היי..

rocket sheep

New member
היי..

פעם ראשונה שלי בפורום הזה.. אני עושה עבודת גמר בסוציולוגיה, וחלק מהעבודה זה לענות על שאלון שאני מעבירה לבני נוער. אני אשמח אם תענו על השאלון. [הנושא הוא טיפוח גוף בקרב בני נוער]. צריך לדרג מאחד עד חמש כש-5 זה מסכים מאוד ו-1 זה לא מסכים כלל [ו-3 זה "לא משנה לי"] 1. הכרחי להשקיע כסף רב על מוצרי טיפוח. 2.חשוב להתקלח יותר מפעם אחת ביום. 3. חשוב להתלבש על פי האפנה המוצגת בטלוויזיה ועיתוני נוער. 4. אכילת מזון מהיר משפיע על עור הגוף. 5. בגיל ההתבגרות חשוב להוציא הרבה כסף כדי להראות טוב מאשר להצליח בלימודים. 6. לפני כל יציאה מהבית יש להסתרק מול המראה. 7. כשנכנסים לשירותים בהפסקה חשוב להסתכל במראה. 8. חשוב להשקיע כסף במוצרי קוסמטיקה הכרחיים. 9. בגיל ההתבגרות חשוב לעשות שימוש בקרמים להזנת העור. 10. הליכה לקוסמטיקאית הכרחית כדי להראות טוב. 11. מה שהסביבה חושבת עליך חשובה מאוד. 12. עמידה רבה של זמן רב מול המראה טובה לטיפוח המראה החיצוני. 13. הליכה למספרה הכרחית כדי להראות טוב. 14. יש קשר בין דימוי עצמי לטיפוח גוף. האת אתה זכר/נקבה? תודה רבה!!

../images/Emo160.gifבבקשה

צריך לדרג מאחד עד חמש כש-5 זה מסכים מאוד ו-1 זה לא מסכים כלל [ו-3 זה "לא משנה לי"] 1. הכרחי להשקיע כסף רב על מוצרי טיפוח. 2 2.חשוב להתקלח יותר מפעם אחת ביום. 1 3. חשוב להתלבש על פי האפנה המוצגת בטלוויזיה ועיתוני נוער. 2 4. אכילת מזון מהיר משפיע על עור הגוף. 5 5. בגיל ההתבגרות חשוב להוציא הרבה כסף כדי להראות טוב מאשר להצליח בלימודים. 3 6. לפני כל יציאה מהבית יש להסתרק מול המראה. 2 7. כשנכנסים לשירותים בהפסקה חשוב להסתכל במראה. 4 8. חשוב להשקיע כסף במוצרי קוסמטיקה הכרחיים. 3 9. בגיל ההתבגרות חשוב לעשות שימוש בקרמים להזנת העור. 2 10. הליכה לקוסמטיקאית הכרחית כדי להראות טוב. 3 11. מה שהסביבה חושבת עליך חשובה מאוד. 4 12. עמידה רבה של זמן רב מול המראה טובה לטיפוח המראה החיצוני. 3 13. הליכה למספרה הכרחית כדי להראות טוב. 1 14. יש קשר בין דימוי עצמי לטיפוח גוף. 5 האת אתה זכר/נקבה?

rasmus girl1

New member
:)

צריך לדרג מאחד עד חמש כש-5 זה מסכים מאוד ו-1 זה לא מסכים כלל [ו-3 זה "לא משנה לי"] 1. הכרחי להשקיע כסף רב על מוצרי טיפוח.-2 2.חשוב להתקלח יותר מפעם אחת ביום.-1 3. חשוב להתלבש על פי האפנה המוצגת בטלוויזיה ועיתוני נוער.-1 4. אכילת מזון מהיר משפיע על עור הגוף.-1 5. בגיל ההתבגרות חשוב להוציא הרבה כסף כדי להראות טוב מאשר להצליח בלימודים.-1 6. לפני כל יציאה מהבית יש להסתרק מול המראה.-4 7. כשנכנסים לשירותים בהפסקה חשוב להסתכל במראה.-1 8. חשוב להשקיע כסף במוצרי קוסמטיקה הכרחיים.-2 9. בגיל ההתבגרות חשוב לעשות שימוש בקרמים להזנת העור.-1 10. הליכה לקוסמטיקאית הכרחית כדי להראות טוב.-1!! 11. מה שהסביבה חושבת עליך חשובה מאוד.-3 12. עמידה רבה של זמן רב מול המראה טובה לטיפוח המראה החיצוני.-1 חחח אלק.. 13. הליכה למספרה הכרחית כדי להראות טוב.-2 פף.. 14. יש קשר בין דימוי עצמי לטיפוח גוף.-4 האת אתה זכר/נקבה?נקבה

gfdfjgfjulk

New member
תשובות..../images/Emo9.gif

1. הכרחי להשקיע כסף רב על מוצרי טיפוח.4 2.חשוב להתקלח יותר מפעם אחת ביום.3 3. חשוב להתלבש על פי האפנה המוצגת בטלוויזיה ועיתוני נוער.4 4. אכילת מזון מהיר משפיע על עור הגוף.5 5. בגיל ההתבגרות חשוב להוציא הרבה כסף כדי להראות טוב מאשר להצליח בלימודים.2 6. לפני כל יציאה מהבית יש להסתרק מול המראה.5 7. כשנכנסים לשירותים בהפסקה חשוב להסתכל במראה.5 8. חשוב להשקיע כסף במוצרי קוסמטיקה הכרחיים.5 9. בגיל ההתבגרות חשוב לעשות שימוש בקרמים להזנת העור.4 10. הליכה לקוסמטיקאית הכרחית כדי להראות טוב.4 11. מה שהסביבה חושבת עליך חשובה מאוד.4 12. עמידה רבה של זמן רב מול המראה טובה לטיפוח המראה החיצוני.3 13. הליכה למספרה הכרחית כדי להראות טוב.4 14. יש קשר בין דימוי עצמי לטיפוח גוף.4 אני נקבה.

אפ7ת

New member
בהצלחה מאמי ../images/Emo9.gif

1. הכרחי להשקיע כסף רב על מוצרי טיפוח.3 2.חשוב להתקלח יותר מפעם אחת ביום.1 3. חשוב להתלבש על פי האפנה המוצגת בטלוויזיה ועיתוני נוער.3 4. אכילת מזון מהיר משפיע על עור הגוף.5 5. בגיל ההתבגרות חשוב להוציא הרבה כסף כדי להראות טוב מאשר להצליח בלימודים.3 6. לפני כל יציאה מהבית יש להסתרק מול המראה.5 7. כשנכנסים לשירותים בהפסקה חשוב להסתכל במראה.3 8. חשוב להשקיע כסף במוצרי קוסמטיקה הכרחיים.5 9. בגיל ההתבגרות חשוב לעשות שימוש בקרמים להזנת העור.3 10. הליכה לקוסמטיקאית הכרחית כדי להראות טוב.3 11. מה שהסביבה חושבת עליך חשובה מאוד.5 12. עמידה רבה של זמן רב מול המראה טובה לטיפוח המראה החיצוני.3 13. הליכה למספרה הכרחית כדי להראות טוב.3 14. יש קשר בין דימוי עצמי לטיפוח גוף.5 האת אתה זכר/נקבה? נקבה

elivnat

New member
בבקשה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

צריך לדרג מאחד עד חמש כש-5 זה מסכים מאוד ו-1 זה לא מסכים כלל [ו-3 זה "לא משנה לי"] 1. הכרחי להשקיע כסף רב על מוצרי טיפוח.2-3 2.חשוב להתקלח יותר מפעם אחת ביום.4 3. חשוב להתלבש על פי האפנה המוצגת בטלוויזיה ועיתוני נוער.3 4. אכילת מזון מהיר משפיע על עור הגוף.5 5. בגיל ההתבגרות חשוב להוציא הרבה כסף כדי להראות טוב מאשר להצליח בלימודים.1 6. לפני כל יציאה מהבית יש להסתרק מול המראה.4 7. כשנכנסים לשירותים בהפסקה חשוב להסתכל במראה.3 8. חשוב להשקיע כסף במוצרי קוסמטיקה הכרחיים.3 9. בגיל ההתבגרות חשוב לעשות שימוש בקרמים להזנת העור.4 10. הליכה לקוסמטיקאית הכרחית כדי להראות טוב.4 11. מה שהסביבה חושבת עליך חשובה מאוד.4 12. עמידה רבה של זמן רב מול המראה טובה לטיפוח המראה החיצוני.5 13. הליכה למספרה הכרחית כדי להראות טוב.4 14. יש קשר בין דימוי עצמי לטיפוח גוף.5

דללה

New member
בהצלחה

צריך לדרג מאחד עד חמש כש-5 זה מסכים מאוד ו-1 זה לא מסכים כלל [ו-3 זה "לא משנה לי"] 1. הכרחי להשקיע כסף רב על מוצרי טיפוח. 4 2.חשוב להתקלח יותר מפעם אחת ביום. 5 3. חשוב להתלבש על פי האפנה המוצגת בטלוויזיה ועיתוני נוער. 1 4. אכילת מזון מהיר משפיע על עור הגוף. 5 5. בגיל ההתבגרות חשוב להוציא הרבה כסף כדי להראות טוב מאשר להצליח בלימודים. 1 6. לפני כל יציאה מהבית יש להסתרק מול המראה. 1 7. כשנכנסים לשירותים בהפסקה חשוב להסתכל במראה. 1 8. חשוב להשקיע כסף במוצרי קוסמטיקה הכרחיים. 2 9. בגיל ההתבגרות חשוב לעשות שימוש בקרמים להזנת העור. 4 10. הליכה לקוסמטיקאית הכרחית כדי להראות טוב. 3 11. מה שהסביבה חושבת עליך חשובה מאוד. 1 12. עמידה רבה של זמן רב מול המראה טובה לטיפוח המראה החיצוני. 2 13. הליכה למספרה הכרחית כדי להראות טוב. 3 14. יש קשר בין דימוי עצמי לטיפוח גוף. 1 האת אתה זכר/נקבה? נקבה

למעלה