היי=)

שירי116

New member
היי=)

לפני איזה שבועיים אבא שלי קנה לי סימס2
וביקשתי ממנו את חבילת הבסיס, אז הוא סיפר לי שהוא אמר למוכר בחנות שהוא רוצה את הרגיל- חבילת הבסיס. וזה באמת מה שהוא קנה לי... ולא כתוב הרחבה או חבילת תוספות או כלום- זה הרגיל. אבל גיליתי שיש בזה "מצב סיפור" שאותו אמור להיות רק ב-Sims Life Stories לא
בחוברת הדרכה קראתי שאפשר לקבץ כמה תמונות ולהתאים להן סיפור במצב סיפור, ואם רוצים אז להעלות לאתר של sims2 ולשתף אחרים, וגם לראות סיפורים של אחרים... האם זה קשור ל-sims life stories? או שזה שונה
מראש
שירי116

מיכי7

New member
עונה../images/Emo13.gif

אני לא בטוחה מה השאלה אבל אני פשוט אסביר מה זה ומה זה. סימס לייף סטוריס זה משחק למחשב נייד, שיש בו שלושה סיפורים.. אני לא זוכרת איזה בדיוק אבל לכולם יש התחלה , אמצע וסוף. בלי קשר, בכל סימס את יכולה לצלם תמונות ואחר כך אחרי שצילמת למצוא את זה בתיקיה של השכונות.. ואז אחרי זה לעשות לזה עריכה בצייר או בתוכנת גרפיקה אחרת ולהפוך את זה לסיפור... יש כאלה שלוקחים גם תמונה מעלים אותה וכותבים מתחת את הסיפור או קומיקס או מה שזה לא יהיה
אבל זה בכלל לא קשור לסימס עצמו! מקווה שעזרתי במשהו

שירי116

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo13.gif

אמ בחוברת הדרכה כתוב שיש 4 מצבים- המצב החי, מצב קנייה, מצב בנייה ומצב סיפור. במצב סיפור כתוב שאפשר ליצור סיפורי משפחות או שכונות. לצלם תמונות ולשלב איתן טקסט... לספר סודות או משהו, כמובן שהכל פרי דמיוננו (אבל אפשר להתאים את זה לתמונות). ואת הסיפור הזה אפשר לעשות בסימס
במצב סיפור
תודה שהסברת לי על הלייף סטוריז

The Did

New member
פשוט בילבול מושגים..

"בחוברת הדרכה קראתי שאפשר לקבץ כמה תמונות ולהתאים להן סיפור במצב סיפור, ואם רוצים אז להעלות לאתר של sims2 ולשתף אחרים, וגם לראות סיפורים של אחרים..." זה לא ממש מצב סיפור.. זה אלבום תמונות שאפשר לכתוב בו מלל [סיפור].. קיבלת סימס בסיס כשר למהדרין..

למעלה