היי...
חדשה פה
סליחה אם אני מדכאת מישהו.... פשוט כתבתי משו שהיה לי מצברוח ממש רע ואני רוצה שתגיבו לי על זה ותגידו אם מישהו מזדהה עם מה שכתבתי או לפחות מבין פחות או יותר על מה אני מדברת בכלל=/ אז הנה אני לא יודעת מה קורה לי... אני רק יודעת שאני רוצה שזה ייגמררר..... אני רוצה להתחילל לחיוותתת לחיוותתתת אני רוצה לחיות לא סתם לחשוב לחשוב לחשוב כל הזמן ועל מה? על מה בכלל אני חושבת אין לי מושגגג.... אני לא חולמת אני סתם חושבת.... אני מציאותית מדי בשביל לחלום אין לי חלומות... וגם אין לי חיים אמיתיים.... רק מחשבות שאני שונאת..... אז בעצם אין לי כלוםםםםם חוץ מפחד פשוט לסיים את זה וזהו........ אני פשוט בדיכאון.......... אני כזאת מטומטמת......... ומרגישה שאם אני יכתוב את זה ויחשוב את זה זה יעשה את זה פחות נכון........... אבל זה לא....... לא יודעת למה אני לא יכולה להיות פשוט ילדה נורמלית??????? מה זה כל המחשבות האלה למה אני כל הזמן חושבת על דברים במקום פשוט לחיות את החיים ולחיות את הרגע מה זה משנה בכלל כל כך כל הדברים האלה למה הם כל כך חשובים ליי למה אני לבד בתוך המבוך הזההה אני לא מבינההההה אני לא מבינהההה אני רק רוצה חיים נורמאליים בעצם אני לא יודעת אם זה מה שאני רוצה..... אני לא יודעת מה אני רוצההה..... אני רוצה לא לשקר יותר לעולם אני רוצה שהיום הזה ייגמר והחיים אולי גם הראש שלי סתום אני לא רואה שם כלום אני לא מבינה כלום כולם חושבים שאני מוזרה אני רק רוצה להיות כמו כולם זה לא נראה לי כל כך הרבה לבקשש אני לא יודעת אם זה יספיק לי בעצם אולי אני רוצה עוד דברים אולי אני רוצה יותר מדי או שאני לא רוצה כלום או שזה בכלל אותו דבר אני באמת לא מבינה אף אחד לא מבין ואף אחד לא יכול להבין אני לא מבינה למה הכל כל כך מסובך חייב להיות אני רוצה שיהיה הכל פשוט כמו שאולי היה פעם או שאף פעם לא היה פשוט אבל נדמה לי שכן......... אני לא בטוחהה.... אבל נדמה לי...... אני רוצה לדעת מה אני רוצה לא רוצה לפחד יותר לא רוצה לברוח יותר לא רוצה יותר להיות מבולבלת אני רוצה סתם לחיות לא רוצה לחלום בכלל רק לחיות שיהיה לי כל מה שאני רוצה ואני לא יצטרך יותר לחלום כי יהיה לי הכללל וכלום לא יהיה חסר יש חיים שאני רוצה ואני רוצה אותם בדיוק ככהה לא אחרת הכל פתאום נראה לי סתם והכל אותו דבר בכל מקום ואין שומדבר שונה ואין שומדבר מיוחד ושוםדבר לא אחר ולא מרגש ולא כלום הכל סתם משעמםם כבר עדיף למות אולי איזה חלומות היו לי שהייתי קטנה? לא היו לי חלומות? אני לא זוכרתתת......... אולי התבגרתי כבר?? איזה סתומה אני אלוהים ועכשיו אני גם בוכהה.... כי לא בא לי להיות לבד.... אבל אני זאת שהחליטה לא ללכת לביצפר.... בעצם אני לא מחליטה כבר שומדבר אין לי זכות בחירה גם לא על הדברים שליי הכל מחליטים בשביליייי אני כמו אוויר אף אחד לא רואה אותי בכלל אף אחד לא יודע מה זה להיות אני אף אחד לא מבין ואף אחד גם אף פעם לא יבין וכל החיים יהיה רק זה וזהו גם אני לא מבינה אף אחד לא מרגיש כמוני בעולם הזה אף אחד אני לא אותה ילדה שהייתי אני כבר לא ילדה זה הכי עצוב בעולם אבל ככה זה עכשיו אני מבינה דברים שלא הבנתי בעצם עכשיו אני מבינה שלא הבנתי כלוםםם אני עדיין לא מבינה כלום אבל פעם חשבתי שאני מבינה הכל עכשיו אני יודעת שהייתי סתם מטומטמת ולא ידעתי כלוםםם היה כיף להרגיש שאני יודעת דברים ומבינה דברים ומבינה הכל ויכולה הכלללל לא כמו עכשיו שאני לא יכולה לעשות כלום ולהיות כלום בעצם להיות כלום אני כן יכולה זה מה שאני וזה גם החיים שלי\ אני לא תופסת את זה אני משתגעת אני רק רוצה שזה ייגמר
חדשה פה