היי!!!!

Halloe

New member
היי!!!!

שמי טל, אני רוכבת קצת פחות משנה (כן.. קצת צולע.. לא נורא..). אבל אני הצלחתי לעשות טו-טרק בשעור הראשון! (tow-track). בכל מקרה, אני עדין לא עושה גאלופ, למרות שעשיתי פעם אחרת.. וזה לא נגמר כל כך טוב.. (הנפילה הראשונה שלי מסוס...) אני עושה קאנטר וטרוט בלי בעיה, כמו כן גם הליכה (כמובן). אני רוכבת על אפלוסה בשם אולדום... היא קצת מכוערת, אבל אני אוהבת אותה לאללה (היא גם הכי מהירה בחווה.. וגם הכי היפראקטיבית.. אז שוט לא נחוץ בכלל...). אני מאוד מאוד אוהבת סוסים, אבל טרם הספקתי לעשות לעצמי אוסף, (הדבר היחיד שיש לי בחדר שקשור לסוסים זה מגפי רכיבה
). בכל מקרה, אני רוכבת בחוות רעננה, שזה מקום ממש יפיפה. אני רק כרגע שמתי לב שיש את הפורום הזה.. לכן אני באיחור של כמה עמודים טובים..
. טוב זה בערך הכל.. שלכם טל

shai00

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

לא ציינת באיזה סגנון את רוכבת ואם זה ווסטרן אני לא כל כך מתמצאת בכינויים... אפלוסה זה אחלה סוסים אני לפעמים רוכבת בקיבוץ על אפלוסה בשם תקווה ויש לה סייח חמודדדדדדדד שקוראים לו בסטר והוא פשוט מהמם! אל תדאגי אני הגעתי לפני עמוד וחצי... ותמיד יש פעם ראשונה.... ביייייייי ובהצלחה בהמשך הדרך שי

Halloe

New member
לא... זו הליכה קדימה והצידה..

זה בערך כמו שזה נשמע "טו טראק"- שתי דרכים.. כמו שהוא סוטה קצת הצידה..

show jumping

New member
צודקת...

טו טראק זה לא בכלל ווסטרן?? פעם כשרק התחלתי לרכב ולקחתי שיעור בחווה שרוכבים בה ווסטרן לימדו אותי טו טראק. כמו שמאי אמרה- באינגליש זה נקרא לג ילדינג.

מריושי

New member
נכון,

באינגליש זה לג ילדינג, זה בעצם הצלבת רגליים יש גם שולדר אין ו-טרוור שאלה שני אלמנטים באותו סגנון של הצלבת רגליים

Halloe

New member
אני חולה עליה, היא אחלה סוס.

דרך אגב, יש לנו פונית ינדינית חמודה בצורה מדהימה!!! תלתלים זהובים, גוף קטן וחמודדד ופרווה סמיכה ורכה שעליה יש קתמים חומים יפייפים.. שום דבר.. לא יותר חמוד מהמלאכית הקטנה והחמודה הזו... נ.ב שיו איך שכחתי!!!! אני רוכבת -רק- אינגליש... ווסטרן נורא מעצבן אותי.

Halloe

New member
אני משנה את השם לאאווין הרוהירית

שם יותר יפה..

speedy123

New member
היי טל!!! גם אני מרעננה

אני גם מרעננה רוכבת שנתיים אבל בבצרה ולפעמים אני באה לעזור בחווה של גבי(חוות רעננה). מי המדריך שלך? מה שלום רעם????????????

איזה קטע!!!! אולי אני מכירה אותך...

כנראה שאת יודעת שרעם (רם) נמכר ליוהן.... אם לא, אז: הוא נמכר ליוהן... אם כן, אז: הוא בסדר גמור, הפך להיות קצת מפונק.. אם גם את זה את יודעת, אז אני רק יכולה לומר לך שהוא בסדר גמור. אני רק צריכה לדעת כמה זמן לא היית כבר בחווה... את יודעת לפחות שלסערה נולד שייח מקסים שחור! כמו של לילה... פשוט קטן יותר. בכל מקרה אני רוב הזמן עם גבי או עם דיאנה, ואני רוכבת מדי יום חמישי. מה איתך?

speedy123

New member
אני יודעת...

אני יודעת שהוא נמכר ליוהן........ ודרך אגב לפונית שהמליטה קוראים סופה לא סערה........ אני לא באה הרבה וכבר לא הייתי מלא זמן... את מכירה את מריאנה? בת כמה את?

פחח... איזה פשלות.. טוב לא משנה

מריאנה... אמ.. תזכירי לי..?! אני בת 11, ואת? נ.ב יש סיכוי שאת בערך בת 14 או משהו כזה, נמוכה עם שער חום די בהיר?

speedy123

New member
אני בת 14 וחצי

גבוה(ככה אומרים לי וגם 174 זה דיי גבוה לא?..) יש לי שיער חום אבל אני דיי בטוחה שלא ראית אותי..... מריאנה היא נמוכה עם שיער חום בהיר ורזה מאוד..... מה שלום גבי ? היא בטח לא זוכרת אותי.....ואת אלון את מכירה?

speedy123

New member
קוראים לי מעיין

קוראים לי מעיין אבל היא בטוח לא זוכרת..... יכול להיות שאני אבוא במשך השבוע לחווה. איזה כיף היום אני הולכת לחווה שבבצרה לרכב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!דרך אגב ראית שיש חווה חדשה לידכם?

למעלה