היי,

עונה

שם: סיוון גיל: 12 שעה להתחלת השאלון: 18:31 תיכון/צבא/יסודי/אחר: יסודי מגמה שנלמדה או נלמדת: אין מגמה אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? כן כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? הרבה החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן איזו מוסיקה אתם שומעים? רוק מה גורם לכם לאושר? הכל אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? אהבה תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: לקום בבוקר עם חיוך ולישון בחיוך מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? הכל מתנדבים במשהו? כן למה? ככה בעד/נגד: עישון? נגד סמים?נגד סקס מתחת לגיל ל-18? נגד הכרויות באינטרנט? בעד יזיזות? נגד קשר פתוח?נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? תלוי מתי לפעמים יותר פשוט בפלאפון אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? ריקוד בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף? התנדבות אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? הצבת גבולות השמיים הם הגבול? כן ציור מופשט עושה לכם את זה? לא מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תלוי איזה ויכוח מתעסק בספורט כל שהוא? כן חוסך כסף או מבזבז? שניהם מה תעשה בכסף במידה וחסכת? חצי יתרום חצי יבזבז חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כן חברות היא לנצח? לא סלחן? כן רגיש? כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: אוהבת ואוהבים אותי תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? רוצה להיות בקרבי מתי הפעם האחרונה שבכית? אתמול מי החברים הכי טובים שלך?: יש הרבה : O יש סביבך מעגל רחב של חברים?: כן אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: תלוי במצברוח החברים שלך יודעים עליך הכל?: לא יודע לשמור סודות?: כן גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: לא מסתדר עם החברים שלך?: כן לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: לים , לגן שעשועים ,להסתובב בשכונה ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו:. כן רבת עם חבר: לא בכית: כן צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו? כן הסתפרת? לא הרגשת טיפש? כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב : כן התגעגעת למישהו? לא עד כמה אתה בוטח באנשים?: המון שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן איך נראית האקס/ית שלך?: טוב אתה חצוף?: כן תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן היו לך הפרעות אכילה?: תגדירו הפרעות כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: עד שאני מוצאת את הפלאפון שחית פעם בעירום?: כן מתי?: שהייתי בת 4 החבר הכי טוב שלך בתול?: מתארת לעצמי שכן מה הצבע תחתונים שלך?: --- איזה מראה יש לחדר שלך?: מעצבן איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: צמיד של השבט איך אתה מרגיש עכשיו?: רע מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לפני חודש בערך עם מה אתה ישן?: שמיכה כרית פיג'מה האם הפיצו עלייך שמועה?: כן מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? אתמול מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? אתמול מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? אתמול
האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? לא מה צבע העיניים שלכם? שחור יש לך אהבה? חד כיוונית אם לא, היית רוצה? כן ביום כיפור האחרון- איפה היית? בחוץ בבית כנסת יש לך בלוג? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: מאושרת איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? אסיפת קרשים הדלקת אש ריב עם מישהו אהוב . יש לך משקפים/עדשות? לא מה העיר אותך? אמא היית מחוייב למישהו? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: מאיה החברים שהכי מצחיקים אותך: מאיה ושירי מאשה החבר/ה הכי יפה שלך: קורל,מאשה החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: כולן מוכשרות במשהו החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: אן החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה: אן ומאיה חבר/ה ללימודים: יוליה החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: מאיה החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו: אן חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה: אן חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה: מאשה וספיר חבר/ה זמר/ת קטן/ה: אן חבר/ה רקדן/ית קטן/ה: שובל נרליי חבר/ה שמנגנ/ת על תופים: אין חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: אן חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה: שובל חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד: קורל חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים: רויטל חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך: מאשה החבר/ה הכי קטן/ה שלך: ניקול בת 3 וחצי החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה: יוליה חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות:שובל החבר/ה האחרון/נה שהכרת: עדן החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך: עדן החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה: מיכל החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך: רויטל החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט: היו הרבה החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך: שירן החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך: מאשה החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך: אף אחת החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה: אן החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך: מאיה החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה: מאשה החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך: לא זוכרת

במילים אחרות.

שם: נועה. גיל: 14 בקרוב קרוב. שעה להתחלת השאלון: 19:48 תיכון/צבא/יסודי/אחר: חטיבה. מגמה שנלמדה או נלמדת: - אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? חחח לא יודעת.. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? לא יודעת. :| החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? חח כן. איזו מוסיקה אתם שומעים? רוק ישראלי. מה גורם לכם לאושר? אה.. שאני מרגישה שמשיקעים בשבילי, שאני חשובה לאנשים. שאני מרגישה שלמדתי משהו והתבגרתי, שעשיתי משהו שהפחיד אותי והצלחתי בו. כל מני... אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? וואי לא יודעת. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: שהכל טוב ואין מלחמה ומריבות והרס, שאין כלום שהורס, שום דבר! שהכל טוב. וזה לא יכול להיות אף פעם, אז אני לא חושבת שאפשר להגיד על עצמך שאתה מאושר. אבל, אפשר לנסות להגיע כמה שיותר קרוב. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? משהו שאני אוהבת ושלמה איתו וטוב לי לעשות אותו. מתנדבים במשהו? לא. למה? כי רציתי להתנדב וזה רק מגיל 16... בעד/נגד: עישון? אם זה בשביל פוזה אז לא. אם זה כי זה כייף לך, אז כן. אבל תעזבו את הפוזה הדפוקה הזאת כבר... סמים? זה הורס את הבן אדם לפעמים... אבל כן, זה מסקרן. סקס מתחת לגיל ל-18? סקס כשאוהבים מישהו באמת, לא ממש משנה הגיל. הכרויות באינטרנט? בעד. יזיזות? חחחח בעד. קשר פתוח? פתוח מבחינה שאפשר להיות גם עם מישהו אחר וזה? אז נגד.. זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה כמובן. אייפוד/דיסקמן? איפוד, אם הדפוק יעבוד. אר. עיפרון/עט? עט עיפרון. P: שירה/ריקוד? גם וגם. בריאות/עושר? בריאות. למרות שזה לא כזה חשוב חח. עושר/אושר? אושר.
מכתב מהלב/ברכה קנויה? ברור שמהלב, נו מה. התנדבות/עבודה לכסף? התנדבות כשאתה יכול לעשות את זה וכסף כשאתה צריך את זה למחייה... אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? ללא תנאים, וגם אי אפשר כי אתה לא יוכל להציב תנאים להאהבה. השמיים הם הגבול? תמיד. וואי. ציור מופשט עושה לכם את זה? לפעמים, לא הרבה. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג. אה, אני? לא ממש לא זה ולא זה. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אגיד את המילה האחרונה. מתעסק בספורט כל שהוא? ההליכה מהמחשב לטלויזיה. חחח. אמרתי את זה כבר.
חוסך כסף או מבזבז? חסכנית במידה. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אקנה משהו גדול.. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? אמ... כן אני מניחה, לא לי. אולי תהיה. או חבר הכי טוב.
חברות היא לנצח? לא... אנשים משתנים, אנחנו לא נשארים מה שהיינו. סלחן? לא ממש. רגיש? מאד. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: בודדה אבל כי אני לא רוצה להתחבר עם אנשים שלא מענינים אותי. חחח יופי, שלוש מילים אעלק. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? לא עשיתי ולא יודעת. מתי הפעם האחרונה שבכית? אתמול נראה לי. או שלשום. מי החברים הכי טובים שלך?:
יש סביבך מעגל רחב של חברים?: לא. אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: אנטיפטית אבל משתדלת שלא, לרוב לא אבל אנשים צריכים לחזר אחרי כדי שאני ממש אתחבר איתם. חח. החברים שלך יודעים עליך הכל?: לא. יודע לשמור סודות?: לא ממש.
גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: יכול להיות... מסתדר עם החברים שלך?: לא. חח. לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: לא יוצאת כמעט לשום מקום. ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: לא. חיבקת מישהו:. כן. רבת עם חבר: לא. בכית: לא. צחקת: לא ממש. גרמת למישהו לצחוק: אולי , לא נראלי. קנית משהו? כן. הסתפרת? לא. הרגשת טיפש? לא נראלי. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן. התגעגעת למישהו? כן. עד כמה אתה בוטח באנשים?: הם צריכים להראות לי שאני חשובה להם ושהם אוהבים אותי, ואז הכי בעולם. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: הגיוני שכן. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: מה לעשות. איך נראית האקס/ית שלך?:
אתה חצוף?: חח כן. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: הגיל לא חשוב, העיקר זה הבגרות... תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כןכן. היו לך הפרעות אכילה?: לא. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: חחחחח אני גם סופרת... שחית פעם בעירום?: לא. מתי?: באמבט. D: החבר הכי טוב שלך בתול?: חח לא שידוע לי. סתם ברור. מה הצבע תחתונים שלך?: כרגע של מיקי.
איזה מראה יש לחדר שלך?: סתם כזה מכוער. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: צמידי גומי שחורים, טבעת קוקוס, עגילים, חישוק בהליקס, עגיל של לשון באוזן ועוד חישוק ובשמאל משהו מעץ כזה. איך אתה מרגיש עכשיו?: ככה. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: ממממ שנה שעברה. עם מה אתה ישן?: שמיכי! האם הפיצו עלייך שמועה?: כן.. מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? לא יודעת. מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? מזמן. יותר מדי. מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? לג בעומר. האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? בדברים מסוימים מאד, בדברים אחרים לא. מה צבע העיניים שלכם? כחול ירוק חום כזה. יש לך אהבה? כן.. אם לא, היית רוצה? מי לא היה רוצה לאהוב? ביום כיפור האחרון- איפה היית? בביתי. יש לך בלוג? היה. נישקת מישהו מאותו מין? לא. תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: שמחה ושיהיה לי טוב ושאני אוהב את מה שאני עושה... איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? לג בעומר, מדורה עד 4 בבוקר, למחרת ת"א.. יש לך משקפים/עדשות? כן. מה העיר אותך? הבוקר? אבא. היית מחוייב למישהו? מה? כן.. התעלמת ממישהו בכוונה? חח כן. סיננת מישהו בטלפון? קשה לי להאמין, אני תמיד עונה וגם בכל מקרה לא מתקשרים אלי חח. ניתקת למישהו בפרצוף? כן. החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: יאללה נדלג כי יש האלופה חחח וגם לא בא לי.

cohenet91

New member
אהלן אהלן

שם: ענת. גיל: 15 וחצי. שעה להתחלת השאלון: 20:22. תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון :) מגמה שנלמדה או נלמדת: מגמה שתלמד- מחשבים-ספרדית. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? אני חושבת שכן. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? מספיק. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן. איזו מוסיקה אתם שומעים? עכשיו, את ten של pearl jam שקניתי היום
מה גורם לכם לאושר? מוזיקה, אנשים נחמדים. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר לזה. אבל יש כאן גם הרבה דברים פיזיים. (או כימיים או וואטאוור) תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: ששמחים וטובי לב, עם תחושת סיפוק שכזאת. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? אממ.. יש זמן. מתנדבים במשהו? מדריכה בצופים. למה? וואו. בעד/נגד: עישון? נגד. סמים? נגד. סקס מתחת לגיל ל-18? תלוי בנסיבות. הכרויות באינטרנט? נגד. יזיזות? הממ.. נראה לי שנגד. קשר פתוח? נגד. זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה פנים מול פנים. אייפוד/דיסקמן? בא לי אייפוד. עיפרון/עט? לאדעת. שירה/ריקוד? שירה. בריאות/עושר? בריאות. עושר/אושר? אושר. מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב (זה אולי נשמע פלצני, כל התושובת האחרונות, אבל זה באמת מה שאני חושבת!
) התנדבות/עבודה לכסף? תלוי. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? הממ..שאלה מורכבת. השמיים הם הגבול? כן. ציור מופשט עושה לכם את זה? כן. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? פועלת תחת מנהיגות. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אוריד הילוך. מתעסק בספורט כל שהוא? כשיוצא. חוסך כסף או מבזבז? לא ולא. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אקנה דברים שלשמם חסכתי
חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כן. חברות היא לנצח? מאיפה לי, אני רק בת 15 וחצי! סלחן? כן. רגיש? כן. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: יש לי חברים. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? יש זמן. מתי הפעם האחרונה שבכית? היום, מעייפות. מי החברים הכי טובים שלך?: שמות? יש סביבך מעגל רחב של חברים?: כן. אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: חברותית. החברים שלך יודעים עליך הכל?: לא. יודע לשמור סודות?: אהא. גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: כן. מסתדר עם החברים שלך?: כן. לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: גנווה. ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: לא. חיבקת מישהו:. כן. רבת עם חבר: לא. בכית: מעייפות
צחקת: כן. גרמת למישהו לצחוק: כן. קנית משהו? כן! דיסק של פרל ג'אם
הסתפרת? לא. הרגשת טיפש? לא חושבת!
דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כמובן :) התגעגעת למישהו? לא. עד כמה אתה בוטח באנשים?: קשה לי, האמת. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: אני חושבת שכן, אבל לא בדברים רציניים. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן. איך נראית האקס/ית שלך?: אין לי.. אתה חצוף?: לא. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: תלוי. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כנ"ל. היו לך הפרעות אכילה?: לא. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: פשוט עונה. שחית פעם בעירום?: לא. מתי?: - החבר הכי טוב שלך בתול?: כן. מה הצבע תחתונים שלך?:סגול (אשכרה בדקתי). איזה מראה יש לחדר שלך?: מבולגן, קטן ותכול. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: none. איך אתה מרגיש עכשיו?: עייפה קצת, אבל סבבה. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: מזמן
ובא לי! עם מה אתה ישן?: עם..שמיכה? האם הפיצו עלייך שמועה?: לא חושבת. מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? או היום או אתמול או שלשום
מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? היום, אני חושבת. מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? ל"ג בעומר. האם אתם חושבים שאתם בוגרים יחסית לגילכם? אני חושבת שאני בסדר יחסית לגילי. מה צבע העיניים שלכם? חום. יש לך אהבה? כן. אם לא, היית רוצה? - ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית. יש לך בלוג? כן. נישקת מישהו מאותו מין? כן. תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: משפחה חמודה, עבודה חמודה, כסף. איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? מדורה, שיחות, ישב"צ, מרכז, בי"ס. יש לך משקפים/עדשות? לא. מה העיר אותך? שעון מעורר? היית מחוייב למישהו? הא?
התעלמת ממישהו בכוונה? לא..
סיננת מישהו בטלפון? לא. ניתקת למישהו בפרצוף? מזמן.. החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: רוית. החברים שהכי מצחיקים אותך: רוית, יעל.. החבר/ה הכי יפה שלך: הממ... וואו. לא יודעת, קשה להחליט. החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: הממ... לאדעת. החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: בטח רוית או רותם. החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה: יעל. חבר/ה ללימודים: יעל איתי בכיתה, אז.. החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: שאקד/ארז. החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו: איכ, איסיקקה. חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה: טימותי D:: חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה: טימותי?
חבר/ה זמר/ת קטן/ה:
חבר/ה רקדן/ית קטן/ה:
חבר/ה שמנגנ/ת על תופים: אושרית D: חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: הממ.. חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה:
חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד: הממ.. חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים: הממ.. חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך: יעל, אושרית. החבר/ה הכי קטן/ה שלך: רוית? החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה: רותם, יעל. חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות: שאלה קשה. החבר/ה האחרון/נה שהכרת: ילדות מהכיתה, השנה. החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך: לא זוכרת. החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה: רותם. החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך: הממ.. החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט: לונג טיים אגו. החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך: שקד. החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך: לא זוכרת. החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך: שקד
החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה: יש? אה יעל :/ החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך: בטח שקד. החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה: לא זוכרת. החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך: ארז?

הופההיי

שם: תומר גיל: 13 שעה להתחלת השאלון: 21:16 תיכון/צבא/יסודי/אחר: אחר מגמה שנלמדה או נלמדת: עדיין לא. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? כן כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? לא יודעת, לא הרבה. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן. איזו מוסיקה אתם שומעים? רוק לסוגיו, אין לי כוח לפרט. מה גורם לכם לאושר? המ. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? אין לי מושג. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: הרגשה טובה ומתמשכת. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? יש לי זמן עד אז. מתנדבים במשהו? לא. למה? כי אין משהו מעניין בסביבה. בעד/נגד: עישון? לא סיגריות. סמים? אין לי דעה. סקס מתחת לגיל ל-18? כנ"ל. הכרויות באינטרנט? בעד. יזיזות? לא יודעת. קשר פתוח? זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? בדר"כ פנים מול פנים. אייפוד/דיסקמן? קראייטיב. :X עיפרון/עט? עפרון מכני. אבל אם כבר אז עט. שירה/ריקוד? בשבילי ריקוד. בריאות/עושר? ברוב המקרים עושר קונה בריאות. עושר/אושר? אושר, אלא מה. מכתב מהלב/ברכה קנויה? מהלב, ברכה קנויה לא עוזרת לי בכלום. התנדבות/עבודה לכסף? תלוי. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? לא יודעת. השמיים הם הגבול? גם אותם כבר עברנו. ציור מופשט עושה לכם את זה? לא יודעת. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? נפרדת. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אנסה להוריד הילוך. מתעסק בספורט כל שהוא? לא. חוסך כסף או מבזבז? חוסכת. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אמפי\צניחה. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? לא לי. חברות היא לנצח? כנראה. סלחן? כן. רגיש? כן. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: משונה למדי כן. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? לא יודעת, מה אתם רוצים. מתי הפעם האחרונה שבכית? ל"ג בעומר. מי החברים הכי טובים שלך?: אמ. יש סביבך מעגל רחב של חברים?: לא ממש. אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: אמאשכם אנטיפטית >: החברים שלך יודעים עליך הכל?: לא. יודע לשמור סודות?: כן. גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: פעם אחת. מסתדר עם החברים שלך?: כן. לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: מסיבות וזה. ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: כן. חיבקת מישהו:. כן. רבת עם חבר: לא. בכית: כן. צחקת: כן. גרמת למישהו לצחוק: לא זוכרת. קנית משהו? לא. הסתפרת? כן :/ הרגשת טיפש? כן. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן. התגעגעת למישהו? כן. עד כמה אתה בוטח באנשים?: לא. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: לא חושבת. איך נראית האקס/ית שלך?: אין לי כזה. אתה חצוף?: לא. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן. היו לך הפרעות אכילה?: לא. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: תלוי כמה זמן לוקח לי להגיע אליו. שחית פעם בעירום?: לא. מתי?: החבר הכי טוב שלך בתול?: מה הצבע תחתונים שלך?: לבן. איזה מראה יש לחדר שלך?: מכוער. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: שרשרת עקרב. איך אתה מרגיש עכשיו?: חרא. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: המדורה נחשבת? עם מה אתה ישן?: שורט וחולצה גדולה. האם הפיצו עלייך שמועה?: כן. מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? ל"ג בעומר. מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? היום בצהריים. מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? כנ"ל. האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? לא יודעת. מה צבע העיניים שלכם? חום. יש לך אהבה? לא. אם לא, היית רוצה? לא. ביום כיפור האחרון- איפה היית? הסתובבתי בעיר על אופניים. יש לך בלוג? כן. נישקת מישהו מאותו מין? לא. תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: די נו. איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? בכיף, אבל עם כאבי בטן. יש לך משקפים/עדשות? כן. מה העיר אותך? היום? אמא. היית מחוייב למישהו? לא. התעלמת ממישהו בכוונה? כן. סיננת מישהו בטלפון? כן. ניתקת למישהו בפרצוף? כן. שמות לא יעזרו לכם.

../images/Emo42.gif'ני

שם: שי ^^ גיל: 15 שעה להתחלת השאלון: 23:14 תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת: שנה הבאה אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? נראה לי שכן כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? לא יודעת החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? לא זוכרת איזו מוסיקה אתם שומעים? כל מיני מה גורם לכם לאושר? מוסיקה, חיבוקים, שאנשים מסביבי מאושרים אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר לזה תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: נמנמ.. להיות בן אדם חופשי, לעשות דברים מאהבה מרצון, לחייך כל היום, להיות עם אנשים שאתה אוהב, לחבק כל מי שאתה רואה, לרחף, לא לחשוב על כלום פשוט להיות. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? לא יודעת מתנדבים במשהו? לא למה? לא יודעת בעד/נגד: עישון? נגד סמים? נגד סקס מתחת לגיל ל-18? נגד הכרויות באינטרנט? תלוי עם מי ^^ יזיזות? נגד קשר פתוח? נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? דיסקמן [אמרתי כבר שיש לי חולשה לדיסקים מקוריים
] עיפרון/עט? עיפרון שירה/ריקוד? שירה בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מהלב התנדבות/עבודה לכסף? גם וגם אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? ללא תנאים, אבל בכל זאת עד גבול מסויים השמיים הם הגבול? לא ציור מופשט עושה לכם את זה? ארר כן
מנהיג או פועל תחת מנהיגות?מנהיג נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? מילה אחרונה מתעסק בספורט כל שהוא? לא חוסך כסף או מבזבז? מבזבזת מה תעשה בכסף במידה וחסכת? יקנה מלא מלא שוקולד
חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כן חברות היא לנצח? כן סלחן? לא רגיש? לפעמים תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: דיי כזה נחמד P: תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? לא יודעת מתי הפעם האחרונה שבכית? לא זוכרת מי החברים הכי טובים שלך?: שחר, מיתר, שולי, אלינה, חבר שלי, חן, טל יש סביבך מעגל רחב של חברים?: סביר ^^ אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: חברותי החברים שלך יודעים עליך הכל?: לא יודע לשמור סודות?: כן גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: לא נראה לי מסתדר עם החברים שלך?: כן לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: כל מיני ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו:. כן רבת עם חבר: לא בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו? לא הסתפרת? גזרתי לעצמי קצת את השיער XD הרגשת טיפש?כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב כן ^^ התגעגעת למישהו? לא עד כמה אתה בוטח באנשים?: לא הרבה שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: לא יודעת איך נראית האקס/ית שלך?: מכוער תחת
חחח סתם אתה חצוף?: תלוי למי תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: כן תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן היו לך הפרעות אכילה?: כן, אני אוכלת יותר מדי XD כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: שאני מגיעה לטלפון [?] שחית פעם בעירום?: לא מתי?: - החבר הכי טוב שלך בתול?: כן מה הצבע תחתונים שלך?: שחור איזה מראה יש לחדר שלך?: כמו של חדר [?] איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: צמידים ושרשרת איך אתה מרגיש עכשיו?: נחמד מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לא זוכרת עם מה אתה ישן?: בגדים האם הפיצו עלייך שמועה?: לא מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? היום מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? היום מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? אתמול האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? לא מה צבע העיניים שלכם? חום יש לך אהבה? כן
אם לא, היית רוצה? - ביום כיפור האחרון- איפה היית? עם חברים יש לך בלוג? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: אין לי כח איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? במילה אחת: איכסס יש לך משקפים/עדשות? לא מה העיר אותך? כלום היית מחוייב למישהו? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: שחר, חבר שלי החברים שהכי מצחיקים אותך:חבר שלי, עוז, אושר החבר/ה הכי יפה שלך: שחר, אלינה החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: שחר, טל, חבר שלי החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: שחר החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה: שולי, חן חבר/ה ללימודים: חן החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: חבר שלי החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו: טל, חבר שלי, חן, אלינה חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה: לא יודעת חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה: רותם חבר/ה זמר/ת קטן/ה: אנאל, שני חבר/ה רקדן/ית קטן/ה: מיתר חבר/ה שמנגנ/ת על תופים: שחר חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: טל חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה: טל, רותם, חן ולא זוכרת מי עוד חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד: חן, רותם, דנה חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים: שחר חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך: שחר, אלינה החבר/ה הכי קטן/ה שלך: שני החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה: שחר, טל, חבר שלי חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות: רותם החבר/ה האחרון/נה שהכרת: ענבר החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך: חבר שלי החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה: טל החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך: החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט: עם מלא, ליומולדת של אלינה החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך: טל החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך: חבר שלי החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך:
החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה: חן XDD החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך: חבר שלי החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה: טל החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך: חבר שלי

נועם 4

New member
עונה ../images/Emo175.gif

שם: נועם גיל: 13 שעה להתחלת השאלון: 13:42 תיכון/צבא/יסודי/אחר: חטיבה אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? כן כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? המון החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?כן איזו מוסיקה אתם שומעים? עכשיו טראנס אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? לא יודעת מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? נראה מתנדבים במשהו? לא למה? כי אין לי במה בעד/נגד: עישון? נגד סמים? נגד סקס מתחת לגיל ל-18? לא אכפת לי הכרויות באינטרנט? נגד קשר פתוח? נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? ריקוד בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף? עבודה לכסף אבל אם יש זמן אז גם התנדבות (זה חשוב) אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? הצבת גבולות השמיים הם הגבול? לא ציור מופשט עושה לכם את זה? לא נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אני יגיד תמילה האחרונה... מתעסק בספורט כל שהוא? כן, ריקוד, אתלטיקה והתעמלות קרקע חוסך כסף או מבזבז? מבזבזת... מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אני יקנה משו גדול חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כן אבל לא לי חברות היא לנצח? לא סלחן? כן רגיש? כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: יצא לי יותר מ-3 מילים..: המקובלים חושבים שאני קצת חנונית אבל אני לא כי אני בכלל לא מכירה תחנונים... תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? לא יודעת מי החברים הכי טובים שלך?: אני מעדיפה לא לכתוב שמות יש סביבך מעגל רחב של חברים?: קצת אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: חברותית החברים שלך יודעים עליך הכל?:כמעט יודע לשמור סודות?:כן גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: כן.. מה לעשות... זה קורה לכולם... מסתדר עם החברים שלך?: כן לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: קניון ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו:. כן רבת עם חבר: לא בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק:כן קנית משהו?לא הסתפרת?לא הרגשת טיפש? כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו?כן עד כמה אתה בוטח באנשים?: 8 מתוך 10 שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן איך נראית האקס/ית שלך?:מכוער אתה חצוף?:קצת תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:לא תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:כן היו לך הפרעות אכילה?:לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: 2-3 שחית פעם בעירום?: לא מתי?: אפעם החבר הכי טוב שלך בתול?: כן מה הצבע תחתונים שלך?: צבעוני איזה מראה יש לחדר שלך?:חמוד כזה איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: שרשרת איך אתה מרגיש עכשיו?:טוב מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: מזמן עם מה אתה ישן?:בקיץ עם כותונת/בוקסר וגופייה ובחורף עם חולצה ומכנס האם הפיצו עלייך שמועה?: לא מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? היום מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? לא זוכרת מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? לא זוכרת האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? לא מה צבע העיניים שלכם?חום יש לך אהבה?לא אם לא, היית רוצה?כן ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית.. יש לך בלוג?לא נישקת מישהו מאותו מין? לא איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? כמה שיותר בכיף יש לך משקפים/עדשות?כן מה העיר אותך?אחותי היית מחוייב למישהו?לא התעלמת ממישהו בכוונה?כן סיננת מישהו בטלפון?כן ניתקת למישהו בפרצוף?לא

יש לה אהבה.

שם:מירב גיל:14 שעה להתחלת השאלון:15:6 תיכון/צבא/יסודי/אחר:חטיבה מגמה שנלמדה או נלמדת:אין עדיין אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?לא כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?כן החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?לא יודעת אם באמת איזו מוסיקה אתם שומעים?שייגעצ בעיקר אביב גפן מוניקה סקס מה גורם לכם לאושר?דברים קטנים כאלה לשמוע ממשהו שהוא אוהב אותך, לישמוע שיר שאתה ממש אוהב ברדיו, נו יש מלא אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?מעבר תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:מסובך
מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?לא מתוכנן מתנדבים במשהו?לא למה?כי אין לי יוזמה בעד/נגד: עישון?שכל אחד יעשה מה שבא לו סמים?רע סקס מתחת לגיל ל-18?עם אהבה :] הכרויות באינטרנט?למה לא יזיזות?בכיף קשר פתוח?אם רוצים אז שוב למה לא? לי זה לא יתאים :) זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?פנים! אייפוד/דיסקמן?אייפוד! יחי הטכנולוגיה! עיפרון/עט?עט שירה/ריקוד?שניהם... בריאות/עושר?בריאות! עושר/אושר?אושר! מכתב מהלב/ברכה קנויה?מכתבון התנדבות/עבודה לכסף?אם אפשר לשלב את שניהם זה נהדר אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?גבולות השמיים הם הגבול?כן ציור מופשט עושה לכם את זה?לא מנהיג או פועל תחת מנהיגות?תחת נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?אוריד הילוך מתעסק בספורט כל שהוא?לא חוסך כסף או מבזבז?לבזבז מה תעשה בכסף במידה וחסכת?אבזבז אותו. סתם לא אשקיע במשהו גדול חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?רק לאנשים עם מזל :p חברות היא לנצח?אמיתית כן סלחן?כן רגיש?או ווה תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:לא משהו משהו תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?לאיודעת מתי הפעם האחרונה שבכית?בלג בעומר וזה היה חתיכת בכי מר (נישפכו עליי מים רותחים!) מי החברים הכי טובים שלך?:שמות? יש סביבך מעגל רחב של חברים?:לא אבל נוח לי ככה אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?:חברותי החברים שלך יודעים עליך הכל?:לא יודע לשמור סודות?:כן גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?:לא חושבת מסתדר עם החברים שלך?:רובם (חח כמה כבר יש) לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?:ל קורה שיוצאים ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית:לא חיבקת מישהו:.לא רבת עם חבר:כעסתי מאוד בכית:כן צחקת:כן גרמת למישהו לצחוק:כן קנית משהו?כן הסתפרת?לא הרגשת טיפש?כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב כן התגעגעת למישהו?כן עד כמה אתה בוטח באנשים?:אם הם נותניןם לי להרגיש בטוחה שיקרת לחברים הכי טובים שלך?:מניחה שכן :) יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:כן איך נראית האקס/ית שלך?: אתה חצוף?:יכולה להיות תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:כן תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:כן היו לך הפרעות אכילה?:לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?:סופרת 5 בדיוק! שחית פעם בעירום?:לא מתי?: החבר הכי טוב שלך בתול?:כן מה הצבע תחתונים שלך?:תכלת איזה מראה יש לחדר שלך?:לא היגייני במיוחד איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:שרשרת והליקס איך אתה מרגיש עכשיו?:רע מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:מיז וכר עם מה אתה ישן?:שמיכה האם הפיצו עלייך שמועה?:מתישהו מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם?אתמול מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב?לג מניחה מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם?לג האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם?כן מה צבע העיניים שלכם?חום יש לך אהבה? יש לי אהבה לתת... (יש לה אהבה אבל היא לא מחלקת אותה..) אם לא, היית רוצה?דע ביום כיפור האחרון- איפה היית?לא זוכרת יש לך בלוג?כן נישקת מישהו מאותו מין?לא תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום:מאושרת ככל האפשר איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)?שיעול יש לך משקפים/עדשות?לא מה העיר אותך?אמא היית מחוייב למישהו?הא? התעלמת ממישהו בכוונה?כן סיננת מישהו בטלפון?לא ניתקת למישהו בפרצוף? לא אין לי כוח לענות על החלק הבא :p

../images/Emo110.gif

שם: תמר. גיל: עוד מעט 14. שעה להתחלת השאלון: 15:50 תיכון/צבא/יסודי/אחר: חטיבה. מגמה שנלמדה או נלמדת: - אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? לא נראה לי. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? לא יותר מדי.. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? לא.(אולי סבתא אבל זה לא מחמאה זה 'את חמודה' או משהו.) איזו מוסיקה אתם שומעים? רוק ישראלי. מה גורם לכם לאושר? אין דבר כזה. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר לזה. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: אין דבר כזה לדעתי להיות מאושר, כי אושר אצלי ההגדרה היא שלמות בן אדם לא יכול שהכל יהיה טוב בלי שום פגם אפילו הכי קטן.. אז אי אפשר לדעתי. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? לא יודעת.. כשיגיע הרגע נדע. מתנדבים במשהו?לא. למה? כי..לא מצאתי משהו שאני רוצה. בעד/נגד: עישון? נגד בעיקרון. סמים? די נגד. סקס מתחת לגיל ל-18? בעד.. אם באמת רוצים את זה, ואוהבים מספיק, ושני הצדדים מוכנים. הכרויות באינטרנט? ברור. יזיזות? חחח, אם זה עושה לבנות האלה טוב בכיף. קשר פתוח? נגד! זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? לפעמים ככה ולפעמים ככה, תלוי על מה רוצים לדבר. אייפוד/דיסקמן? אייפוד. עיפרון/עט? עט. שירה/ריקוד? גם וגם. בריאות/עושר? בריאות.:) עושר/אושר? אושר אין לדעתי, את עושר. סתם, אם אפשר להתקרב לשלמות שהיא אושר אז אושר. מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב!!!
התנדבות/עבודה לכסף? התנדבות כשרוצים ויש זמן, אבל כסף צריך למחייה. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? ללא תנאים.. אי אפשר להציב תנאים כי אם אתה אוהב אתה פשוט אוהב וזהו. השמיים הם הגבול? לא. ציור מופשט עושה לכם את זה? לפעמים. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? באמצע. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תלוי בסוג הוויכוח ועם מי. מתעסק בספורט כל שהוא? לא. חוסך כסף או מבזבז? תלוי מתי... אין לי על מה לבזבז
אני רוצה דברים ולא מוצאת. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? דיסקים
, הופעות אקוסטיות, חו"ל ועוד.. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? אולי. חברות היא לנצח? לא תמיד. סלחן? אכן. רגיש? כן. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: .. אני לא יכולה ב3 מילים! תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? לא רוצה צבא
. מתי הפעם האחרונה שבכית? אמ לא יודעת. מי החברים הכי טובים שלך?: משתנה. יש סביבך מעגל רחב של חברים?: לא. אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: תלוי איפה ועם מי. החברים שלך יודעים עליך הכל?: לא. יודע לשמור סודות?: כן, ולא מחבבת אנשים שמספרים משהו שהשביעו אותם לא להגיד. כלומר זה ממש מרגיז. גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: לא. מסתדר עם החברים שלך?: לפעמים. לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: לא בדיוק יוצאת, אבל ת"א או הדשא. ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: לא. חיבקת מישהו:. אכן. רבת עם חבר: לא. בכית: לא. צחקת: לא. גרמת למישהו לצחוק: לא. קנית משהו? לא נראה לי. הסתפרת? האמת? לא.D: הרגשת טיפש? יש סיכוי. דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כןכן. התגעגעת למישהו? כן. עד כמה אתה בוטח באנשים?: לא ממש בוטחת בד"כ. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: יש סיכוי כזה. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: לא יודעת... איך נראית האקס/ית שלך?: שקוףXD. אתה חצוף?: אולי . תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: אכן, אבל לא ילדותי. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: וודאי. היו לך הפרעות אכילה?: לא. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: לא מחכה, ברגע שמוצאת את הטלפון עונה. שחית פעם בעירום?: באמבטיהP: מתי?: כשהייתי קטנה. החבר הכי טוב שלך בתול?: אני מניחה שכן. מה הצבע תחתונים שלך?: *בודקת* לבן. איזה מראה יש לחדר שלך?: מכוער וקטן. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: שרשרת PEACE. איך אתה מרגיש עכשיו?: לא משהו. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: אמ.. שנה שעברה בבת מצווה בטח. עם מה אתה ישן?: כלום. רק שמיכה. האם הפיצו עלייך שמועה?: אני משערת שכן. מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? היום. מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? מזמן.. מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? היום! מורה קרציה. האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? לפעמים כן. מה צבע העיניים שלכם? ירוק-כחול. יש לך אהבה? לא. אם לא, היית רוצה? אולי. ביום כיפור האחרון- איפה היית? לא זוכרת נראה לי בבית. יש לך בלוג? נישקת מישהו מאותו מין? על הלחי כמובן. תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: שמחה, עם חבר\בעל, עם כסף, בריאה, עושה משהו שאני באמת רוצה ואוהבת.. איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? ל"ג, בית, מחשב, בית ספר. יש לך משקפים/עדשות? לא. מה העיר אותך? היום אמא. היית מחוייב למישהו? לא יודעת עד כמה להגדיר את זה כמחוייבת. התעלמת ממישהו בכוונה? אכן. סיננת מישהו בטלפון? יש סיכוי אבל אני בד"כ לא מסננת. ניתקת למישהו בפרצוף? כןD:. לא עונה על החלק הזה כי ארוך ומעיק ודורש המון המון מחשבה. החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: החברים שהכי מצחיקים אותך: החבר/ה הכי יפה שלך: החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה: חבר/ה ללימודים: החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו: חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה: חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה: חבר/ה זמר/ת קטן/ה: חבר/ה רקדן/ית קטן/ה: חבר/ה שמנגנ/ת על תופים: חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה: חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד: חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים: חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך: החבר/ה הכי קטן/ה שלך: החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה: חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות: החבר/ה האחרון/נה שהכרת: החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך: החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה: החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך: החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט: החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך: החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך: החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך: החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה: החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך: החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה: החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך:

תמר,

אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: תלוי איפה ועם מי." חחח את הכי אנטיפטית בעולם מאמיק.

עשיתי את כל השאלונים בדף><

חוץ מהמקצוע אהוב 0.0 משעמם לי <>: שם: יער גיל: 13 וחצי שעה להתחלת השאלון: 00:39 תיכון/צבא/יסודי/אחר: חט"ב מגמה שנלמדה או נלמדת: אומנות פלסטית אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? ?? לא יודעת כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? עע לא יודעת אני לא סופרת או משהו ._. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן איזו מוסיקה אתם שומעים? אמנים או סגנון? רוק בכלליות אבל לא מכר אוונסנס וכל השיט הזה מה גורם לכם לאושר? הרבה דברים אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: אין הגדרה מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? כשנגיע לגודל נחצה אותו? אנערף מתנדבים במשהו? לא למה? ככה בעד/נגד: עישון? נגד סמים? נגד סקס מתחת לגיל ל-18? ממ חסרת דעה הכרויות באינטרנט? בעד יזיזות? מה הבעיה עם זה?:X קשר פתוח? נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? שירה בריאות/עושר? בריאות? לא יודעת עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מהלב התנדבות/עבודה לכסף? תלוי מה מי מו אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? השמיים הם הגבול? לא ציור מופשט עושה לכם את זה? לא ממש מנהיג או פועל תחת מנהיגות? פועל תחת בעיקר נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אוריד מתעסק בספורט כל שהוא? איכ לא חוסך כסף או מבזבז? בזבזנית מה תעשה בכסף במידה וחסכת? תלוי בסכום חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? לא שאני נתקלתי חברות היא לנצח? כן סלחן? ככה רגיש? כן, לא מראה את זה תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: ככה לא משהו תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? אין לי מושג בזה >< מתי הפעם האחרונה שבכית? יום שישי אני חושבת מי החברים הכי טובים שלך?: מאי שירי דנה סקאי טלי עמרי גל יעל איתי נגה חנה קרן.. אלה מי שאני מדברת איתם הרבה, אין לי חברים הכי טובים. יש סביבך מעגל רחב של חברים?: ככה לא משהו אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: תלוי אם אני במחזור או לא החברים שלך יודעים עליך הכל?: לא יודע לשמור סודות?: לא ממש גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: כן מסתדר עם החברים שלך?: כן לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: אין משהו קבוע ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו:. אמא >< רבת עם חבר: לא בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו? לא הסתפרת? לא הרגשת טיפש? כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? כן עד כמה אתה בוטח באנשים?: לא מאוד שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן איך נראית האקס/ית שלך?: פחח לא היה משהו רציני אתה חצוף?: תלוי מתי, אפשר להגיד שכן תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: כן תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: עד שאני מגיעה אליו..? שחית פעם בעירום?: תינוקת לא נחשב נכון? מתי?: ^ החבר הכי טוב שלך בתול?: כן מה הצבע תחתונים שלך?: לבן עם משבצות תכלת איזה מראה יש לחדר שלך?: רגיל איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: כמה צמידים של חוטי רקמה כאלה איך אתה מרגיש עכשיו?: בסדר לא משהו מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: מזמן עם מה אתה ישן?: חתולות האם הפיצו עלייך שמועה?: לא חושבת מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? היום מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? היום מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? ממ יום חמישי נראה לי האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? כן מה צבע העיניים שלכם? חום קקי כזה יש לך אהבה? ע? הדדית לא נראה לי אם לא, היית רוצה? כן ביום כיפור האחרון- איפה היית? ישנתי אצל אבא יש לך בלוג? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: עם חתולים איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? בבית יש לך משקפים/עדשות? משקפיים מה העיר אותך? בבוקר? אמא ופלאפון היית מחוייב למישהו? לא ממש התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: כל האלה בהכי טובים החברים שהכי מצחיקים אותך: כנל החבר/ה הכי יפה שלך: מממממממממממממממממממממממממממ כולם יפים אולי דנה החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: מאי ועמרי החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: דנה חנה מאי שירי או טלי.. לא סגורה על זה החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה: מאי חבר/ה ללימודים: מזתומרת? החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: מאי או שירי החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו: אין לי.. יש לי מסנג'ר. וסקאי חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה: מאי חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה: מאי חבר/ה זמר/ת קטן/ה: מאי XD חבר/ה רקדן/ית קטן/ה: דנה חבר/ה שמנגנ/ת על תופים: מאי בקרוב חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: מאי שירי דנה חנה טלי קרן עמרי איתי וניב חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה: כולם חוץ משירי מאי טלי ויעל חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד: שירי עמרי והוא חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים: מאי חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך: ממממ שירי או דנה או טלי החבר/ה הכי קטן/ה שלך: חנה החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה: עמרי חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות: סקאי החבר/ה האחרון/נה שהכרת: אפשר להגיד שסקאי.. אנחנו מכירות שנה אבל לא דיברנו כמעט אף פעם החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך: הוא החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה: גל החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך: מאי שירי או טלי החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט: אני בעיקר רואה בDVD.. אז בקולנוע אין לי מושג וDVD שירי החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך: מאי או שירי החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך: אין לי מושג החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך: פחחח לא יודעת החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה: כנל החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך: שירי החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה: הוא החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך: אבא שלי או אח שלי? ._ץ פאק לקח לי בערך 20 דקות XD

G i r l i s h

New member
.........../images/Emo13.gif

משעמם לי+ שם: הללללללי.. גיל: 15 עוד חודש ויום =) שעה להתחלת השאלון: 23:49 תיכון/צבא/יסודי/אחר: כרגע ? חט"ב .. אבל אצלנו זה חט"ב + תיכון אז.. מגמה שנלמדה או נלמדת: ילמדו - תקשורת תאטרון מחשבים וביולוגיה.. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? איזה פוטנציאל בדיוק ?? חח כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? חכו אני אספור... החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?כן איזו מוסיקה אתם שומעים? רוק ישראלי מה גורם לכם לאושר? הרבה דברים .. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? אהבה (מה זה תגובה כימית?) תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: לא יודעת חח מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? משהו בתקשורת..עוד לא יודעת מה מתנדבים במשהו? לא למה? כי צער בעלי חיים מקבלים מגיל 16 ומעלה בעד/נגד: עישון? בכללי נגד.. פעם ב.. בעד סמים? ^ סקס מתחת לגיל ל-18? בעד? הכרויות באינטרנט? תלוי..בעיקרון נגד יזיזות? בעד קשר פתוח? נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? אני אהיה צפויה ואגיד כמו כולם פנים מול פנים.. אבל בפלא' יותר קל לי כי אם קשה לי להתמודד עם משהו אני פשוט מנתקת חח אייפוד/דיסקמן? אמפי עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? ריקוד בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף? עבודה לכסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? ....... שניהם קיצוניים..צריך איזון השמיים הם הגבול? בטח :) ציור מופשט עושה לכם את זה? משהו.. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? זה הכל דברים שתלויים..בעיקרון "מנהיגה" (איזו מילה מכוערת..) נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תלוי במצברוח שלי באותו רגע ובכוח שלי באותו רגע.. מתעסק בספורט כל שהוא? לא ממש חח חוסך כסף או מבזבז? של אבאמא מבזבזת בכיף.. שלי חוסכת מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אקנה מערכת סטראו שהאחים הקמצנים שלי לא מסכימים לקנות לי.. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? ידיד הכי טוב.. חברות היא לנצח? ממש לא סלחן? .......... לא הכי חח רגיש? כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: אחלה של מצב תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? מדריכת טנקים :) או איזה משקית ת"ש בשיריון.. מתי הפעם האחרונה שבכית? יום שבת.. מי החברים הכי טובים שלך?: רוצים גם שמות? יש סביבך מעגל רחב של חברים?: בעיקרון..אני חושבת שלא.. אני תמיד מחפשת עוד ועוד.. אבל חברה שלי אמרה לי לא מזמן שאני בין האנשים המועטים שהיא מכירה שיש להם כ"כ הרבה חברים אמיתיים [יצא עילג] אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: אנטיפט חח החברים שלך יודעים עליך הכל?: תלוי מי.. יודע לשמור סודות?: כן גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: כן:/ מסתדר עם החברים שלך?: כן לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: סתם לשבת בפארק בד"כ ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: וואי ממש לא..כל היום למדתי חיבקת מישהו:. כן רבת עם חבר: מממממממממ... בצחוק כזה חח בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו? לא הסתפרת? לא הרגשת טיפש? כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? חוששני שלא עד כמה אתה בוטח באנשים?: הרבה שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא שזכור לי יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן איך נראית האקס/ית שלך?: רע חח אתה חצוף?: כן תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן :) היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: עד שאני מגיעה לפלא'...? שחית פעם בעירום?: אולי כשהייתי קטנה מתי?: ^ החבר הכי טוב שלך בתול?: כן מה הצבע תחתונים שלך?: ורוד ושחור איזה מראה יש לחדר שלך?: תקרה בתכלת והקירות קרם (או שזה הפוך, אני לא זוכרת) איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: שרשרת בצורת לב וצמיד של נייקי איך אתה מרגיש עכשיו?: עצבנית על אבא.. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: מזמןןןןןןןןןןןןןןןןןןן................. סתם, לפני איזה שבועיים עם מה אתה ישן?: מכנס וחולצה? האם הפיצו עלייך שמועה?: כן מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? מממ קודם על אמא מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? היום מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? היום האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? כן מה צבע העיניים שלכם? חום יש לך אהבה? לא אם לא, היית רוצה? כן ביום כיפור האחרון- איפה היית? אצל חברים יש לך בלוג? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: אני מה זה לא בקטע של לחשוב על העתיד כרגע.. איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? חרישה, חרישה ועוד חרישה.. יש לך משקפים/עדשות? כן מה העיר אותך? השעון מעורר בפלא' שלי שצועק "אייייי שיפרה אני נכנס לחרבן לא חירבנתי כל היום" משהו הזוי לגמרי.. היית מחוייב למישהו? מתי? התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: מוזס אהובי :) החבר שהכי מצחיק אותך: אנערף, אין לי חברים מצחיקים משהו.. האחרונה שזכורה לי חוויה באמת מצחיקה איתה זו רוני א. החבר/ה הכי יפה שלך: אנערף, עדי? אחת היפות.. החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: מוזססססס פוציל'ה החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: מוזס החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה: דור ומוזס חבר/ה ללימודים: וואי מה זה אין.. החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: ירדני החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו: ירדני חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה: אדלול ירדני מוזס שני.. לא יודעת אני מתנחלת אצל כולם..סוג של אופי חח חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה: בזמן האחרון שי.. עם השאר אני מדברת בבצפר/אחה"צ.. חבר/ה זמר/ת קטן/ה:אין חבר/ה רקדן/ית קטן/ה: אין חבר/ה שמנגנ/ת על תופים:אין חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: דולביייייי חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה:רוני א. חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד: שון חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים: דור אולי..? או איה.. לא יודעת חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך: אין חח החבר/ה הכי קטן/ה שלך: הדר החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה: רוני ש. ואיה חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות: חן.. שחור ולבן פשוט.. וגם שירין החבר/ה האחרון/נה שהכרת: לאדעת חח החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך: שי הטיפש הזה חח החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה: רוני א. החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך: מעיין החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט: מוזס החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך: שני החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך: מוזס החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך: סביר להניח שמוזס.. חח רק הוא צובט החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה: מוזס לפני איזה שבוע כשהלכנו מכות חח כפרע שלי החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך: רוני א. החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה: שון נראלי החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך: מוזסססססססססססססססססס:)

למעלה