היי

היי

תגידו מה זה היה היום הקטע של החזיות? זה היה פשוט נורא.
ומה זה האודם הזוועתי הזה של שלומית? ורוד זוהר...איכסססס.
וואי הקטע שמיכאל נכנס בפתאומיות היה די מפחיד. אתמול רציתי לשלוח משהו אבל זה כנראה לא יצא. אז השאלה שלי הייתה אתמול אם דימיינתי שאתי הסתפרה??כי היה נראה משהו מוזר..אולי רק אני ראיתי את זה. זה אולי זה ישמע מוזר אבל די התגעגתי לאשתו של יונתן(ברח לי השם שלה) ראיתי אותה היום ודי התגעגעתי
תגידו איך עושים חתימה??

קוראים לה.......

גלית. השאלה של החתימה היא לא החתימה? אממ..לא נראה לי בעע. אתי הסתפרה..אממ אולי.

אתה מתכוון לגלית

כן...מזמן לא ראינו אותה היה נחמד לראות אותה (אני מניחה...) ובאמת אני לא הבנתי את הקטע של האודמים, איזה מגעיל האודם של שלומית, ממש הסתנוורתי! ודי כבר עם החזיות...התלהבנו :)...

אם כבר מדברים על אתמול...

נכון שכבר עבר, אבל בכל זאת.... זוכרים את השיחה של אלכס עם דורון, הוא אמר שם משהו על הטעויות שהוא עשה ואיך כל יום לומדים משהו חדש.... קיצר, אלכס מצליח ללמוד מכל טעות - עוד טעות....ואני אסביר ת´עצמי.... מהקטע של גלית והמשטרה - הוא למד, שצריך לשים את הרגשות בצד ולהסתכל על הקלפים שעל השולחן... (מסקנה חכמה?! ) מתוך כך משתמע, שכל בן אדם עם ראיות נגדו, אשם. אכן לקח חינוכי להעביר לילדיך.... אני לא רוצה לחשוב אפילו מה הוא הסיק מהגירושים שלו משלומית. - היחידה שעוד אין לה חותמת אישית -

swirrrly

New member
מדברים על האודם של שלומיתושקילה

שימו לב שהצבע של האודם היה דומה לצבע הדם (הלא אמין) של מיכאל!! מה שמוכיח שוב שהם זוג הההההההההררררררררבבבבבבבבבבהההההההה יותר מתאים ממיכאלוש וורדוש, הפעם אני אשתמש במילה גבוהה שמשתמשים בה בסדרה ואגיד שה"מנטליות" של ורדושקה שונה מה"מנטליות" של מיכאלושקול´ה. כעת ללמה הקטע עם הצבעים מוכיח שהם זוג מתאים: כי רק בפרקים האחרונים-אחרונים שלומיתושתוש לבשה ליפסטיק זה, כנראה שידעה באיזשהי צורה טלפתית קינטית משהו, שיקרה משהו שקשור לצבע הזה... מיכאלוש ושלומיתוש הכי שווה!

למעלה