקית יש בדיסק הראשון של הדיסק הכפול של Hullabaloo אם את מכירה) אני יכולה לתת לך את הלינק או להעלות את זה מחדש אם זה כבר לא עובד אם את רוצה בכל מקרה אני הכי ממליצה על: Shrinking Universe (שנמצא בדיסק הראשון של Hullabaloo) Fury (שיר בונוס בגרסה היפנית של Absolution) Futurism (שיר בונוס בגרסה היפנית של Origin of Symmetry) Spiral Static (בונוס בגרסה היפנית של Showbiz ומהסינגל של Plug In Baby) Con-Science (מהסינגל של Muscle Museum) Easily (מהסינגל של Starlight) The Groove (מהסינגל של Time is Running Out) Twin (מהסינגל של Cave) וכמובן In Your World וDead Star שהם סינגלים בפני עצמם אבל חוץ מבסינגלים ניתן להשיג אותם רק בגרסה חיה בדיסק השני של Hullabaloo http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=861&msgid=91400308 אולי זה יעזור גם

Rock Bottom

New member
Bliss you ../images/Emo13.gif

(בטוח יהיה מישהו שיקפוץ וינסה לתקן ולהגיד מה פתאום, זה Blass. ואז הוא יזכר שהוא בפורומיוז ויסגור את ההודעה הזו).

אני נהנה מכל רגע.

אני רק בהתחלה אבל אני חייב להגיד שGLORIOUS , HOUSE OF THE RISING SUN ו IN YOUR WORLD מצויינים.

למעלה