היי

וסל

New member
היי

אני בא אליכם מפורום "בנים בלבד".קיבלתי שם עצה להציג את ההודעות שלי פה כי הם קשורות לנושא הגאווה ולכן מקומם פה.כעת אני אשלח את 3 ההודעות המדוברות.אני יודע שלא רצוי לשלוח יותר מידי הודעות ראשיות ביום אבל באופן חד פעמי ארשה לכתוב 3 הודעות ראשיות.אני מאוד מעוניין לדעת מה אתם חושבים ואצפה בכיליון עיניים לתגובותכם.תודה הנה ההודעה הראשונה: כותרת:סטיגמות שלום!מה המצב?מקווה שהכול טוב. רציתי רק להגיד שאותי נורא מצחיקים ההומואים האלה שאומרים:"אני עוד לא יצאתי מהארון.אני שוקל זאת בכובד ראש" ועוד כהנא וכהנא וכאשר אתה רואה אותם הם לובשים פלטפורמות, שהפלטפורמות של הספייס גירלז מתגמדות לעומתן.בנוסף יש להם שיער ארוך ומחוצן ,גבות עשויות היטב,בגדים נוסח בריטני ספירס שפשוט לא משאירים ספק בדבר מיניותו של הלובש אותם שחוזר ואומר שהוא עדיין בארון.לא יודע אותי זה מצחיק!!!!!!! ובלי שום קשר בא לכם להכין רשימה של סטיגמותו סטריאוטיפים לגבי הומואים שאותם נשלול. אני אפתח בסטיגמה "שפעם לא היו הומואים ועכשיו בעקבות הדמוקרטיזציה הכול פתוח וכולם עושים כרצונם וניהים הומואים"- ממש לא נכון!!!!!בטוח שעוד בתקופת המקרא היו הומואים(אולי לא קראו להם כך) כי העובדה שהמושג "משכב זכר" מופיע במקרא מעידה על כך!חוץ מזה בימי הביניים מלא נזירים שכבו עם החניכים שלהם במנזר אבל כולם שתקו… סטיגמה שנייה-הומואים נמשכים לסרייטים-ממש לא נכון.אולי בעבר זה היה נכון כי בעבר היו הרבה הומואים נשיים שחיפשו ארת הטיפוס הגברי וכייון שכולם היו נשיים בקהילה ההומואית (או לפחות האנשים שהיו מחוץ לארון היו נשיים) אז הם פנו לסטריטיים הגבריים אבל היום זה ממש לא נכון כי רוב ההומואים בעלי מסת שרירים שהסטרייט הממוצע רק יכול לקנאות בה.ומאז שהנושא של פולחן הגוף תפס תאוצה בקהילה ניתן למצוא גם הומואים נשיים אך לא פחות מהם גם מלא הומואים גבריים כך שההומו הנשי לא צריך לחפש את הגבר הסטרייט בכדי לממש את תאוותו. רוצים לצרף עוד סטיגמות?אני בטוח שאתם יותר בקיאים ממני…

וסל

New member
אני נואש!אנא תגיבו!../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

אני דווקא מעדיף להתחיל וויכוח

לגבי הסטיגמה אליה תייחסת "שפעם לא היו הומואים ועכשיו בעקבות הדמוקרטיזציה הכול פתוח וכולם עושים כרצונם וניהים הומואים". ראשית, משפט זה לא נופל תחת הגדרה של סטיגמה, אבל ניחא. עזוב את ימי הביניים ואת הנזירים (גם אתונה הייתה סאונה אחת גדולה). היום, בזכות האינטרנט, יש להמון אנשים אפשרות להתחיל לחקור את המיניות שלהם באופן דיסקרטי: אתרי פורנו, פורומים צ´אטים ועוד. לפני כן, גברים שרצו לראות "בדיוק מה זה זיון הומוסקסואלי" ולבחון אם זה באמת מגה אותם לא הייתה כל דרך "מכובדת" לעשות זאת, ולכן רבים פשוט דיכאו את הנטיה. בנוסף, מידע נעשה הבה יותר נגיש לאנשים, למשל גבר צעיר יכול ללמוד שהוא לא חייב להחליט אם הוא הומו או סטרייט, כי יש גם שלבים באמצע. יותר מזה, ניתן ללמוד שהומוים הם בני אדם "רגילים" ולא שרמוטות שגומרות את החיים ברחוב. כמו כן, האינטרנט מהווה כלי יקר ערך להכרות עם הומואים אחרים, מבלי להחשף ולהסתכן ביציאה מהארון או לבזות את עצמך בגנים בלילה. אני בטוח שרבים היו נשארים בתולים (מהצד ההומואי) אם אפשרות זו לא הייתה זמינה להם. כמובן שעבור רבים זה מהווה את הצעד הראשון להכרה עצמית במיניות ואחר כך ליציאה מהארון. לדעתי, זו אחת מהסיבות ל"פיצוץ" ההומואי שיש מסביבנו (ושכנראה רק מתחיל, אם כוחות השחור לא ינצחו בקרוב). וחוץ מזה, לא כל ההומואים אוהבים את האירוויזון (סטיגמה 3).

.m

New member
לגבי סטיגמה מס´ 3

אני לא הייתי כותבת את זה במקומות שיניב-DC עלול לקרוא...
mai

Yaniv-DC

New member
למה לא?

זו לא סטיגמה, זו עובדה מדעית מוכחת שהוכחה במחקרים אמפיריים. הומואים הולכים עם חולצות ורודות מעל מכנסי עור, כשמחזיקים כוס הזרת מזדקרת א-לה שימי תבורי מחזיק מקרופון, אני אישית לא מצליח ללכת בלי היד הנפולה (וניסיתי, בחיי). האירוויזיון זה חלק בלתי נפרד מזה. אבל ברצינות, הגעתי למצב הזה שכל כך טוב לי עם עצמי ועם היותי פייגעלע, שכבר אין לי כח להוכיח אנשים כמו וסל שמוכיחים את העובדה שהסכנה הגדולה ביותר להומואים באה מההומופובים הכי גדולים - ההומואים עצמם.

.m

New member
נחש מה?

יום הולדת לך יום של גיל ושמחה יום הולדת ליניבי יום הולדת לך.
ענקי, ונשיקה (בלי לשון
) אוהבת אותך mai

EuroSims

New member
כחובב

אני חייב לציין שהקטע של הארוויזיון הוא מזה סטראו טיפ זה בעיקר אבל רציתי לציין גם שהשאר הוא ממש עם כל הכבוד לא מה שאתה מגדיר כעובדה מדעית - הרבה הומואים הם ממש לא מה שתארת (IE הכוס ועוד כמה)

Yaniv-DC

New member
אוי ויי (זמיר)...

מתייחס ברצינות להודעה צינית שבאה להראות לוסל עד כמה הדברים שהוא אומר נכונים למיסטר האמפריז וזהו...

למעלה