היי.

sapirosh92

New member
היי.

קוראים לי ספיר, וכבר כמה זמן אני מחפשת אירגון שאני יכולה להצתרף אליו באזור עפולה-טבריה,אם מישהו מכיר אז אני אשמח לשמוע. וקראתי פה ש"עיני ים" כתבה שיש אירגונים שלא מקבלים ילדים מתחת לגיל 16.. למה?
 

sapirosh92

New member
אה וגם..

אני מעדיפה לעזור בחונכות אישית\יעוץ לנוער במצוקה.
 
תראו

יש כל מיני סיבות.. זה פשוט החלטה של הארגון. אם יש ארגון ספציפי אני מוכן לבדוק למענכם... הארגון שלנו מכיל ומנוהל ע"י נוער בלבד! ככה שזה המקום:)
 

עיני ים

New member
יש כמה סיבות אפרט לך קצת לידע כללי.....

לפי מה שהבנתי מהשיחות שלי עם עמותותת הסיבות הן כאלו: *ביטוח מתנדב-כנראה חברות הביטוח עושות קצת בעיות.... *פשוט אי אפשררר {נורא תמוהה שאין סיבה}. *לא סומכים על ילדים בגילנו.... ויש עוד כל מיני סיבות שאם מישהו ירצה אני יכולה לברר לו..... אבל בעיני, אנחנו דור ההתנדבות של המחר ואם לא נותנים לנו להתנדב זה ממש מעליב, יש אנשים מבוגרים מאיתנו שהרעיונות שלהם ודרך העבודה שלהם לא מתקרבת לפעמים ליכולות ולמחשבות שלנו, אולי אני אשמע קצת מתלוננת מידי, אבל זה לא פייר חד משמעית זה לא פייררר...............למה לאא?????????????
 

Retama

New member
זה באמת לא בסדר,

אבל לשם כך קיימות תנועות הנוער :)
 
למעלה