היי,

Coma white2

New member
היי,

שם: גיל: שעה להתחלת השאלון: תיכון/צבא/יסודי/אחר: מגמה שנלמדה או נלמדת: אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? איזו מוסיקה אתם שומעים? מה גורם לכם לאושר? אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? מתנדבים במשהו? למה? בעד/נגד: עישון? סמים? סקס מתחת לגיל ל-18? הכרויות באינטרנט? יזיזות? קשר פתוח? זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? אייפוד/דיסקמן? עיפרון/עט? שירה/ריקוד? בריאות/עושר? עושר/אושר? מכתב מהלב/ברכה קנויה? התנדבות/עבודה לכסף? אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? השמיים הם הגבול? ציור מופשט עושה לכם את זה? מנהיג או פועל תחת מנהיגות? נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? מתעסק בספורט כל שהוא? חוסך כסף או מבזבז? מה תעשה בכסף במידה וחסכת? חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? חברות היא לנצח? סלחן? רגיש? תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? מתי הפעם האחרונה שבכית? מי החברים הכי טובים שלך?: יש סביבך מעגל רחב של חברים?: אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: החברים שלך יודעים עליך הכל?: יודע לשמור סודות?: גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: מסתדר עם החברים שלך?: לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: חיבקת מישהו:. רבת עם חבר: בכית: צחקת: גרמת למישהו לצחוק: קנית משהו? הסתפרת? הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב התגעגעת למישהו? עד כמה אתה בוטח באנשים?: שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: איך נראית האקס/ית שלך?: אתה חצוף?: תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: היו לך הפרעות אכילה?: כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: שחית פעם בעירום?: מתי?: החבר הכי טוב שלך בתול?: מה הצבע תחתונים שלך?: איזה מראה יש לחדר שלך?: איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: איך אתה מרגיש עכשיו?: מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: עם מה אתה ישן?: האם הפיצו עלייך שמועה?: מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? מה צבע העיניים שלכם? יש לך אהבה? אם לא, היית רוצה? ביום כיפור האחרון- איפה היית? יש לך בלוג? נישקת מישהו מאותו מין? תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? יש לך משקפים/עדשות? מה העיר אותך? היית מחוייב למישהו? התעלמת ממישהו בכוונה? סיננת מישהו בטלפון? ניתקת למישהו בפרצוף? החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: החברים שהכי מצחיקים אותך: החבר/ה הכי יפה שלך: החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה: חבר/ה ללימודים: החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו: חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה: חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה: חבר/ה זמר/ת קטן/ה: חבר/ה רקדן/ית קטן/ה: חבר/ה שמנגנ/ת על תופים: חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה: חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד: חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים: חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך: החבר/ה הכי קטן/ה שלך: החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה: חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות: החבר/ה האחרון/נה שהכרת: החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך: החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה: החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך: החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט: החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך: החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך: החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך: החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה: החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך: החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה: החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך:

ככככככ

שם: נופר גיל: 17 שעה להתחלת השאלון: 23:36 תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת: מדעי החברה וספרות אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? לא כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? הרבה החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן איזו מוסיקה אתם שומעים? הכל כזה מה גורם לכם לאושר? אנשים אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר לזה תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? מעצבת פנים מתנדבים במשהו? לא למה? כי אין זמן בעד/נגד: עישון? לא'כפתלי סמים? לאיודעת סקס מתחת לגיל ל-18? ליודעת הכרויות באינטרנט? ליודעת יזיזות? בכלליות, לא קשר פתוח? תלוי מאוד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? ריקוד בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? לאיודעת, שניהם מכתב מהלב/ברכה קנויה? מהלב התנדבות/עבודה לכסף? עבודה נו מה אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? הצבת גבולות השמיים הם הגבול? כן ציור מופשט עושה לכם את זה? לא ככ מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג אוקי נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? המילה האחרונה מתעסק בספורט כל שהוא? לא חוסך כסף או מבזבז? מבזבזת מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אסע לאנשהו או לאדעת מה חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כן חברות היא לנצח? היא יכולה להיות, תלוי בשני הצדדים סלחן? לרוב כן רגיש? כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: אחלה תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? משקית נפגעים מתי הפעם האחרונה שבכית? לאזוכרת מי החברים הכי טובים שלך?: מיטל ודבורה יש סביבך מעגל רחב של חברים?: כן אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: חברותי החברים שלך יודעים עליך הכל?: לא יודע לשמור סודות?: כן גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: לא מסתדר עם החברים שלך?: כן לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: ת"א ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו:. כן רבת עם חבר: לא בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו? כן, שוקו הסתפרת? לא הרגשת טיפש? ישמצב דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? כן עד כמה אתה בוטח באנשים?: אממ, נראהלי שמאוד שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן איך נראית האקס/ית שלך?: דיי יפה לדעתי אתה חצוף?: כן, קצת יותר מדי תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: תלוי למי שחית פעם בעירום?: כן, חצי מתי?: שנה שעברה החבר הכי טוב שלך בתול?: כן מה הצבע תחתונים שלך?: לבן איזה מראה יש לחדר שלך?: רגיל איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: צמידים, 2 טבעות ו-2 שרשראות איך אתה מרגיש עכשיו?: בסדר מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: 23.3 אאל"ט עם מה אתה ישן?: כרית ושמיכה האם הפיצו עלייך שמועה?: כן מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? היום מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? היום מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? היום האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? כן מה צבע העיניים שלכם? חום יש לך אהבה? זה קרוב לזה נו אם לא, היית רוצה? כן ביום כיפור האחרון- איפה היית? עם חברות יש לך בלוג? כן נישקת מישהו מאותו מין? כן תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: לא איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? כמו כל יום אני חושבת יש לך משקפים/עדשות? כן מה העיר אותך? מג הבת זונה! היית מחוייב למישהו? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? יותר מדי ניתקת למישהו בפרצוף? כן החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: מיטל החברים שהכי מצחיקים אותך: מיטל, דבורה, ספיר, עומרי, יובל.. החבר/ה הכי יפה שלך: עזבו יש לי קקי של טעם באנשים החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: שירי החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: מיטל החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה: מיטל, דבורה חבר/ה ללימודים: עומרי החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: מג החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו: מג חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה: דבורה חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה: ספיר חבר/ה זמר/ת קטן/ה: שירי חבר/ה רקדן/ית קטן/ה: ענבר חבר/ה שמנגנ/ת על תופים: טל חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: שירי, הגר חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה: אממ אין. בעצם, אולי ספיר.. כן, ספיר! חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד: דבורה חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים: שירי חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך: שירי, מג החבר/ה הכי קטן/ה שלך: מג
. סתם, הגר החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה: ספיר חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות: מיטל החבר/ה האחרון/נה שהכרת: מג החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך: הגר החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה: הגר החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך: אורטל החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט: רעות החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך: לאיודעת, אבל בטח מג נו החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך: הגר החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך: ירדן החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה: מיטל
החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך: מג החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה: הגר החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך: עומרי, כפרעליו

shirlove

New member
משעמום נו...

שם:שרית גיל:17 שעה להתחלת השאלון:23:39 תיכון/צבא/יסודי/אחר:תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת:תקשורת אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?לא כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?לא זוכרת החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?כן איזו מוסיקה אתם שומעים?מזרחית,ישראלית,שקט,לועזית מה גורם לכם לאושר?אהבה,הגשמה עצמית אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?מעבר לזה תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:לראות את העולם באור אחר,לקום עם תחושה טובה בלב,להרגיש טוב עם עצמי-להרגיש בנשמה שלי טוב מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?לא יודעת מתנדבים במשהו?כרגע לא למה?בגרויות,עבודה,כל מיני סיבות... בעד/נגד: עישון?אין דעה סמים?נגד סקס מתחת לגיל ל-18?לפי דעתי זה תלוי בנפש של אותו מתבגר\ת ככה ש...אין דעה הכרויות באינטרנט?אין דעה יזיזות?נגד קשר פתוח?קשר ללא הגדרות כן זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן?מה זה אייפוד?! עיפרון/עט?עט שירה/ריקוד?שירה בריאות/עושר?בריאות עושר/אושר?אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה?מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף?שניהם אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?הצבת גבולות השמיים הם הגבול?לא,תמיד יש מעבר ציור מופשט עושה לכם את זה?לא מנהיג או פועל תחת מנהיגות?מנהיגה נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?תלוי מתי ותלוי בסיטואציה מתעסק בספורט כל שהוא?לא חוסך כסף או מבזבז?מבזבזת מה תעשה בכסף במידה וחסכת?אקנה רכב,בית.. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?כלב?! חברות היא לנצח?לא סלחן?תלוי מתי,בעקרון כן רגיש?כן רגישה תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:כמו שצריך תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?משקי"ת ת"ש מתי הפעם האחרונה שבכית?סוף חודש אפריל מי החברים הכי טובים שלך?:אתם במלא לא מכירים אז למה להגיד?! יש סביבך מעגל רחב של חברים?:יש לי את ארבעת החברות הקרובות,השאר סתם... אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?:חברותית החברים שלך יודעים עליך הכל?:לא,תלוי מי יודע לשמור סודות?:יודעת גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?:לא מסתדר עם החברים שלך?:כן לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?:פאבים,ים,קניונים ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית:כן חיבקת מישהו:.כן רבת עם חבר:לא ממש בכית:לא צחקת:כן גרמת למישהו לצחוק:כן קנית משהו?כן הסתפרת?לא הרגשת טיפש?לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב:כן התגעגעת למישהו?כן עד כמה אתה בוטח באנשים?:עד גבול מסויים,לא עד כדי כך כדי לספר על החיים האישיים שלי...רק לאמא שלי אני מספרת שיקרת לחברים הכי טובים שלך?:שקרים לא רציניים יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:לא איך נראית האקס/ית שלך?:חברות שלי אומרות שהוא חתיך חבל"Z,בהתחלה כשהכרתי אותו היה נראה לי חתיך,בהמשך היה נראה לי נחמד+ אתה חצוף?:תלוי איפה,יש פעמים שאין ברירה תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:תלוי איך הוא ואם הוא בוגר נפשית ופיזית כמובן. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:כן,יצאתי כבר,בגיל 16 עם בחור בן 20+=היינו חברים במשך 8 חודשים,ולפני שבוע נפגשתי עם בחור בן 24 היו לך הפרעות אכילה?:לא ,רק שהיה שלב שלא היה לי תאבון כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?:בעקרון לא מחכה,מתי שאני שומעת את הצלצול עונה,רק אם יש כאלה שאני לא ממש בטוחה שאני רוצה לענות או רוצה שישארו במתח אז מחכה איזה עוד 2 -3 צלצולים אחרי שאני שומעת את הצלצול. שחית פעם בעירום?:לא מתי?: החבר הכי טוב שלך בתול?:כן מה הצבע תחתונים שלך?:חחחחח מי החרמן שהמציא את הסקר הזה?! איזה מראה יש לחדר שלך?:אין לי חדר פרטי ככה ש...מבולגן! איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:חוץ מעגילים באוזניים כלום. איך אתה מרגיש עכשיו?:בסדר,אחלה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:עצמאות עם מה אתה ישן?:חולצת טריקו קצרה,מכנסיים טריקו קצרות-אבל כשאני עם חבר זה משתנה לדברים סקסיים. האם הפיצו עלייך שמועה?: לא מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם?כשהייתי עם ידיד שלי,היום מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב?היום מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם?הרבה פעמים...אבל ממש ממש אני לא זוכרת האם אתם חושבים שאתם בוגרים יחסית לגילכם?כן מה צבע העיניים שלכם?חומות כהות בשילוב של ירוק יש לך אהבה?כן....אבל אני לא רצה עם זה,זה עוד בלי הגדרות. אם לא, היית רוצה? ביום כיפור האחרון- איפה היית?עם אמא שלי ואחי,ואחרי כן עם חברות מהכיתה והשכבה טיילנו באזור. יש לך בלוג?כן נישקת מישהו מאותו מין?לא תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום:חיה את הרגע....אבל אולי דוגמנית על המסלול איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)?פגישות עם בחורים,עם חברים,סידרתי מערכת שעות עם המורה שלי שתהיה נוחה לי והצלחתי בזה-קיבלתי אישור ללמוד רק שעתיים ביום. יש לך משקפים/עדשות?לא מה העיר אותך?טלפון מידיד היית מחוייב למישהו?כן,מחוייבת לעבודה!ללימודים!ולאקס שלי עד לפני 4 חודשים.... התעלמת ממישהו בכוונה?כן,מאיזה ילד בן 14 שלא מפסיק לנאג'ס לי סיננת מישהו בטלפון?כן,את המורים שלא מפסיקים לנדנד לי ואת הילדן הבן 14 וחצי הזה. ניתקת למישהו בפרצוף? כן החבר/ה הכי קרוב/ה אליך:אתם במלא לא יודעים מה השם,רק יכולה להגיד לכם שיש כמה החברים שהכי מצחיקים אותך:אין כאלה החבר/ה הכי יפה שלך:איזה שאלות תהיו בריאים החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך:מאיפה לי..... החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים:אחת בשם מוריה ואחת בשם סיוון,וכמובן האקס שידע לא מעט דברים החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה:מוריה חבר/ה ללימודים:מיכל החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s:מוריה החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו:מוריה וידידים שלי,ולפעמים האקס חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה:אין כזו חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה:סיוון,מוריה חבר/ה זמר/ת קטן/ה:ידיד שלי אחד חבר/ה רקדן/ית קטן/ה:אין חבר/ה שמנגנ/ת על תופים:ידיד שלי חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת:אין חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה:מוריה חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד:ידיד שלי אחד,שיהיה בריא חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים:שני-טוב נו לא פלא,חברות מגיל 3 חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך:מחבקת הכי כיף?-לא בחנתי את החיבוקים של חברות שלי החבר/ה הכי קטן/ה שלך:אחת שקטנה ממני בחצי שנה החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה:לא יודעת חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות:מוריה,שני החבר/ה האחרון/נה שהכרת:גבי-בחור אחד ,חמוד החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך:ערן החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה:אמא שלי החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך:רפאל החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט:אחי החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך:ערן החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך:ערן החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך:ערן החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה:לא זוכרת החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך:"חולה עלייך" גם נחשב?! החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה:לא זוכרת החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך:ערן

../images/Emo204.gifאני:)

שם:אילנה גיל:15 וחצי שעה להתחלת השאלון:00:16 תיכון/צבא/יסודי/אחר:תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת:פיזיקה,כימיה ומחשבים. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?ממ..לא יודעת
החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?כן:) איזו מוסיקה אתם שומעים?יש המון סוגים.. מה גורם לכם לאושר?להיות בסביבה שגורמת לי להרגיש ככה:] אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?אהבה
תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:לקום בבוקר עם חיוך ענקי,לדעת שכרגע הכי כיף לך בעולם ושאתה רוצה שהזמן יעצור..חחחח מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?אלוהים גדול
מתנדבים במשהו?כרגע לא למה?כי אין זמן:/ בעד/נגד: עישון?נגד סמים?נגד סקס מתחת לגיל ל-18?שכל אחד יעשה מה שבראש שלו:p הכרויות באינטרנט?נגד נראלי יזיזות?
קשר פתוח?באיזה מובן? זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?שיחה אייפוד/דיסקמן?תלוי עיפרון/עט?תלוי שירה/ריקוד?ריקוד בריאות/עושר?בריאות ברור
עושר/אושר?אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה?מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף?השני אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?תלוי השמיים הם הגבול?לפעמים ציור מופשט עושה לכם את זה?לא:S נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?תלוי..חח מתעסק בספורט כל שהוא?אין זמן:[ חוסך כסף או מבזבז?חוסכת מה תעשה בכסף במידה וחסכת?
חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?חיה?
חברות היא לנצח?גם לנצח יש סוף:/ סלחן?כן רגיש?כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:תודה על ההתעניינות תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?יש עוד זמן מתי הפעם האחרונה שבכית?לפני כמה ימים מי החברים הכי טובים שלך?:לא מכירים..חח יש סביבך מעגל רחב של חברים?:כן אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?:חברותית החברים שלך יודעים עליך הכל?:לא כולם יודע לשמור סודות?:כן. גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?:לא. מסתדר עם החברים שלך?:כן לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?:מקומות
ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית:כן חיבקת מישהו:.כן רבת עם חבר:כן בכית:לא צחקת:כן גרמת למישהו לצחוק:כן:) קנית משהו?כן הסתפרת?לא הרגשת טיפש?כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב:כן התגעגעת למישהו?כן עד כמה אתה בוטח באנשים?:לוקח לי המון זמן לבטוח במישו.. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?:לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:יכול להיות אתה חצוף?:תלוי למי
תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:לא נראלי תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:כן היו לך הפרעות אכילה?:לא
כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?:לא מחכה,אם הוא לידי אז עונה:S שחית פעם בעירום?:לא איזה מראה יש לחדר שלך?:חדר:S איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:עגילים איך אתה מרגיש עכשיו?:חרא מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:לפני שבוע וקצת עם מה אתה ישן?:עם בגדים? האם הפיצו עלייך שמועה?:לא שאני יודעת עליה מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם?היום מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב?היום מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם?היום האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם?כן מה צבע העיניים שלכם?חום-ירוק יש לך אהבה?בערך אם לא, היית רוצה? ביום כיפור האחרון- איפה היית?באזור יש לך בלוג?לא נישקת מישהו מאותו מין?לא תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום:אלוהים גדול
איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)?חרא יש לך משקפים/עדשות?כן מה העיר אותך?היום השעון המעורר וסבא היית מחוייב למישהו?באיזה מובן? התעלמת ממישהו בכוונה?כן:/ סיננת מישהו בטלפון?כן ניתקת למישהו בפרצוף?לא החבר/ה הכי קרוב/ה אליך:לא מכירים החברים שהכי מצחיקים אותך:יעל ודנדן החבר/ה הכי יפה שלך:כולם:) החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך:^^ החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים:יש כמה:) החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה:^^ החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s:שיר וקארין החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו:יש כמה חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה:^^ חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה:שירוש חבר/ה זמר/ת קטן/ה:יעל>< חבר/ה רקדן/ית קטן/ה:שיר חבר/ה שמנגנ/ת על תופים:-- חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת:סיון חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה:לא פותחת פה:p החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה:שיר חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות: החבר/ה האחרון/נה שהכרת:ליאת החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך:לימור:) החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה:קארין החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך:אורטל החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט:יעל ושיר נראלי החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך:לימור
החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה:קארין

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gifהתחיל להיות לי משעמם וזהו..

שם:איזבל גיל:15.6 שעה להתחלת השאלון:00:19 תיכון/צבא/יסודי/אחר:תיכון וזה.. מגמה שנלמדה או נלמדת:תקשורת אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?בקושי כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?לא סופרת מחמאות החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?אולי,זה לא ממש חשוב איזו מוסיקה אתם שומעים?רוק ישראלי ועוד כלמיני מה גורם לכם לאושר?חיוך של אנשים אהובים אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?הרבה מעבר לזה תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:להרגיש שהעולם בתוך כף היד שלי מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?לעסוק בתקשורת ועד כל מיני.. מתנדבים במשהו?לפעמים למה?כי זה חשוב בעד/נגד: עישון?לא בעד ולא נגד..מי שטוב לו ושמח סיגריה ידליק!! סמים?
סקס מתחת לגיל ל-18?כל אחדד ומה שבא לו.אני באופן אישי
הכרויות באינטרנט?
יזיזות? קשר פתוח?
זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?שיחה אמיתית,לייב אייפוד/דיסקמן?חחח דיסקמן...טוב שלא אמרת פטיפון...ברור שאמפי עיפרון/עט?עטעיפרון..מתוחכמת שכמוני שירה/ריקוד?שירה בריאות/עושר?בריאות ב"ה עושר/אושר?אושר!! מכתב מהלב/ברכה קנויה?מהלב בלבד התנדבות/עבודה לכסף?גם וגם אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?אהבה ללא תנאים השמיים הם הגבול?לא,הם לא נגמרים אף פעם ציור מופשט עושה לכם את זה?כן,מאוד מנהיג או פועל תחת מנהיגות?מנהיג נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?תלוי ע םמי הוויכוח ועל מה מתעסק בספורט כל שהוא?כן חוסך כסף או מבזבז?גם וגם
מה תעשה בכסף במידה וחסכת?תלוי מה הסכום המדובר... חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?לא אצלי חברות היא לנצח?לא,בחיים לום לא לנצח,החיים עצמם הם לא לנצח.. סלחן?לא רגיש?כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:סבבה,מה איתך? תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?גל"צניקית או משהו רציני יותר.. מתי הפעם האחרונה שבכית?מזמן מי החברים הכי טובים שלך?:נ',ד',ג',ט',א'..
יש סביבך מעגל רחב של חברים?:כן,אבל הכמות ממש לא חשובה אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?:תלוי למי החברים שלך יודעים עליך הכל?:לא,רק אני יודעת על עצמי הכל יודע לשמור סודות?:כן גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?:לא מסתדר עם החברים שלך?:כן לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?:נו..יציאות ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית:לא,וחבל.. חיבקת מישהו:.כן רבת עם חבר:כן=| בכית:לא צחקת:גם לא ממש גרמת למישהו לצחוק:כן\
קנית משהו?כן הסתפרת?לא הרגשת טיפש?אה..תמיד!! דיברת עם מישהו שאתה אוהב:בד"כ התגעגעת למישהו?כן עד כמה אתה בוטח באנשים?:לא הרבה שיקרת לחברים הכי טובים שלך?:לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?כן איך נראית האקס/ית שלך?יש לו עיניים אף ופה אתה חצוף?:בעיקר למורה לתקשורת יימח שמו תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:לא תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:כן היו לך הפרעות אכילה?:לא,אתה רומז לי משו??? כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?:לא מחכה שחית פעם בעירום?:לא מתי?: החבר הכי טוב שלך בתול?:לאדעת מה הצבע תחתונים שלך?: איזה מראה יש לחדר שלך?:חדר חדרי כזה איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:סימני עייפות זה נקרא? איך אתה מרגיש עכשיו?:כאב גב מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:מזמן עם מה אתה ישן?:בגדים ושמיכה..? האם הפיצו עלייך שמועה?: לאדעת מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם?כל הזמן..על כולם מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב?לא מזמן מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם?היום..חוצפה של אנשים!!! האם אתם חושבים שאתם בוגרים יחסית לגילכם?כן,אני חושבת מה צבע העיניים שלכם?חום כהה יש לך אהבה?כן אם לא, היית רוצה?מאוד ביום כיפור האחרון- איפה היית?עם חברים יש לך בלוג?כן,בחתימה שלי נישקת מישהו מאותו מין? תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום:בת 30,עוסק בתקשורת ובאהבה הגדולה שלי איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)?שינה,אכילה מחשב ושות' יש לך משקפים/עדשות?שלילי. מה העיר אותך?לא זוכרת היית מחוייב למישהו?לא התעלמת ממישהו בכוונה?כן סיננת מישהו בטלפון?כן ניתקת למישהו בפרצוף?אהממ..כן החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: החברים שהכי מצחיקים אותך:כולם נו.. החבר/ה הכי יפה שלך:איזה חופר!!! החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך:ה החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים:ד החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה:ג' חבר/ה ללימודים:נ' החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s:ה,אחרת.. החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו:אלינור ואמילי חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה:לא מתנחלת אצל אנשים.. חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה:נ' חבר/ה זמר/ת קטן/ה:ח' חבר/ה רקדן/ית קטן/ה:ג' חבר/ה שמנגנ/ת על תופים:-- חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת:ג' חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה:ד חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד:ד חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים:ח' חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך:ד החבר/ה הכי קטן/ה שלך:אני הכי קטנה
החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה:ד,ה,נ חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות:ט',ח' החבר/ה האחרון/נה שהכרת:ה,ש החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך:ג החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה:ה החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך:ד החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט: החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך:ל'!!! החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך:ה החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך:לא צובטים אותי!! החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה:חעע!!לא מעיפים לי כאפות החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך:ד החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה:ה החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך:ט שאלון חופר,נהיה לי בור בחדר....פוווףףף

I am IRiTooSH

New member
אניD:

שם:עירית גיל:13 שעה להתחלת השאלון:00:27 תיכון/צבא/יסודי/אחר:חטיבת ביניים מגמה שנלמדה או נלמדת:.. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?נראלי כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? דיי הרבה. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כןS: איזו מוסיקה אתם שומעים?רוק. מה גורם לכם לאושר? צחוקXD אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?
תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: להיות עם חיוך, ולדעת ששום דבר לא יכול להרוס את זה
מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?לאדעת מתנדבים במשהו? לא למה?.. בעד/נגד: עישון?נגד סמים?נגד סקס מתחת לגיל ל-18?נגד הכרויות באינטרנט?בעדD: יזיזות?לא בשבילי.. קשר פתוח?בעד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן?אייפוד עיפרון/עט?גם וגם שירה/ריקוד?שירה בריאות/עושר?בריאות עושר/אושר?אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה?מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף?עבודה מכסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? הצבת גבולות השמיים הם הגבול? לא ציור מופשט עושה לכם את זה? מאוד. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? WTF?! נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?תלוי על מה ועם מי. מתעסק בספורט כל שהוא?כן חוסך כסף או מבזבז?גם וגםP: מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אקנה מצלמה חדשה ודברים לשיפוץ חדרי.XD חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?לא. יש כמה. כי כשאחד נופל, תמיד יש אחד שמחליףP: חברות היא לנצח?כןD: סלחן?כן רגיש?כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: לא משהו מיוחד. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? מודיעין..נראלי... מתי הפעם האחרונה שבכית?אתמול מי החברים הכי טובים שלך?:לא שאתם מכירים אותםXD יש סביבך מעגל רחב של חברים?:כן אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?:חברותי החברים שלך יודעים עליך הכל?:לא יודע לשמור סודות?:כן גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?:לא מסתדר עם החברים שלך?:בדרך כלל לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: למרכז של הישובXD ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית:כן חיבקת מישהו:.כן רבת עם חבר:לא בכית:כן צחקת:כןD: גרמת למישהו לצחוק:נראליXD קנית משהו?לא הסתפרת?לא הרגשת טיפש?כןXD דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? כן
עד כמה אתה בוטח באנשים?: לא לגמרי. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן, אבל זה היה כשהייתי קטנה. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן. איך נראית האקס/ית שלך?: הוא לא נראה. אתה חצוף?: אכן. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: למה לא?אבל בלי הגזמה כן? תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: למה לא? אבל בלי הגזמה כן? היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?:1 שחית פעם בעירום?:כן מתי?:כשהייתי בת שנה בים?!XD החבר הכי טוב שלך בתול?:כןXD מה הצבע תחתונים שלך?:לבן איזה מראה יש לחדר שלך?:גדולXD איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:שעון, שרשראות חבורת, צמידים מחוטיםD: איך אתה מרגיש עכשיו?:סביר מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: הוו. לפני חודש וחצי
יום לפני שטסתיXD עם מה אתה ישן?:עם הבובה שענבל קנתה לי, עם הכרית שקורל קנתה לי, עם בבה+מרסלה(בובות ילדותXD) ואממ. בובה אקראית שאני מוצאתXD האם הפיצו עלייך שמועה?: כן מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? היום מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב?היוםD: מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? היום? האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? מידי פעם. מה צבע העיניים שלכם? כחול-ירוק-חום. יש לך אהבה? אני אוהבת מישו, אבל הוא לא אותי, נחשב? אם לא, היית רוצה? אכן. ביום כיפור האחרון- איפה היית? ברחוב, על האופנייםXD יש לך בלוג?כן נישקת מישהו מאותו מין?לא תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: להיות אישה מצליחה, עם מישהו שאני אוהב ושהוא יאהב אותיXD איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)?בקטנהXD יש לך משקפים/עדשות?משקפיים מה העיר אותך?הנביחות של סול. היית מחוייב למישהו? אה? התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? לא החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: יסמין, ענבל, אלה ומיכל החברים שהכי מצחיקים אותך: ענבל, יסמין, דינה, מיכל.. ויש עודD: החבר/ה הכי יפה שלך: קורלP: ג'ינג'ית כוסיט שלי333> החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך:הוו. אין אחתXD החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: ימין וענבלX: החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה: ענבלD: חבר/ה ללימודים: הדר החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: יסמין החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו:אין חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה: שירהDD: חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה: יסמיןXD חבר/ה זמר/ת קטן/ה: שניP: חבר/ה רקדן/ית קטן/ה: אלה, תמר, ענבל, מיכל. חבר/ה שמנגנ/ת על תופים: אני?XD -אני לא, סתם פנטזיה- חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת:יסמין ומיכל חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה: יסמין,ענבל,אלה,מיכל.. חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד:נעם?! חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים:זה לא ריבים רציניים. חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך: חברות שהן באמת מחבקות. כלאו שבאמת אוהבות אותי. החבר/ה הכי קטן/ה שלך: נוגהD: בת שנה וכמה חודשים^^ החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה: לינויD: חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות: נעם מ החבר/ה האחרון/נה שהכרת: מממ. גיליD: החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך: איה:) החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה:נטע החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך:אלה החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט:שירה החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך:אלה החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך: לא זוכרת החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך:ענבלD: כי ביקשתי ממנהXD החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה: נעם מ. ואז אני החזרתי להD: החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך: איהP: החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה: כרמל החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך:אין

די, אני עייפה

שם: רותם גיל: 15 שעה להתחלת השאלון: 00:42 תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת: אין לנו מגמות אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? משתדלת.. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן איזו מוסיקה אתם שומעים? כרגע? אביתר בנאי מה גורם לכם לאושר? שהכל מסתדר טוב אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר לזה תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: פשוט לחייך בלי דאגות מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? מתנדבים במשהו? תנועת נוער אם זה נחשב למה? בעד/נגד: עישון? נגד סמים? נגד סקס מתחת לגיל ל-18? הכרויות באינטרנט? תלוי איזה סוג של היכרות יזיזות? בעד קשר פתוח? נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים אל פנים אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עיפרון שירה/ריקוד? ריקוד בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב התנדבות/עבודה לכסף? התנדבות אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?ללא תנאים השמיים הם הגבול? בקושי ציור מופשט עושה לכם את זה? כן מנהיג או פועל תחת מנהיגות? נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אוריד הילוך מתעסק בספורט כל שהוא? כן חוסך כסף או מבזבז? משתדלת לאזן
מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אבזבז. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כן, אבל כל יום זה משתנה חברות היא לנצח? כן סלחן? כן רגיש? כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: בסוף יהיה טוב תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? מתי הפעם האחרונה שבכית? לפני... הרבה זמן מי החברים הכי טובים שלך?: נגה, לימור.. יש סביבך מעגל רחב של חברים?: נראה לי אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: באמצע.. החברים שלך יודעים עליך הכל?: חלקם כן יודע לשמור סודות?: כן גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: כן מסתדר עם החברים שלך?: כן לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: לחבריםאחרים, לבתי קפה ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו:. כן רבת עם חבר: לא בכית: לא צחקת: כן, המון.. :] גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו? כן הסתפרת? לא הרגשת טיפש? כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? כן עד כמה אתה בוטח באנשים?: מאד.. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן, אבל מזמן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: לא איך נראית האקס/ית שלך?: לא משהו אתה חצוף?: לא תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא נראה לי תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: לא מחכה שחית פעם בעירום?: לא מתי?: החבר הכי טוב שלך בתול?: כן מה הצבע תחתונים שלך?: ורוד-אדום איזה מראה יש לחדר שלך?: רק צבענו, אז קירות ריקים, בלי וילונות, ומוזר מאד. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: שרשרת, טבעת, שעון איך אתה מרגיש עכשיו?: אחלה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: שבוע שעבר עם מה אתה ישן?: עם איזה בגדים? טרניגים כאלה האם הפיצו עלייך שמועה?: כן מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? היום מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? אתמול.. כמה צחקתי מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם?אתמול האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? לפעמים מה צבע העיניים שלכם? חום יש לך אהבה? לא אם לא, היית רוצה? כן ביום כיפור האחרון- איפה היית? הסתובבתי ברחבי העיר.. יש לך בלוג? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? אממ הרבה חברים, ים, משלחת, חוג, בי"ס יש לך משקפים/עדשות? לא מה העיר אותך? העיר?.. היית מחוייב למישהו? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: החברים שהכי מצחיקים אותך: נגה, דור החבר/ה הכי יפה שלך: נגה החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: לימור ונגה החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: לימור החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה: נגה ולימור :p חבר/ה ללימודים: החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: לימור החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו: לימור.. חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה: לימור חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה: לימור חבר/ה זמר/ת קטן/ה: נגה חבר/ה רקדן/ית קטן/ה: נגה חבר/ה שמנגנ/ת על תופים: אין חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: נגה חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה: לימור חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד: חחח לימור ונגה.. :p חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים: חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך: .. החבר/ה הכי קטן/ה שלך: מירב החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה: נגה חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות: לימור החבר/ה האחרון/נה שהכרת: החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך: לימור החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה: לימור החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך: החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט: שנים לא הייתי בסרט.. החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך: טל החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך: טל החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך: החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה: בטח דור החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך: אור אני כל כך עייפה

עונה../images/Emo3.gif

שם: אור גיל: 16 וחצי שעה להתחלת השאלון: 1:11 תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת: חשבונאות אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? לע כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? לע זעת החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כע איזו מוסיקה אתם שומעים? רוק מה גורם לכם לאושר? מוסיקה ושמצחיקים אותי
אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: חיים טובים .. להיות עם מישו שאוהב אותך ואת אוהבת אותו ומראה את זה .. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? לע דעת מתנדבים במשהו? לע למה? התנדבתי בחמניות דרך הבצפר .. אבל נגמר כבר בעד/נגד: עישון? נגד סמים? נגד סקס מתחת לגיל ל-18? בעד הכרויות באינטרנט? בעד יזיזות? נגד קשר פתוח? נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? שירה בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מהלב התנדבות/עבודה לכסף? כסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? גבולות השמיים הם הגבול? לע ציור מופשט עושה לכם את זה? לע דעת מנהיג או פועל תחת מנהיגות? תחת מנהיגות נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? לע דעת כנראה ת'מילה האחרונה מתעסק בספורט כל שהוא? הליכה נחשב? חוסך כסף או מבזבז? מבזבזת בזמן האחרון מה תעשה בכסף במידה וחסכת? טיול לחו"ל חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כע חברות היא לנצח? לפעמים סלחן? כע רגיש? כע תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: אממ הוא בסדר
תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? לע דעת מתי הפעם האחרונה שבכית? לע זוכרת מי החברים הכי טובים שלך?: אין לי כוח לכתוב יש סביבך מעגל רחב של חברים?: אממ כע אני חושבת אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: חברותי החברים שלך יודעים עליך הכל?: לע יודע לשמור סודות?: כע גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: לע מסתדר עם החברים שלך?: כע לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: קניונים
או לכל מיני בתים של אנשים
ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: לע חיבקת מישהו:. כע רבת עם חבר: לע טפו טפו טפו בכית: לע צחקת: כע גרמת למישהו לצחוק: כע קנית משהו? לע הסתפרת? לע הרגשת טיפש? לע דיברת עם מישהו שאתה אוהב? לע התגעגעת למישהו? כע עד כמה אתה בוטח באנשים?: הרבה שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: תלוי .. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כע איך נראית האקס/ית שלך?: נחמד
אתה חצוף?: לע תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: כע תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כע היו לך הפרעות אכילה?: כע כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: לע סופרת שחית פעם בעירום?: באמבטיה ובבטן של אמא
מתי?: ^^ החבר הכי טוב שלך בתול?: כע מה הצבע תחתונים שלך?: שחור איזה מראה יש לחדר שלך?: נחמד .. עמוס איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: שעון נחשב? איך אתה מרגיש עכשיו?: עייפה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: אממ לע זוכרת עם מה אתה ישן?: שמיכה .. כרית .. מיטה .. האם הפיצו עלייך שמועה?: כע מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? היום בערב מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? לפני כמה ימים מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? אממממ לפני כמה ימים .. האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? כע מה צבע העיניים שלכם? חום יש לך אהבה? כע אם לא, היית רוצה? -- ביום כיפור האחרון- איפה היית? עם חברות שלי יש לך בלוג? היה .. הוא עדיין קיים רק שאני לא כותבת בו יותר משנה נישקת מישהו מאותו מין? כע אבל לא צרפתית תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: אין לי שמץ .. בטח עם משפחה טובה .. איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? שמחה בעיקר
יש לך משקפים/עדשות? משקפיים אבל לע קבועים מה העיר אותך? שעון מעורר בפלא היית מחוייב למישהו? כע התעלמת ממישהו בכוונה? כע סיננת מישהו בטלפון? כע ניתקת למישהו בפרצוף? כע החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: חח מה זה משנה אם אני יכתוב שמות החברים שהכי מצחיקים אותך: יש
החבר/ה הכי יפה שלך: הכי יפהה .. חח אני חושבת שהרוב יפות
החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: אממ לע דעת החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: חבר שלי .. החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה: אמממ מישהי
חבר/ה ללימודים: הרבה החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: חבר שלי החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו: חברה שהכרתי מתפוז
חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה: אחות של האקס אקס שלי
חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה: חברה שלי שבצבא עכשיו חבר/ה זמר/ת קטן/ה: אחות של ^ .. חבר/ה רקדן/ית קטן/ה: אמממ לע דעת חבר/ה שמנגנ/ת על תופים: אין חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: אממממ בעיקר ידידים
חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה: אחות של האקס אקס שלי חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד: חברה לכיתה חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים: חברה לכיתה חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך: חח לע דעת .. כולם החבר/ה הכי קטן/ה שלך: אמממ לע דעת .. הרוב גדולים ממני חח החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה: לע דעת חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות: חברה לכיתה החבר/ה האחרון/נה שהכרת: מישהי מהפורום הזה שנכנסה אלי למסן
החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך: חברה שהכרתי מתפוז החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה: כנ"ל החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך: חברה לכיתה החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט: חבר שלי נראה לי
החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך: אממממ חברה לכיתה החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך: <זה לא חוזר על עצמו?> אממ חות של ..^ החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך: חח אפחד החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה: סליחה?! אני יביא לה שתיים! החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך: אחות של האקס=] החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה: חברה לכיתה החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך: חבר שלי

פiצ 15

New member
../images/Emo118.gif$^@^@#%

שם: מג גיל: 16 שעה להתחלת השאלון: לא במת, נכון? תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת: תקשורת [קולנוע נו.] אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? בדר"כ לא. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? המון. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? המון. איזו מוסיקה אתם שומעים? הכל. חוץ ממזרחית, דיכאון וזמרים שבוכים בשירים? מה גורם לכם לאושר? חברים, שמחה, שטויות אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? תגובה כימית תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: להיות אני. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? וטרינרית של תנינים. מתנדבים במשהו? לא למה? לאדעת לא יוצא לי נו. בעד/נגד: עישון? לא נגד ולא בעד. סמים? נגד סקס מתחת לגיל ל-18? הכי בעד שיש! הכרויות באינטרנט? למה לא, רק תזהרו וכאלה.. יזיזות? לרוב לא. קשר פתוח? ממש לא זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? אמפי4? עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? גם וגם. בריאות/עושר? עושר :]] עושר/אושר? עושר :]] <אנלא במת אוהבת כסף ככה> מכתב מהלב/ברכה קנויה? מהלבבבב התנדבות/עבודה לכסף? עבודה לכסף :/ אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? הצבת גבולות ברור. השמיים הם הגבול? לא. ציור מופשט עושה לכם את זה? סלבדור דאלי
מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אגיד את המילה האחרונה! מתעסק בספורט כל שהוא? כדורסל. חוסך כסף או מבזבז? מבזבז לרוב. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? המון חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? ישמצב חברות היא לנצח? תלוי. אפשרי סלחן? כן, אבל נוטרת טינה רגיש? כבר לא :/ תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: מצויין משו אש תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? מ"כית משו מתי הפעם האחרונה שבכית? רוק"צ. מי החברים הכי טובים שלך?: יש כמה. יש סביבך מעגל רחב של חברים?: כן אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: חברותי לחלוטין. החברים שלך יודעים עליך הכל?: לא, אין דברים כאלה יודע לשמור סודות?: בוודאי. גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: לא מסתדר עם החברים שלך?: כן לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: כלמיני ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: כן
חיבקת מישהו:.כן רבת עם חבר: לא. בכית: לא במת צחקת: ברור גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו? לא הסתפרת? לא הרגשת טיפש? תמיד דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו? כן עד כמה אתה בוטח באנשים?: כמעט ולא. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא ממש, הסתרתי משו שהיה קשה לי לספר. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: בוודאי. איך נראית האקס/ית שלך?: בעיניי כרגע? לא משו בכלל. אתה חצוף?: כן תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: למה לא תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: למה לא היו לך הפרעות אכילה?: יש. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: חחחח לא הרבה. שחית פעם בעירום?: כן מתי?: שהייתי קטנה וזה. החבר הכי טוב שלך בתול?: כן מה הצבע תחתונים שלך?: כרגע? לבן עם קשקושים. איזה מראה יש לחדר שלך?: נחמדה כזאת איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: 6 צמידים, טבעת נישואין שלא תקפה כבר, שרשרת של מפרט, ופירסים למינהם. איך אתה מרגיש עכשיו?: מעולה האמת מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: מזמן עם מה אתה ישן?: המון בובות, וכלבה אחת האם הפיצו עלייך שמועה?: כן מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? היום בצהריים מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? היום מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? לפני המון זמן האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? טו מאץ' אפילו מה צבע העיניים שלכם? שחור יש לך אהבה? לא. אם לא, היית רוצה? לאדעת ביום כיפור האחרון- איפה היית? בשכונה יש לך בלוג? כן נישקת מישהו מאותו מין? כן תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: אין אחד כזה. מה שייצא יצא. איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? בכיף. יש לך משקפים/עדשות? לא מה העיר אותך? שעון מעורר. אדון שוקו!
היית מחוייב למישהו? פעם. התעלמת ממישהו בכוונה? כן ברור סיננת מישהו בטלפון? לא ממש. ניתקת למישהו בפרצוף? כן החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: יש כמה החברים שהכי מצחיקים אותך: יש כמה החבר/ה הכי יפה שלך: יש כמה החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: דפנטלי טל. הבחורה יודעת לנגן חח החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: טל החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה: נופר חבר/ה ללימודים: יפיתוש. החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: נופר החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו: נופר, דניאל. חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה: אין. אני הרבה ברחוב או בחדר עריכה חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה: נופר חבר/ה זמר/ת קטן/ה: אודיל'ה חח חבר/ה רקדן/ית קטן/ה: מור ונורית..גם קארין חבר/ה שמנגנ/ת על תופים: אני
בע"ה. חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: יש כמה. חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה: טל. לא משו רציני רציני. חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד: טחח חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים: אין חיה כזאת חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך: מה החבר/ה הכי קטן/ה שלך: אני! החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה: לאדעת חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות: יפית החבר/ה האחרון/נה שהכרת: ספיר מפו"ק. החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך: נופר הקופה הזאת החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה: נופר החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך: בע. החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט: יפית, דורית, נופר, חן וגל החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך: אין חיה כזאת. החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך: לא חברים, אבל הבנות מהמדיטק D: החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך: אשרי! החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה: טילבי. החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך: טילבי החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה: לא זוכרת החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך: אשרי

../images/Emo210.gifעונה:]

שם: ענבל :) גיל: 13 שעה להתחלת השאלון: 08:31 תיכון/צבא/יסודי/אחר: חטיבה..
מגמה שנלמדה או נלמדת: דרמה אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? אממ אני חושבת שכה. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? אממ לא זוכרת החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כה =] איזו מוסיקה אתם שומעים? ה כ ל. מה גורם לכם לאושר? אהבה/לאהוב, לשחק [דרמה], לצחוק :):) אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר לזה. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: לא להפסיק לחייך..להיות הכי שמח שיש להיות אתה עצמך.
מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? אין לי מושג עדיין מתנדבים במשהו? לא למה? לאדעת בעד/נגד: עישון?
סמים?
סקס מתחת לגיל ל-18?
הכרויות באינטרנט?
יזיזות? קשר פתוח?
זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עט
שירה/ריקוד? שירה בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב, ברור התנדבות/עבודה לכסף? גם וגם.. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? הצבת גבולות חח
השמיים הם הגבול? לא ציור מופשט עושה לכם את זה? לא מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג
נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תגיד את המילה האחרונה :) מתעסק בספורט כל שהוא? חח לא. חוסך כסף או מבזבז? מבזבזת מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אקנה דברים לעצמי וכאלה..:] חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? עדיין לא חברות היא לנצח? לא תמיד סלחן? כן
רגיש? כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: אמ סבבה לגמריי
תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? אין לי עדיין מתי הפעם האחרונה שבכית? אתמול..=/ מי החברים הכי טובים שלך?: אין לי עדיין. [: יש סביבך מעגל רחב של חברים?: כה אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: חברותי החברים שלך יודעים עליך הכל?: לעע..
יודע לשמור סודות?: יאפ גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: לא נשבעתי, הבטחתי. סוד מכיתה ד', וגם סוד ממש לא סודי וחשוב השנה. וזהווו!!
מסתדר עם החברים שלך?: כה לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: קניון, פארקים.. ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו:. כןן
רבת עם חבר: לא ריב ממש, אבל משו דומה חיחי בכית: קצת צחקת: כן
גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו? כן הסתפרת? לא הרגשת טיפש? לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? כן עד כמה אתה בוטח באנשים?: תלוי מי האיש וכמה אני מכירה אותו. אבל לרוב אני בוטחת. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: שהיו לי, כן אבל שקרים לבנים. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן איך נראית האקס/ית שלך?: אממ פסדר.. אתה חצוף?: לא! תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: תלוי בכמה הוא צעיר
תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: תלוי בכמה היו לך הפרעות אכילה?: אממ כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: צלצול אחד ואז עונה שחית פעם בעירום?: לא שמע ישראל מתי?: -- מה הצבע תחתונים שלך?: סגול כחול כזה
איזה מראה יש לחדר שלך?: מראה קטנה וצבעונית איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: 2 צמידים איך אתה מרגיש עכשיו?: סבבי
מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: אממ ביום חמישי. חח אבל זה לא בדיוק -מסיבה- זה מסיבת שורשים
עם מה אתה ישן?: עם כרית ושמיכה. האם הפיצו עלייך שמועה?: כן!!!1 מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? אתמול.
מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? חח לא זוכרת מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? אתמול!
האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? כן מה צבע העיניים שלכם? חומי יש לך אהבה? לא.
אם לא, היית רוצה? בטח ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית כנסת..בבית..על האופניים:] יש לך בלוג? כה נישקת מישהו מאותו מין? בלחי
תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? אממ בחזרות למסיבת שורשים בבצפר
יש לך משקפים/עדשות? כן אבל רק לטלוויזיה וללוח בכיתה. מה העיר אותך? שומדבר. היית מחוייב למישהו? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כה סיננת מישהו בטלפון? כן חח
ניתקת למישהו בפרצוף? כן אבלאבל זה היה מזמן! החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: עמית, רותם, ירדן, אור וטל:) החברים שהכי מצחיקים אותך: טל, אור, עמית, רוני, נועה, אלינור :] החבר/ה הכי יפה שלך: שניייקי
החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: קרן =] החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: ירדןן:) החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה: טל, אור =] חבר/ה ללימודים: החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: אמ אין אחת שהיא ה,כ,י הרבה
החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו: אוראליי
חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה: ירדנע D: חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה: טוווול :] חבר/ה זמר/ת קטן/ה: קרן, עמית צ, עמית ב, אירנה, חבר/ה רקדן/ית קטן/ה: קרן, הילה, שני, אליינור חבר/ה שמנגנ/ת על תופים: אין חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: כל חברותיי בערך חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה: הילה,עמית ב, גפן, מיטל, יערה..הרבה חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד: לייייאור חחח:] חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים: ירדן השניה חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך: שחף!
החבר/ה הכי קטן/ה שלך: רווני החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה: מיתתער חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות: אממ לאדעת. החבר/ה האחרון/נה שהכרת: יערה :) החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך: עמית חיחי החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה: נועה החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך: :X החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט: ירדנע החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך: אממ החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך: עממיתי
החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך: לאזוכרת החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה: ירדנע חחח החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך: רוותמיק 3> החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה: לא זוכרת החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך: אממ אבא [?]

Miss Menta

New member
../images/Emo118.gif ממה.

שם: שרית. גיל: 13 וחצי. שעה להתחלת השאלון: 11:33. תיכון/צבא/יסודי/אחר: חטיבה. מגמה שנלמדה או נלמדת: לא נלמדת. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? לא לגמרי. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? הרבה. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן. איזו מוסיקה אתם שומעים? רוק. רוק ישראלי.. לאחרונה התחלתי לשמוע קצת מטאל סימפוני, דאד מטאל, אופרת מטאל. מה גורם לכם לאושר? מממ, חברים. אהבה. :] אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר לזה!!111. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: לא יודעת D: מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? שחקנית. מתנדבים במשהו? לא. למה? אין לי זמן, הייתי מאוד שמחה להתנדב. בעד/נגד: עישון? נגד. סמים? נגד. סקס מתחת לגיל ל-18? מגיל 16 זה בסדר לטעמי. הכרויות באינטרנט? נגד. יזיזות? ממממ. לא יודעת? XD קשר פתוח? נגד. זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה. אייפוד/דיסקמן? אייפוד.
עיפרון/עט? עט. שירה/ריקוד? אהה, לא יודעת D:: בריאות/עושר? בריאות. עושר/אושר? אושר. מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב. התנדבות/עבודה לכסף? עבודה לכסף! XD אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? ללא תנאים. השמיים הם הגבול? טח XD ציור מופשט עושה לכם את זה? שתקו. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? לרוב אני אומרת את המילה האחרונה. אופי כזה
מתעסק בספורט כל שהוא? קיקבוקסינג. חוסך כסף או מבזבז? מבזבזת. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? נעליים. ((:) חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? ברור. חברות היא לנצח? כן. סלחן? כן. רגיש? כה. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: אחלה, תודה רבה. :} תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? לא יודעת, נגיע לשם. ;] מתי הפעם האחרונה שבכית? לא מזמן, זה בטוח. מי החברים הכי טובים שלך?: נעה ברק ושיר. יש סביבך מעגל רחב של חברים?: כן. אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: חברותי. החברים שלך יודעים עליך הכל?: נראה לי. יודע לשמור סודות?: כן. גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: לא. מסתדר עם החברים שלך?: ברור. לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: סרט, טיילת, כיכר, באולינג.. ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: לא. חיבקת מישהו:. כן. רבת עם חבר: לא. בכית: לא. [שיא!11 XD] צחקת: כן. גרמת למישהו לצחוק: כן. קנית משהו? כן. הסתפרת? לא. הרגשת טיפש? לא. דיברת עם מישהו שאתה אוהב כן. התגעגעת למישהו? לא. עד כמה אתה בוטח באנשים?: יותר מידי. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: לא. איך נראית האקס/ית שלך?: הכי יפה בעולםםםם.
אתה חצוף?: אני? מה פתאום
תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: תלוי בת כמה אני אהיה, ובכמה הוא צעיר יותר. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן. היו לך הפרעות אכילה?: לא. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: חחח כשאני שומעת אני עונה :ס שחית פעם בעירום?: לא. מתי?: - החבר הכי טוב שלך בתול?: כן. זה מה שאני יודעת
מה הצבע תחתונים שלך?: תכלת עם דובדבן אדום D: איזה מראה יש לחדר שלך?: חדר ממש יפה! XD איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: ממ, צמידי גומי, שרשראות כמו תמיד. איך אתה מרגיש עכשיו?: אחלהההה. :) מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: מממממ, עבר זמן.. אבל עוד כמה ימים יש מסיבה. :) עם מה אתה ישן?: 4 כריות כתומות. האם הפיצו עלייך שמועה?: לא. מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? חח לא יודעת. מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? אתמול. מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? אתמול. האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? כן. מה צבע העיניים שלכם? ירוק, חום, דבש D: יש לך אהבה? כה. באסה שהיא לא מתממשת. אם לא, היית רוצה? ברור. ביום כיפור האחרון- איפה היית? בטיילת. יש לך בלוג? כן. נישקת מישהו מאותו מין? נשיקה בפה. תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: לא יודעת. איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? אחלה. יש לך משקפים/עדשות? לא. מה העיר אותך? נועה. היית מחוייב למישהו? כן. התעלמת ממישהו בכוונה? כה. סיננת מישהו בטלפון? כה. ניתקת למישהו בפרצוף? כה. החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: מלאא. החברים שהכי מצחיקים אותך: הרבה. החבר/ה הכי יפה שלך: נועה. החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: ממ.. עינב. החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: נועה? XD ברק, שיר. החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה: שיר, ברק, דניאל, נועה. חבר/ה ללימודים: נדב. החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: ברק. ותום. החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו: אה.. מלא. חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה: ברק ונעה. חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה: נעה וברק. ושיר ודנה. חבר/ה זמר/ת קטן/ה: עדן. חבר/ה רקדן/ית קטן/ה: X: חבר/ה שמנגנ/ת על תופים: לא יודעת. חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: מלא. חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה: אהה.. נועה. D:::: חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד: שיר. חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים: אופיר. חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך: חחחחח לא יודעת. XD החבר/ה הכי קטן/ה שלך: הדס. החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה: ליהי. חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות: לא יודעת. החבר/ה האחרון/נה שהכרת: רינה. החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך: נעה. החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה: נעה. החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך: אופיר. החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט: הדס. החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך: דן. החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך: ג'ס. החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך: ג'ס. החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה: לא זוכרת :ס החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך: שי. החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה: נועה. החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך: עדן.

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

שם: סתיו גיל: 14 שעה להתחלת השאלון: 12:34 תיכון/צבא/יסודי/אחר: חטיבה מגמה שנלמדה או נלמדת: גראפיקה אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? נראה לי כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? קצת החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן איזו מוסיקה אתם שומעים? רוק? מה גורם לכם לאושר? עכשיו? כלום. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? הרבה מעבר תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? מתנדבים במשהו? לא למה? ככה בעד/נגד: עישון? נגד סמים? נגד סקס מתחת לגיל ל-18? בעד הכרויות באינטרנט? בעד יזיזות? נגד קשר פתוח? בעד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה אייפוד/דיסקמן? דיסקמן עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? לא יודעת בריאות/עושר? >> עושר/אושר? >> מכתב מהלב/ברכה קנויה? מהזה חשוב?? התנדבות/עבודה לכסף? >> אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? השמיים הם הגבול? לא ציור מופשט עושה לכם את זה? הה? מנהיג או פועל תחת מנהיגות? לא יודעת נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אגיד את המילההאחרונה. מתעסק בספורט כל שהוא? לא חוסך כסף או מבזבז? גם וגם>< מה תעשה בכסף במידה וחסכת? לא יודעת חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? חבר הכי טוב בשבילי, כן אבל חברה לא. חברות היא לנצח? לא סלחן? גם רגיש? כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: יש לי חברים. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? לא מתי הפעם האחרונה שבכית? אתמול מי החברים הכי טובים שלך?: נועם, יש סביבך מעגל רחב של חברים?: לא. אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: לא יודעת. תלוי. החברים שלך יודעים עליך הכל?: לא יודע לשמור סודות?: כן גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: יכול להיות מסתדר עם החברים שלך?: כן לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: לא יודעת. ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו:. כן רבת עם חבר: לא בכית: כן צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו? לא הסתפרת? לא הרגשת טיפש? כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן התגעגעת למישהו? לא עד כמה אתה בוטח באנשים?: עד הרבה שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן איך נראה/ית* האקס/ית שלך?: אחד מכוער מאוד ואחד נראה די טוב. אתה חצוף?: לפעמים תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: תלוי תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: תלוי היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: לא מחכה, מה, יש לי מוניטין לשמור עליו? שחית פעם בעירום?: לא מתי?: לא החבר הכי טוב שלך בתול?: כן מה הצבע תחתונים שלך?: אדום איזה מראה יש לחדר שלך?: מראה גדולה איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? שומדבר: איך אתה מרגיש עכשיו?: רע מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: מזמן עם מה אתה ישן?: לבד האם הפיצו עלייך שמועה?: כן מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? לא זוכרת מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? אתמול מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? אתמול האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? אני בוגרת בדיוק לגילי מה צבע העיניים שלכם? חום יש לך אהבה? כן אם לא, היית רוצה? ביום כיפור האחרון- איפה היית? בעיר יש לך בלוג? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: לא איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? רע יש לך משקפים/עדשות? משקפים מה העיר אותך? כלום היית מחוייב למישהו? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: נועם החברים שהכי מצחיקים אותך: תום, עודד החבר/ה הכי יפה שלך: מייקי החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: מייקי החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: נועם החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה: אממ. לא יודעת חבר/ה ללימודים: פולינה הנחמדה החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: אין החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו: אין לי אייסיקיוP: חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה: תמיד מתנחלים אצלי... חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה: מייקי. נועם. חבר/ה זמר/ת קטן/ה: חבר/ה רקדן/ית קטן/ה: חבר/ה שמנגנ/ת על תופים: אני! P: חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: לא יודעת, כולם זה בערך. חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה: אף פעם? תום? לא, נראה לי גם איתו רבתי. חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד: אממ.. חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים: נועם? טוב אני גם מדברת איתו הכי הרבה חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך: ענבל החבר/ה הכי קטן/ה שלך: פולינה הנחמדהP: החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה: לא ידועת חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות: עודד? החבר/ה האחרון/נה שהכרת: עודד או עמית. החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך: עודד החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה: נועם החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך: מייקי החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט: לא יודעת החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך: עודד החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך: עודד, בעקיפין החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך: לא זוכרת החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה: לא זוכרת החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך: מייקי החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה: לא זוכרת החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך: מין ההופך?? מייקי

עונה../images/Emo219.gif

שם:לוטן גיל:12 שעה להתחלת השאלון:14:28 תיכון/צבא/יסודי/אחר:יסודי אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?לא בדיוק כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?לא הרבה החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?כן איזו מוסיקה אתם שומעים?רוק,מטאל מה גורם לכם לאושר?שקט,להיות לבד בבית,מוזיקה תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:לא יודעת,האמת מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?אמא שלי רוצה שאני אהיה מתכנתת מחשבים
. אני חושבת שאני אלך על זה XD מתנדבים במשהו?לא למה?אין לי זמן בעד/נגד: עישון?נגד סמים?נגד הכרויות באינטרנט?תלוי קשר פתוח?נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?שיחה פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן?אייפוד עיפרון/עט?עיפרון שירה/ריקוד?שירה אם כבר בריאות/עושר?בריאות עושר/אושר?עושר מכתב מהלב/ברכה קנויה?ברכה קנויה התנדבות/עבודה לכסף?עבודה לכסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?הצבת גבולות השמיים הם הגבול?לא ציור מופשט עושה לכם את זה?לא יודעת נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?אגיד את המילה האחרונה בד"כ מתעסק בספורט כל שהוא?לא ממש חוסך כסף או מבזבז?מבזבזת מה תעשה בכסף במידה וחסכת?אקנה את UFO
חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?לא חברות היא לנצח?לא סלחן?האנשים שמכירים אותי בטוחים שאני הבנאדם הכי סלחן שהם מכירים,והם כ"כ טועים רגיש?מאוד תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:המ לא יודעת תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?מלשאחי"ת אולי מתי הפעם האחרונה שבכית?היום מי החברים הכי טובים שלך?:שונאת שאלות כאלו יש סביבך מעגל רחב של חברים?: אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: החברים שלך יודעים עליך הכל?: יודע לשמור סודות?: גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: מסתדר עם החברים שלך?: לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית:כן חיבקת מישהו:כן רבת עם חבר:כן בכית:כן צחקת:כן גרמת למישהו לצחוק:כן קנית משהו?לא הסתפרת?לא הרגשת טיפש?כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב?כן התגעגעת למישהו?כן עד כמה אתה בוטח באנשים?:לא ממש בוטחת באנשים שיקרת לחברים הכי טובים שלך?:כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:כן אתה חצוף?:לפעמים,כן תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:לא תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:אולי היו לך הפרעות אכילה?:לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?:לא מחכה,תלוי כמה רחוק הפלא' שלי שחית פעם בעירום?:לא החבר הכי טוב שלך בתול?:אין לי מה הצבע תחתונים שלך?:שחור איזה מראה יש לחדר שלך?:יפה? איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:אין עליי איך אתה מרגיש עכשיו?:די עצבנית מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:ממזמן עם מה אתה ישן?:עם שמיכה? האם הפיצו עלייך שמועה?: כן מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם?מקודם מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב?מקודם מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם?מקודם האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם?כן מה צבע העיניים שלכם?חום-ירוק יש לך אהבה?לא אם לא, היית רוצה?לא כרגע ביום כיפור האחרון- איפה היית?בבית יש לך בלוג?היה נישקת מישהו מאותו מין?בלחי תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום:לא יודעת איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)?בשיעמום יש לך משקפים/עדשות?לא מה העיר אותך?הצלצול בפלא' היית מחוייב למישהו?כן התעלמת ממישהו בכוונה?לא סיננת מישהו בטלפון?לא ניתקת למישהו בפרצוף?לא החבר/ה הכי קרוב/ה אליך:שונאת שאלות כאלו החברים שהכי מצחיקים אותך: החבר/ה הכי יפה שלך: החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה: חבר/ה ללימודים: החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו: חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה: חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה: חבר/ה זמר/ת קטן/ה: חבר/ה רקדן/ית קטן/ה: חבר/ה שמנגנ/ת על תופים: חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה: חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד: חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים: חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך: החבר/ה הכי קטן/ה שלך: החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה: חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות: החבר/ה האחרון/נה שהכרת: החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך: החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה: החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך: החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט: החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך: החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך: החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך: החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה: החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך: החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה: החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifכיח D:

שם:אריאל גיל:13 וחצי שעה להתחלת השאלון:14:41 [חע, מגניב P: ] תיכון/צבא/יסודי/אחר:חטיבה מגמה שנלמדה או נלמדת:ספורט אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?כן כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?לאיודעת החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?כן איזו מוסיקה אתם שומעים?עכשיו אור הירח- אביב גפן. בכללי פאנקרוק, פופרוק מה גורם לכם לאושר?מוזיקה, שהאנשים מסביבי מאושרים אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? לא הבנתי >> תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:שיש לי את כל מה שאני צריכה מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?פסיכולוגית מתנדבים במשהו?לא למה?כי איןלי זמן בעד/נגד: עישון?נגד סמים?נגד סקס מתחת לגיל ל-18?ניטרלית הכרויות באינטרנט?ניטרלית יזיזות?ניטרלית קשר פתוח?^ זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?שיחה פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן?אייפוד
עיפרון/עט?עיפרון שירה/ריקוד?ריקוד בריאות/עושר?בריאות עושר/אושר?אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה?מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף?גם וגם אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?אהבה ללא תנאים השמיים הם הגבול?כן ציור מופשט עושה לכם את זה?לא מנהיג או פועל תחת מנהיגות?לא זה ולא זה נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?יוריד הילוך. לא להיות צודק, להיות חכם D: מתעסק בספורט כל שהוא?כן חוסך כסף או מבזבז?מבזבזת מה תעשה בכסף במידה וחסכת?יקנה לי איזה משהו שרציתי כבר הרבה זמן חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? בטח חברות היא לנצח?כן סלחן?כן רגיש?כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:סבבה לגמרי י'גבר תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?מדסית מתי הפעם האחרונה שבכית?שלשום מי החברים הכי טובים שלך?:נועה, תמר, הילה, רובי, מאיה, מאיה יש סביבך מעגל רחב של חברים?:כן אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?:חברותית החברים שלך יודעים עליך הכל?:תלוי איזה. הקרובות יודעות עליי הכל יודע לשמור סודות?:כן גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?:לא מסתדר עם החברים שלך?:כן לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?:לאן שבא D: ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית:כן חיבקת מישהו:.כן רבת עם חבר:לא בכית:לא צחקת:כן גרמת למישהו לצחוק:כן קנית משהו?כן הסתפרת?לא הרגשת טיפש?לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב?כן התגעגעת למישהו?כן עד כמה אתה בוטח באנשים?:תלוי מי הם שיקרת לחברים הכי טובים שלך?:לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:כן איך נראית האקס/ית שלך?:בסדר גמור אתה חצוף?:לפעמים XD תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:יותר מאוחר, לא בגיל הזה תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:כנ"ל היו לך הפרעות אכילה?:לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?:ברגע שאני מגיעה לטלפון אני עונה, זה לא קבוע שחית פעם בעירום?:בטח שהייתי קטנה מתי?:^ החבר הכי טוב שלך בתול?:כן מה הצבע תחתונים שלך?:אדום ולבן D: עם ציור של גמד משלגיה איזה מראה יש לחדר שלך?:רגיל [?]
איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:טבעת ושרשרת איך אתה מרגיש עכשיו?:סבבה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:לפני שבועיים עם מה אתה ישן?:עם בוקסר וגופייה האם הפיצו עלייך שמועה?: לא מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם?היום D: מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב?היום מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם?אתמול האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם?כן מה צבע העיניים שלכם?חום יש לך אהבה?לא אם לא, היית רוצה?כן ;; ביום כיפור האחרון- איפה היית?בבית יש לך בלוג?לא נישקת מישהו מאותו מין?בלחי תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום:כמו שאני עכשיו אבל בהגדלה XD איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)?אימונים, מחשב, טלוויזיה. כמו כל הימים הרגילים יש לך משקפים/עדשות?רק לראייה מרחוק מה העיר אותך?כלום. בשבת אני מתעוררת לבד היית מחוייב למישהו?לא התעלמת ממישהו בכוונה?כן סיננת מישהו בטלפון?כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן החבר/ה הכי קרוב/ה אליך:נועה, מאיה מ. החברים שהכי מצחיקים אותך:נועה, תמר, מאיה מ., הילה החבר/ה הכי יפה שלך:ניקול החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך:תמר החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים:מאיה מ., מאיה ע., נועה החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה:נועה D: חבר/ה ללימודים:עידן XD החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: מאיה ע. החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו:נוי D: אבל זה במסנ P: חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה:נועה חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה:נועה, סיון חבר/ה זמר/ת קטן/ה:מאי חבר/ה רקדן/ית קטן/ה:הילה חבר/ה שמנגנ/ת על תופים:אניייי D::::: חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת:נועה חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה:רובי חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד:נעה XD חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים:אין אחת כזאת חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך:רובי, מאיה מ. החבר/ה הכי קטן/ה שלך:נעמה הקורעעעת החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה:תמר XD חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות:מאיה ע. החבר/ה האחרון/נה שהכרת:קרן החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך:מאיה מ. החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה:סיון החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך:נועה החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט:אוקיי, זה הרבה XD. נעה, קרן, מאיה מ., מאיה ע., הילה, הדר, שירה החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך:סיון החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך:שירה החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך:דניאל XD החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה:אין החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך:מאיה מ. החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה:מאיה ע. החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך:גלעד כפרעליו D:

עונה:=]

שם: יוליה:) גיל: 14 שעה להתחלת השאלון: 14:42 תיכון/צבא/יסודי/אחר: חטיבת ביניים! מגמה שנלמדה או נלמדת: מולטימדיה אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? לא ממש כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? הרבה החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן איזו מוסיקה אתם שומעים? פופ וקצת רוק מה גורם לכם לאושר? מתנות ואהבה 3> אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר לזה תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: זה לעשות מה שאני אוהבת..=] מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? להיות זמרת=] מתנדבים במשהו? לא למה? לא יודעת.. בעד/נגד: עישון? נגדד סמים? נגדד סקס מתחת לגיל ל-18? נגד הכרויות באינטרנט? נגד יזיזות? בעד קשר פתוח? נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? איייפוד עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? שירה בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף? עבודה לכסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? הצבת גבולות השמיים הם הגבול? כן... ציור מופשט עושה לכם את זה? לא ממש מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אגיד את המילה האחרונה מתעסק בספורט כל שהוא? שחייה! חוסך כסף או מבזבז? חוסכת=] מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אקנה מצלמה דיגטלית..=] חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? ישש... חברות היא לנצח? לא תמיד! סלחן? קצת.. רגיש? כן.. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: בסדר , טוב , ככה-ככה =) תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? ------ מתי הפעם האחרונה שבכית? לפני יומיים מי החברים הכי טובים שלך?: ויקה ואירה..=] יש סביבך מעגל רחב של חברים?: בערך.. אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: חברותי=] החברים שלך יודעים עליך הכל?: משהו כזה.. יודע לשמור סודות?: כןן גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: חצי מהסוד! מסתדר עם החברים שלך?: כן לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: ככה ליד הבית או לקניון.. ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו:. כן רבת עם חבר: לא בכית:לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו? לא הסתפרת? לא הרגשת טיפש? לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב : כן התגעגעת למישהו? לא עד כמה אתה בוטח באנשים?: תלוי איזה אנשים שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן...פעם או פעמיים! יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: אולי.. איך נראית האקס/ית שלך?: מפגר ומטומטם!!! אתה חצוף?: קצת.. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: כן תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: אני ישר עונה! שחית פעם בעירום?: לא מתי?: ----- החבר הכי טוב שלך בתול?: כן מה הצבע תחתונים שלך?: יש לי הרבה...בכל הצבעים.שחור לבן אפור....................... איזה מראה יש לחדר שלך?: יפה =) איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: אין.. איך אתה מרגיש עכשיו?: בסדר :) מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לפני שבוע.. עם מה אתה ישן?: לבד! האם הפיצו עלייך שמועה?: כן מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? אממ...אתמול מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? חח אתמול מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? אתמול האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? כן מה צבע העיניים שלכם? חום יש לך אהבה? לא אם לא, היית רוצה? כן ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית ובחוץ.. יש לך בלוג? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: לא יודעת.. איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? אין בקצרה.. יש לך משקפים/עדשות? לא מה העיר אותך? היתעוררתי לבד היית מחוייב למישהו? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: ויקה החברים שהכי מצחיקים אותך: כולם! החבר/ה הכי יפה שלך: לא יודעת.. החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: לא יודעת החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: ויקה ויאנה החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה: ויקה חבר/ה ללימודים: יש הרבה

hilonet14

New member
נראה חמוד

שם: הילה גיל: 14.5 שעה להתחלת השאלון: 15:35 תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת: פסיכולוגיה אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? לא כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? לא זוכרת החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן איזו מוסיקה אתם שומעים? לא שומעת מה גורם לכם לאושר? אהבה אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר לזה תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: מאושר זו מין תחושה שמציפה אותך, והקלה שיש לך בגוף... וצחוק, או חיוך מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? לא יודעת מתנדבים במשהו? לא למה? כי אין לי במה... בעד/נגד: עישון? נגד סמים? נגד סקס מתחת לגיל ל-18? בעד - אם זה זה אוהב למה לא... אני נגד מגיל 16 ומטה הכרויות באינטרנט? נגד יזיזות? נטרלי קשר פתוח? נטרלי זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? גם וגם שירה/ריקוד? שירה בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף?עבודה לכסף... וגם התנדבות אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? הצבת גבולות השמיים הם הגבול? לא ציור מופשט עושה לכם את זה? לא ממש מנהיג או פועל תחת מנהיגות? גם וגם נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? נכנסת לוויכוח מתעסק בספורט כל שהוא? לא חוסך כסף או מבזבז? חוסכת מה תעשה בכסף במידה וחסכת? כל מני דברים שצריך לקנות חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כן חברות היא לנצח? לא סלחן? כן רגיש? כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: הם ממש טובים תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? לא יודעת מתי הפעם האחרונה שבכית? אותו סיפור עם הכלב, מאז לא בכיתי.... מי החברים הכי טובים שלך?: אור יש סביבך מעגל רחב של חברים?: כן אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: חברותי מאוד החברים שלך יודעים עליך הכל?: אור כן יודע לשמור סודות?: כן גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: נראה לי שכן- - בטעות מסתדר עם החברים שלך?: כן לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: לראות סרט באחד הבתים ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו:. כן רבת עם חבר: אולי, לא זוכרת בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו? לא הסתפרת? לא הרגשת טיפש? כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? כן עד כמה אתה בוטח באנשים?: תלוי מי הם שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן איך נראית האקס/ית שלך?: לא משנה אתה חצוף?: לפעמים תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: תלוי כמה צעיר תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: תלוי כמה מבוגר היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: לא יודעת... לא מחכה שחית פעם בעירום?: לא מתי?: החבר הכי טוב שלך בתול?: כן מה הצבע תחתונים שלך?: ורוד איזה מראה יש לחדר שלך?: מבולגן איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: כלום איך אתה מרגיש עכשיו?: סבבה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: מזמן עם מה אתה ישן?: עם מיטה XD? האם הפיצו עלייך שמועה?: לא מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? אתמול נראה לי מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? אתמול מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? שלשום, ואתמול האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? כן מה צבע העיניים שלכם? חום יש לך אהבה? לא אם לא, היית רוצה? כן ביום כיפור האחרון- איפה היית? הסתובבתי בבאר שבע..................... יש לך בלוג? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: לא יודעת איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? בסבבה יש לך משקפים/עדשות? לא מה העיר אותך? צלצול טלפון היית מחוייב למישהו? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: אור החברים שהכי מצחיקים אותך: נתי ושרון החבר/ה הכי יפה שלך: אור החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: בר (הבת) נתי החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: אור החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה: שרון... בר (הבת)... חבר/ה ללימודים: שירין ולירון החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: בר (הבן) החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו: ענבר ועינב חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה: אור חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה: נגה חבר/ה זמר/ת קטן/ה: נראה לי שאני היחידה ששרה.... חבר/ה רקדן/ית קטן/ה: בר (הבת) חבר/ה שמנגנ/ת על תופים: אף אחד חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: עדי חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה: ענבר עינב עדי חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד: אור חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים: אור חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך: בר החבר/ה הכי קטן/ה שלך: בר... (הבת) החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה: נתי ! חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות: אור החבר/ה האחרון/נה שהכרת: חיים... החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך: נתי החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה: נתי ובר (הבן) החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך: לא פוגעים בי בדרך כלל... אולי פיזי (בצחוק) שרון שנתנה לי מכה בתחת (כואבת) החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט:חברות החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך: לירון בר ושירין החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך: נתי החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך: אור... וזה כאבבבבבבב החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה: לא מעיפים לי כאפות!! החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך: אור ונגה החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה:נראה לי נתי ובר (הבן) החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך: נתי

דורה17

New member
עונה

שם: דור גיל: 17 ומשו שעה להתחלת השאלון: 16:39 תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת: ביולוגיה אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? אני מנסה.. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? הרבה החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? לפעמים איזו מוסיקה אתם שומעים? כרגע? כלום מה גורם לכם לאושר? כשאנשים מסביבי מאושרים אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר לזה תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: לחייך בלי סיבה ולהרגיש מן נחת שכזאת מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? לא יודעת מתנדבים במשהו? לא למה? לא יצא בעד/נגד: עישון? נגד סמים? נגד סקס מתחת לגיל ל-18? נמנעת הכרויות באינטרנט? נגד יזיזות? נמנעת קשר פתוח? נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה אייפוד/דיסקמן? איפוד עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? שירה בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מהלב התנדבות/עבודה לכסף? גם וגם אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? הצבת גבולות השמיים הם הגבול? לפעמים ציור מופשט עושה לכם את זה? לא מנהיג או פועל תחת מנהיגות? פעם ככה פעם ככה נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? מה שיצא מתעסק בספורט כל שהוא? לא חוסך כסף או מבזבז? לא יודעת... אני מוציאה כשאני צריכה או רוצה משו.... אבל לא על סתם שטויות מה תעשה בכסף במידה וחסכת? משו כיפי חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? נדיר מאוד חברות היא לנצח? לעיתים נדירות כן סלחן? כן רגיש? כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: כרגע לא מוגדר תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? משו ברפואה מתי הפעם האחרונה שבכית? לפני כמה ימים מי החברים הכי טובים שלך?: יש איזה 2 יש סביבך מעגל רחב של חברים?: לפעמים אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?:חברותית החברים שלך יודעים עליך הכל?: לא יודע לשמור סודות?: לפעמים חח גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: לא נראה לי.. מסתדר עם החברים שלך?: כן לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו:. כן רבת עם חבר: לא בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו? לא הסתפרת? לא הרגשת טיפש? כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב כן התגעגעת למישהו? כן עד כמה אתה בוטח באנשים?: קשה לי לבטוח באנשים שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: יצא אולי איזה פעם... אבל לא רציני יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן איך נראית האקס/ית שלך?: אתה חצוף?: לא תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: תלוי עד כמה צעיר תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כנ"ל היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: לא הרבה שחית פעם בעירום?: לא מתי?: החבר הכי טוב שלך בתול?: כן מה הצבע תחתונים שלך?: איזה מראה יש לחדר שלך?: יפה איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: אין איך אתה מרגיש עכשיו?: מוזר מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: מזמן עם מה אתה ישן?: עם בגדים האם הפיצו עלייך שמועה?: לא מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? לא זוכרת מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? אולי אתמול... מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? אתמול האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? לא מה צבע העיניים שלכם? חום יש לך אהבה? לא אם לא, היית רוצה? לא יודעת.. ביום כיפור האחרון- איפה היית? מי זוכר.. יש לך בלוג? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? לא עשיתי כלום חחח יש לך משקפים/עדשות? לא מה העיר אותך? השמש היית מחוייב למישהו? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? לא החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: החברים שהכי מצחיקים אותך: יש הרבה... אפשר להגיד ש....מור החבר/ה הכי יפה שלך: נו אני לא אתן את כל השמות עכשיו... זה לא יעזור לכם... שירן, בת-חן החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: אין החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה: מור חבר/ה ללימודים: אין.. אני לומדת לבד החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: מור או בת-חן החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו: אני לא מתחברת כמעט חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה: מור חחחח ללא ספק חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה:שני או מור או בת-חן חבר/ה זמר/ת קטן/ה:שירן חח או מור חחחחחח חבר/ה רקדן/ית קטן/ה: בת-חן חבר/ה שמנגנ/ת על תופים: אין חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: מור או שירן חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה: יש מלאאאא... כל אלה שהכרתי בשנה האחרונה חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד: חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים: אין.... חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך: בת-חן החבר/ה הכי קטן/ה שלך: בת חן חחחחח החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה: חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות: אמ..... אוולין? החבר/ה האחרון/נה שהכרת:לא זוכרת.. החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך:שירן החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה: שירן החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך: החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט: החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך:אוולין החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך: החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך: החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה: החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך: החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה: החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך:

עונה מחוסר מעש

שם: לוקה מור גיל: 5840 יום XDDDDDDDDDDDDDDD שעה להתחלת השאלון: 1655 תיכון/צבא/יסודי/אחר: אחר מגמה שנלמדה או נלמדת: תאטרון אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? ברור כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? מלא בעיקר בשבוע האחרון אחרי ההופעה שלי החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן אומרים לי שאני דומה לגודס חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזו מוסיקה אתם שומעים? הכול חוץ מדיכאון מה גורם לכם לאושר? משפחה אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר לזה זו פילוסופיה שלמה תחשבו על זהXD תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: להיות בחברת אנשים שאוהבים אותי מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? שחקנית מתנדבים במשהו? בעבודות בית?! למה? חייבת ? בעד/נגד: עישון? בעד סמים? בעד סקס מתחת לגיל ל-18? בעד הכרויות באינטרנט? בעד יזיזות? בעד קשר פתוח? בעד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה מול 7 פנים אייפוד/דיסקמן? אמפי עיפרון/עט? מחק שירה/ריקוד? ריקוד בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? שכל מכתב מהלב/ברכה קנויה? מוכנה התנדבות/עבודה לכסף? שילוב אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? בלי השמיים הם הגבול? לא ציור מופשט עושה לכם את זה? בטח מנהיג או פועל תחת מנהיגות? אולמרט הביתה נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? מילה מתעסק בספורט כל שהוא? ריקוד חוסך כסף או מבזבז? ביזבוז מה תעשה בכסף במידה וחסכת? נבזבז? חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כלב חברות היא לנצח? לא סלחן? כן רגיש? לא תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: סבבה אחלה בסדר תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? מודיעין מתי הפעם האחרונה שבכית? הופעה יש סביבך מעגל רחב של חברים?: כן לא כולם חברים אמיתיים אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: חברותי החברים שלך יודעים עליך הכל?: כן יודע לשמור סודות?: כן גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: לא מסתדר עם החברים שלך?: כן לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: היום אש אש מדורה ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: אני אפעם לא רצינית חיבקת מישהו:. כן רבת עם חבר: לא בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו? כן הסתפרת? כן תספורת מוהוק XD הרגשת טיפש? תמיד חחח דיברת עם מישהו שאתה אוהב כן התגעגעת למישהו? לא עד כמה אתה בוטח באנשים?: עד שאני נפגעת שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן איך נראית האקס/ית שלך?: סבבה רצח אתה חצוף?: שצריך תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן היו לך הפרעות אכילה?: חס וחסה...וואי בא לי חסהXD כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: עד שנגמר השיר של הרינגטון שחית פעם בעירום?: כן מתי?: שהרמטכל היה בים החבר הכי טוב שלך בתול?: כן מה הצבע תחתונים שלך?: אדומים איזה מראה יש לחדר שלך?: גדולה איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: צמידי פריקים איך אתה מרגיש עכשיו?: משועממת מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: אתמל עם מה אתה ישן?: פיגמה האם הפיצו עלייך שמועה?: לא מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? אתמול מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? תמיד מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? לא דעת האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? כן מה צבע העיניים שלכם? חומות יש לך אהבה? לא אם לא, היית רוצה ? לא ביום כיפור האחרון- איפה היית? ברחוב יש לך בלוג? לא נישקת מישהו מא ותו מין? כן תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: משפחה איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? בצורה מאוד מפתיעה יש לך משקפים/עדשות? לא מה העיר אותך? השכנים ממול היית מחוייב למישהו? לא התעלמת ממישהו בכוונה? לא סיננת מישהו בטלפון? לא ניתקת למישהו בפרצוף? לא החברים שהכי מצחיקים אותך: כולם החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: נונה שלי החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: נון נוני ונונה החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה: כולם XD החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: נונה החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו: אין לי אייסי חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה: נוני חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה: נון חבר/ה רקדן/ית קטן/ה: אני חבר/ה שמנגנ/ת על תופים: נון חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: נוני חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה: נונה חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד: לא חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים:מזרובה חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך: נוני החבר/ה הכי קטן/ה שלך: נונה החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה: נון חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות: נון החבר/ה האחרון/נה שהכרת: נוני החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך: נונה החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה: נון החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך: מזרובה החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט: נון החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך:מזרובה החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך: נוני נון נונה החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך: נון החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה: נוני החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך: נונה החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה: נוני החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך: נוני נון נונה ההנהלה מבקשת לא לקחת שאלון זה ברצינות

דנטל

New member
היי

שם: דנה גיל: 34 שעה להתחלת השאלון: 19:54 תיכון/צבא/יסודי/אחר: אחרי צבא מגמה שנלמדה או נלמדת: ספרות אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? לא כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? די הרבה החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן איזו מוסיקה אתם שומעים? היפ הופ מה גורם לכם לאושר? היפ הופ, חתולים, חברים, מסיבות אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? תגובה כימית נוראית תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: לא להיות מאוהבת מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? לבלות מתנדבים במשהו? בניהול פורומים בתפוז למה? כי זה כיף בעד/נגד: עישון? די נגד סמים? נגד סקס מתחת לגיל ל-18? טיפה נגד הכרויות באינטרנט? בעד יזיזות? בעד קשר פתוח? נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? ריקוד בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מהלב התנדבות/עבודה לכסף? עבודה אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? ללא תנאים השמיים הם הגבול? אפילו לא ציור מופשט עושה לכם את זה? לא מנהיג או פועל תחת מנהיגות? תחת נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אחרונה מתעסק בספורט כל שהוא? סקס חוסך כסף או מבזבז? חוסכת מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אבלה חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כן חברות היא לנצח? עשויה להיות סלחן? לרוב לא רגיש? בקושי תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: לא רע בכלל תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? הייתי מדריכת ישומי מחשב מתי הפעם האחרונה שבכית? ביום העצמאות התאפקתי מי החברים הכי טובים שלך?: חני, ערן, יוסי, סוזי יש סביבך מעגל רחב של חברים?: כן אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: אנטיפטית החברים שלך יודעים עליך הכל?: כן יודע לשמור סודות?: לא של עצמי גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: כן מסתדר עם החברים שלך?: כן לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: מסיבות ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו:. כן רבת עם חבר: לא בכית: רק דמעות של הקאה צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: לא זוכרת קנית משהו? כן הסתפרת? לא הרגשת טיפש? לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב? אוהבת את רוב מי שדיברתי איתו ביום האחרון התגעגעת למישהו? כן עד כמה אתה בוטח באנשים?: מאוד שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: אני לא ממש נוטה לשקר באופן כללי יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: לא איך נראית האקס/ית שלך?: שחום בגובה שלי כמו שאני אוהבת אתה חצוף?: כן תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: כן תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: נדיר היו לך הפרעות אכילה?: לא, אלא אם לאכול בלי סוף זו הפרעה כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: לא מחכה שחית פעם בעירום?: שחיה זה לא בדיוק מה שעשיתי שם מתי?: לפני כמה שנים החבר הכי טוב שלך בתול?: לא מה הצבע תחתונים שלך?: פסים דקים של כחול ותכלת איזה מראה יש לחדר שלך?: פשוט ודי נחמד איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: שתי טבעות, פירסינגים ועגילים איך אתה מרגיש עכשיו?: דרעק של אחרי לילה רווי אלכוהול, אבל בלי האנג-אובר מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: בלילה עם מה אתה ישן?: גופיה ומכנסי בד האם הפיצו עלייך שמועה?: כן מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? לא זוכרת מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? ביום שישי לפני הצהריים מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? לפני כמה שבועות האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? לא מה צבע העיניים שלכם? תכלת יש לך אהבה? יש מישהו שאני מנסה לא להתאהב בו אם לא, היית רוצה? לא ביום כיפור האחרון- איפה היית? במחשב, למיטב זכרוני יש לך בלוג? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: כמו היום (לא להיום-היום, אלא לימים שאני לא אחרי אלכוהול) איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? בדכאון יש לך משקפים/עדשות? משקפיים לרחוק מה העיר אותך? יקיצה טבעית היית מחוייב למישהו? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: ערן החברים שהכי מצחיקים אותך: חני וערן החבר/ה הכי יפה שלך: ערן החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: ערן החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: חני וערן החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה: חני וערן חבר/ה ללימודים: ערן החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: ערן החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו: אין לי אייסיקיו חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה: ערן חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה: חני חבר/ה זמר/ת קטן/ה: עדי חבר/ה רקדן/ית קטן/ה: ערן חבר/ה שמנגנ/ת על תופים: אין חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: חני חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה: סוזי חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד: אף אחד חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים: ערן חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך: שמרית החבר/ה הכי קטן/ה שלך: ניר החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה: ערן חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות: יוסי החבר/ה האחרון/נה שהכרת: שיר החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך: חני החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה: חני החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך: ערן החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט: ערן החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך: ערן החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך: יוסי החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך: אבי החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה: ערן היחיד שהעיז החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך: חני החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה: חני החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך: צחי

fluppster

New member
עונה

שם: חן גיל: 21 שעה להתחלת השאלון: 22:20 תיכון/צבא/יסודי/אחר: בין צבא לאונ' מגמה שנלמדה או נלמדת: עומדת ללמוד תקשורת אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? מקווה, משתדלת. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? המון! באמת המון, אני לא שחצנית....
החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן איזו מוסיקה אתם שומעים? גלגל"צ, פופ, רוק קל, שחורה מה גורם לכם לאושר? החבר שלי אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מתחיל בתגובה כימית, אך ממשיך למעבר לזה. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: פשוט להרגיש שטוב לי, שלא קורים לי יותר מדי דברים רעים שעלולים להעיב על האושר. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? להיות אשת תקשורת מצליחה מתנדבים במשהו? לא למה? לא יודעת, לא יוצא לי/אין לי כח/אין לי זמן- מחק את המיותר....
בעד/נגד: עישון? נגד סמים? בעד קלים בלבד ובמידה סקס מתחת לגיל ל-18? בעד, תלוי כמה מתחת.... הכרויות באינטרנט? בעד, ככה הרי הכרתי את בן זוגי! יזיזות? בעד קשר פתוח? בעד, רק אם שני בני הזוג מודעים להיותו פתוח!!! זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? תלוי עם מי ועל מה אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? שניהם בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף? עבודה לכסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? משהו באמצע השמיים הם הגבול? לא ציור מופשט עושה לכם את זה? לא ממש מנהיג או פועל תחת מנהיגות? תלוי עם מי ובאיזו סיטואציה נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? שוב, תלוי עם מי ובאיזו סיטואציה. מתעסק בספורט כל שהוא? מתאמנת בחדר כושר, רוקדת ג'אז חוסך כסף או מבזבז? חוסכת, אבל גם קונה הרבה.... מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אני טסה בעוד חודשיים לאירופה עם החבר, ואת השאר אחסוך לקראת הלימודים. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כן חברות היא לנצח? לפעמים כן, לפעמים לא סלחן? יותר מדי רגיש? כנ"ל תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: אין מספיק חברים (לפחות לא חברים טובים באמת) תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? הייתי מש"קית מודיעין מתי הפעם האחרונה שבכית? לא זוכרת, בטח לפני כמה שבועות (אני במצב טוב אם אני לא זוכרת!) מי החברים הכי טובים שלך?: החבר שלי, החברה הכי טובה שלי, וכמה חברים מהעבודה יש סביבך מעגל רחב של חברים?: לא יותר מדי. בעבודה מצבי הולך ומשתפר, אבל לאחרונה איבדתי יותר מדי חברות טובות (ורק באשמתן!!!) אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: חברותי החברים שלך יודעים עליך הכל?: רק הטובים ביותר יודע לשמור סודות?: תלוי. אני די גרועה בזה, אבל משתדלת... גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: כן מסתדר עם החברים שלך?: כן לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: מסעדות, בתי קפה, מועדונים, קולנוע ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו:. כן רבת עם חבר: לא בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו? לא הסתפרת? כן!! עשיתי קארה (כלומר, יותר קצר ממה שהיה לי קודם) הרגשת טיפש? לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב- כן התגעגעת למישהו? כן עד כמה אתה בוטח באנשים?: מאוד שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? בהחלט איך נראית האקס/ית שלך?: אין לי אקסים אתה חצוף?: לא תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: למה לא, כבר יצאתי בעבר תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: בטח היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: לא מחכה שחית פעם בעירום?: לא מתי?: -- החבר הכי טוב שלך בתול?: לא מה הצבע תחתונים שלך?: אדום (אשכרה בדקתי!!
) איזה מראה יש לחדר שלך?: מלוכלך. אבל זה לא משנה, כי עד יום שבת אני עוברת דירה! ואז אחותי ואימא שלי יעצבו לי אותו, והוא יהיה יפהפה.... איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: צמיד ושרשרת איך אתה מרגיש עכשיו?: בסדר, קצת כואבת הבטן
מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: ואו, מזמן.... בפורים אולי! עם מה אתה ישן?: עכשיו בקיץ, עם בוקסר וחולצה קצרה/גופיה. לפעמים רק עם תחתונים. האם הפיצו עלייך שמועה?: לא זכור לי. מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? לא זוכרת מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? לא זוכרת, אולי אתמול מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? היום! האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? כן מה צבע העיניים שלכם? חום יש לך אהבה? כן אם לא, היית רוצה?-- ביום כיפור האחרון- איפה היית? הלכתי עם החבר שלי מהבית של ההורים שלי עד לקיבוץ שלנו - כשעתיים הליכה! יש לך בלוג? כן נישקת מישהו מאותו מין? כן תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: נשואה לחבר שלי, גרה איתו בקיבוץ בבית חדש וגדול, עם 3 ילדים, כלב וחתול, עובדת בתחום התקשורת (אולי מפיקה או עורכת) ומצליחה מאוד. איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? בשישי התחלתי ללמוד פיתוח קול, בשישי בלילה נסעתי עם החבר שלי לבית אחי וחברתו לראות סרט, אתמול אכלנו צהריים במסעדה, ובערב הייתי לבד בחדר וראיתי 4 פרקים של "סמולוויל"... היום הסתפרתי, ובאתי לעבוד. יש לך משקפים/עדשות? לא, עשיתי לייזר. מה העיר אותך? השעון המעורר היית מחוייב למישהו? כן התעלמת ממישהו בכוונה? נראה לי שכן סיננת מישהו בטלפון? לא שזכור לי ניתקת למישהו בפרצוף? כן, מזמן החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: החבר שלי והחברה הכי טובה שלי החברים שהכי מצחיקים אותך: החבר שלי החבר/ה הכי יפה שלך: החברה הכי טובה שלי החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: החבר שלי החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: החבר שלי החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה: החבר שלי וגם החברה הכי טובה חבר/ה ללימודים: לא לומדת החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: החבר שלי החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו: במסן - חברה מהעבודה חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה: החברה הכי טובה חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה: כנ"ל חבר/ה זמר/ת קטן/ה: כנ"ל חבר/ה רקדן/ית קטן/ה: כנ"ל חבר/ה שמנגנ/ת על תופים: החבר שלי חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: החברה הכי טובה, וחברה מהעבודה חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה: החברה מהעבודה חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד: החברה הכי טובה חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים: החברה הכי טובה חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך: החברה הכי טובה החבר/ה הכי קטן/ה שלך: מישהי שרוקדת איתי בחוג ג'אז החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה: החברה הכי טובה חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות: כנ"ל החבר/ה האחרון/נה שהכרת: ידיד מהעבודה החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך: החברה מהעבודה החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה: החברה מהעבודה החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך: חברה שהיא כבר לא חברה שלי החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט: החבר שלי החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך: החברה הכי טובה החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך: החבר שלי החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך: לא זוכרת... החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה: אף אחד! החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך: החבר שלי החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה: לא זוכרת החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך: החבר שלי

למעלה