היי

היי

אני רוצה להרגיש טוב להצליח בלימודים והכי חשוב שיהיו לי המון חברים אני בת 17 מה צריך לעשות? ואיך אני יכולה לחזק את היכולות שלי? תנו לי סיבות להרגיש טוב עולם בבקשה תודה

ממ

זו פסיכולוגיה פוכה? ליודעת.. שטוב לי בעולם ויש לי הכל אני לא מצליחה להנות מזה

isaacm

New member
תנו לי סיבות להרגיש טוב

אין כאן פסיכולוגיה, לא "ישרה" ולא "הפוכה". אם תהיה עבודה - אולי יהיה משהו. אם לא - מאיפה תהיה לך סיבה להרגיש טוב יותר. אז אני לא אוכל לנחש מה עובר לך בראש. אם את רוצה לעבוד - נשמח כולנו ללוות אותך. אם המטרה שלך התכתבות כדי להעביר את הזמן - לא מתאים כאן. אז ספרי לנו, איזו סיבה להרגיש טוב את רוצה, ונזמין אותך לעבוד כדי להשיג את זה, גם נלווה אותך. אם את מעדיפה, ספרי לנו איזו יכולת את רוצה לחזק. ואולי יתאים לך יותר לספר לנו על איזה חברים את רוצה שיהיו לך. איציק

אמ

חברים שיאהבו אותי ויהיו שם תמיד בשבילי וגם אני רוצה מאוד חבר אני רוצה לפתח את יכולת ההתחברות שלי לאנשים אבל אולי זה בכלל אל קשור ליכולת הזו מה שאני עוברת , אני לא יודעת

isaacm

New member
אני לא כל כך יודע

מה את עוברת, אז אני לא יכול אפילו לנחש אם יש או אין קשר. מה שאני מבין מהדברים שלך זה שאת רוצה לשפר ולהרחיב את המעגל החברתי שלך. אני קורא שאת רוצה חבר - אבל ברשותך נראה לי שכדאי לטפל במעגל ולראות לאן תגיעי ומשם להמשיך. אם הבנתי את הדברים אחרת ממה שהתכוונת, תקני אותי. אם התכוונת לכך, הנה לך שאלות ראשונות. 1. כמה חברים או חברות קרובים יש לך עכשיו? 2. על איזה בסיס תרצי להקים או לבסס את החברויות החדשות? (קשר סביב נושא, סביב בילוי, סביב מה?) 3. מה תרצי לתרום לחברויות החדשות? (מה החלק שלך בהקמת הקשר?) 4. מה את רוצה לקבל מהחברויות? (למה את מצפה מהאנשים שמולך?) בואי, נתחיל עם זה - ונראה לאן זה מוביל. אל תכתבי דברים שלא נוח לך לכתוב אותם, אבל - כל מידע יכול לתרום לתהליך. תזכרי - בכתיבה שלך את מזמינה אנשים לחוות גיעה ולתרום לך. אקרא בעניין את מה שתרצי לשתף. איציק

אז ככה

1. רק אחת 2.בסיס אהבה ונחמדות והרמוניה, לא אכפת לי מאיזה מקום.. סביב הכל מבחינתי 3. אמממ כל מיני אני יכולה לתרום.. את כל כולי!!!! 4.שאנשים שמולי יתנהגו באהבה הדדית כמו שאני אליהם ויאהבו אותי תודה. על העזרה

isaacm

New member
או ככה

הנה צעד ראשון, בואי נראה איך ממשיכים ללכת - אולי אפילו מספר צעדים. הנה לך הזמנה, הזמנה לשתף עוד. 1. תוכלי קצת לשתף אותנו בקשר שלך עם החברה? ממתי אתן מכירות? איפה היכרתן? איך זה קרה 2. בואי נבחר דבר אחד ממשי (דוגמא: שותפות בעשיה, עניין משותף, סודות משותפים, הערכה הדדית או כל דבר אחר, תבחרי את) שתפי אותנו - איך זה מבסס אצלך קשר של חברות שתפי אותנו - מה את חושבת שזה יתרום לחבר או לחברה שלך שתפי אותנו - איך זה בכלל נראה 3. בואי נבחר דבר אחד ממשי (דוגמא: הקשבה, תשומת לב או כל דבר אחר, תבחרי את) שתפי אותנו - איך את עושה את זה שתפי אותנו - מה יש בך שמאפשר לך לעשות את זה שתפי אותנו - מי נהנה מזה 4. בואי נבחר דבר אחד ממשי (דוגמא: הקשבה, תשומת לב או כל דבר אחר, תבחרי את) שתפי אותנו - שתפי אותנו - מה זה עושה לך שתפי אותנו - מי נהנה מזה אל תסתפקי בתשובות לאקוניות (קצרות). ככל שתרחיבי בתשובותייך - כך תוכלי לגלות יותר על עצמך. ואת יכולה לשתף או לשאול גם על דברים אחרים - לא חייבת להתייחס לכל דבר שכתבתי. (חייב לומר שזה כן יעניין אותי . . .) אבחן בעיון מה שתבחרי לשתף
איציק

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
מה השאלה האמיתית?

האם את שואלת על היכולות, או יותר משתפת אותנו בקושי שאת מרגישה כעת, שאת לא מרגישה טובה בעולם? אילו יכולות את רוצה לחזק? מה גורם לך היום להרגיש לא טוב בעולם?

ענבל כהן חמו

מנהל
ומה קורה בענין הלימודים?

ספרי קצת יותר - מה זאת אומרת לא מצליחה? מה יאפשר לך להצליח יותר? למה זה חשוב להצליח?

אממ

ספרי קצת יותר - מה זאת אומרת לא מצליחה? לא לומדת נכשלת מה יאפשר לך להצליח יותר? אם אני ילמד למה זה חשוב להצליח? עתיד

ענבל כהן חמו

מנהל
מה מצב האנרגיה?

מתוך דברייך עולה קושי כללי בתחומי החיים, ואולי מצב רוח שפוף וללא אמונה. את יודעת שאת יכולה לשנות את מצבך על ידי עשיה - למשל ללמוד, או להשקיע בחברים, אבל נשמע שאין לך את האנרגיה לפעולה הזו. מה את מרגישה? האם את מרגישה שיש לך כוחות לשפר את מצבך, או שאת זקוקה לעזרה?

ענבל כהן חמו

מנהל
בחרי את הדבר שהכי חשוב לך לשנות כרגע

ספרי איך יראו חייך אם ישתנה הדבר הזה. תארי את הצעד הראשון בדרך לשינוי שאת רוצה. האם את מוכנה להתחייב כאן לעשות את הצעד הזה?

אוריק3

New member
נסי לשאול עצמך כמה שאלות יקירה..

למה את צריכה המון חברים ולא שלוש ארבע טובים כלומר החלפת אולי כמות באיכות? את לא מרגישה טוב? נסי לפרט ממש לסעיפים במה מתבטא חוסר ההרגשה הטובה. אולי יש משהוא חיצוני שמטריד אותך וגורם לך אולי לערעור השקט והבטחון שלך? אחרי שגם את וגם אנו נדע יותר פרטים נחשוב ביחד מה לעשות. בהצלחה

למעלה