היי

המתופף1

New member
היי

היי אני חדש פה .. מכיר כמה שירים שלהם מיוז ואני צריך המלצות לשירים טובים שלהם בסגנון של Unintended , Apocalypse Please,Butterflies and Hurricanes .. תודה!

CitizenErased

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

אממ השירים שהזכרת הם היחידים שאתה מכיר? כי אני יכולה בכיף להמליץ על שירים אבל אני אשמח לדעת עד כמה אתה מכיר אותם בשביל זה (כדי לדעת אם להמליץ על השירים הכבדים/מוזרים יותר - ביסיידים וכדומה או על הלהיטים יותר..)

המתופף1

New member
הממ..

בעיקרון אני מכיר את: -Time is Running Out -Butterflies and Hurricanes -Apocalypse Please -Starlight -Invincible ואת הכי אהוב עליי Unintended.. אין לי בעיה עם דברים מוזרים - אני שומע פינק פלויד . הממ לא אכפת איזה שירים רק שיהיו טובים כמובן ועם מילים טובות - ד"א ישנם עוד שירים שלהם בסגנון של Unintended ? ותודה.

אם אתה אוהב את Unintended אז

בטח תאהב גם את Falling Away with You, Citizen Erased, Space Dementia, Falling Down, Endlessly, קיצר, הרגועים יותר של מיוז חח. וברוך הבא!

מממ הדיסקים שלי לא אצלי כרגע אבל על רגל אחת..

blackout megalomania ruled by secrecy sing for absolution כשאגיע הבייתה אני ארשום לך עוד

כןןןןן יואו, זו האדירות של השיר חח, אבל

חשבתי בגלל שהוא מכיר שירים כמו time is running out שהם פחות רגועים, הוא יאהב גם את זה. בכלאופן, אתה תאהב גם את Nature_1, Recess, Yes Please, Sing for Absolution, Blackout. מקווה שעזרתי!

GiladMuser

New member
אם אהבת את Unintended...

נראה לי שתאהב גם את Falling away with you, Falling down אם יותר כבדים הייתי ממליץ על Citizen Erased, new born בקיצור יש כל כך הרבה שירים טובים קשה להגיד לך ככה...עדיף שתתחיל לשמוע ותראה איזה סגנון שלהם אתה אוהב.

Runt

New member
../images/Emo45.gif

עזוב אותך מה שקט ומה לא.. הכי טוב להתחיל מההתחלה

המתופף1

New member
היי שווב..

תודה לכולם על העזרה! אחלה להקה וגיליתי שאני מכיר די הרבה שירים שלהם ממה שחשבתי! תודה לכם ! :)

Sweet berries

New member
ברוך הבא.

בעיקרון, showbiz שצויין פה הרבה הואאחד הדיסקים האהובים עליי בכלליות. משלב גם שקט, גם רועש, מלודי, והכל, אני מאוד אוהבת. תנסה אותו. וגם, לדעתי כדאי שתנסה את Absolotion שהוא יכול להתאים לך בול.

למעלה