היי

nitaig

New member
היי

טוב יש לי בעיה אני רוצה להצטרף לנוער מרצ אבל לא ממש להיות פעיל כל שבוע והכל רק לבוא לכנסים ולהפגנות הגדולות ולישיבות ודברים גדולים כי אני נמצא כבר בתנועת נוער ופעיל במנו"ע (מטה נוער לשינוי חברתי). האם זה אפשרי? ואיך אני נכנס לרשימת תפוצה באימייל ובא לדברים האלה?? אני אשמח לקבל תשובה. אני ניתאי בן 16 גר בירושלים. אגב תחתמו על עצומה למען נציבות הדורות הבאים מאד חשוב בעיקר כי אנחנו הדור הבא.

yoory

New member
שלום ניתאי

אתה בבויאר? אני בליד"ה... אין בעיה להגיע רק לפעילויות הארציות, שים את האימייל שלך בהודעה ולירון כבר תוסיף אותך או משו...

שלום ../images/Emo13.gif

אתה מוזמן לשלוח לי במסר את הפרטים שלך: טל\פלאפון ואימייל, ואני אוסיף אותך לרשימת התפוצה של הנוער.

masha1992

New member
היי ניתאי ../images/Emo140.gif

אני מרים, ואני גם מירושלים. ו-אני מכירה הרבה ילדים שהולכים ללמוד בבויאר שנה הבאה. זהו, אני חושבת.

nitaig

New member
היי תודה!

כן אני מבויאר.... מגניב לדעת שיש הרבה מירושלים! האימייל: [email protected] הפאלפון: 0507-326871 אגב אם אני רוצה אני יכול להיות גם פעיל בפורום??

ל שכזו

New member
היי ../images/Emo13.gif

אני אעביר את המייל שלך לרשימת התפוצה, ואוסיף אותך לרשימות הנוער כדי שנזמין אותך לפעילויות ארציות. למה אתה לא רוצה להגיע לפעולות? אתה לא מחוייב להגיע כל שבוע, והן באמת מעניינות. חבל להפסיד

masha1992

New member
לירון צודקת - תבוא לפעילויות עשאתה יכול. זה

לא שאתה חייב לבוא כל שבוע.

nitaig

New member
תודה!

אני אגיב בפורום בהמשך! ואין לי בעיה לבוא לפעיליות רק שאני אבוא כשאוכל! רק אני צריך התראות על הפעילויות בכדי שאני אוכל לבוא.... ממש תודה לכולם!

למעלה