היי

dmoran

New member
שיר על אבנר!!!

הוי אבנר אבנר, מי אותך הפליץ תצא לי מהוריד אתה ממש קרציץ תלך על כלנית, יותר טוב על ספיר אבל למה דווקא מאיה? אתה ממש חזיר ותפסיק לדבר כמו ילד מפגר פרוסקה, חרשו, דסווידניה - תוותר! אבל תצא מהקטע של הילד החכם קודם כי כולנו כבר יודעים מה זה מודם בקיצור מה אתה עושה פה בכלל ואל תגיד לי "אבל ואבל..." פשוט תעוף לכולנו מהעיניים תאמין לי אנחנו נהנה כפליים!!! נ.ב. עם כל זה שאבנר הוא טמבל כזה, תודו שכיף שהוא בסדרה כי סוף סוף יש צחוקים של ממש!

בונא אני כל שנייה נדהמת מחדש על

הכשרון שלך!!!!! את פשוט משוררת... חחחחחחחח אהבתי את כל השירים שלך!!!! ממממממ אם לא אכפת לך תעשי על כלנית.. לפי איך שאת עושה ת´שירים זה יהיה פשוט קורע על כלנית..ודרך אגב תודה על השירים- גורמים לי לחייך..

Rotem999

New member
פצצה!!!!

את פשוט כישרון!!!!! תעשי שיר על גידי... בבקשה...

בלדה לחיי האהבה

"על פי שיר הנושא של חיי האהבה מן הסתם..." (בסוגרים מופיע קול שני) דורון וסמדר אבודים, הפוכיייים, אין בינהם שום דמיון (שום דמיוןןןןןן) לנצח יחיו (בחלום) ואנחנוווווו, מצפים! לפרידהההה של המיליוווון! אז בואו ונראה את "חיי האהבה", הסוחפת והאכזרייית, ובואו ונשתה יין "חיי האהבה", כשרונה תהפוך למיליונרייית! ו.....נדמרה לי המוזה, אבל הבנתם את הרעיון

swirrrly

New member
הפעם עם חרוזים(דפוקים, אבל אל נורא)

אבנר דלוק על מיה אך אבנר כל כך אהבל אבנר דלוק עליה וזה ממש חבל הוא כנראה עשה קאמבק מהסדרה של מיכל ינאי הפרה! כי למי שלא זוכר היתה שם בובה, בשם: אבנר לה לה לה לה אז אבנר או אבנר חתיך אתה אולי אך אבנר הוי אבנר יש לך קשרים עם מיכל ינאי! אתה נראה דפוק כי אצלך הטמטום חוגג אעלק מבין במחשבים ואצלך הדיבור עילג אז אבנר תעשה לנו טובה תהיה יותר נורמאלי תעשה ניתוח פלסטי! ואז תחזור אלינו, אם נסכים לקבל אותך. ואולי אף בשמחה! שיר
י

actress

New member
swirrrly חמוד מאוד אבל...

אם כל חיבתי למיכל ואני מכירה אותה אני לא חושבת שהיא פרה, היא חמודה והכל אבל אם זה אבנר הבעעעע... לבין מיכל אז אבנר הדמות של עומר בעעעע בעבוע בוע ואני יכולה להגיד לך שמיכל היא לא כמו שאת חושבת.

orguy

New member
אין כמו מיכל קפטה

אבנר הוא מכוער כל כך, בא לי לזרוק עליו פח, הוא כזה לא יוצלח, אם הוא לא היה דוגמן, הוא בטוח היה חרמן, כלפי מאיה הוא חנפן קטן, וגם מאוד מאוד שחצן. לעומר ברנע לך ל...

יום אחד סתם בשביל הצחוק אני וחברה

שלי המצאנו שיר... על המוסיקה של לחיי האהבה... והשירר קשור ללחי האהבה- אוף שכחתי...זה אצל חברה שלי בבית..

orguy

New member
כל הכבוד לך...

השירים פשוט מעולים וחכי תראי מה כתבתי אני: דמויות וחברים\אור וחן רונה היא אישה לא ילדה ולא קשישה, וגידי מכנה אותה "פתישה". דורון הוא תמיד היה הראשון, ויונתן תמיד מקנא בדורון כי הוא תמיד אחרון. מאיה נערה ממש מדליקה, והיא אף פעם לא מזיקה, לאחרים תמיד עוזרת, ממש נכס היא הגברת. סמדר זו היא אישה ממש מחושבת והיא אף פעם לא מתחשבת, והיא תמיד עסוקה בנקמה, והיא תנסה לנקום ברונה. יונתן אדם ששם פס על כולם, לא מתחשב ברגשות של אחרים, ואם אין מים בכוס אז הוא אורז הכל ולא שוכח את הבגדים. גלית היא אישה נקמנית, ואלכס קורא לה מלשנית, היא תמיד סבלה מיונתן ועכשיו מגדול עשתה אותו לקטן. ורדה המאהבת של אלכס, החברה של שלומית, אף פעם לא הייתה ידידה של גלית, והיא כלל לא מלשנית. אלכס אדם ישר אך תמים, וששלומית רוצה שורדה תבוא, הוא אף פעם לא מסכים, אם יאמרו לו שורדה תבוא אליו, הוא יהיה ממש נלהב. גידי בחור מאוד נאה, לא דואג ליאה, הוא ניפרד מכלנית, כי היא הייתה חטטנית. עמרם נדחף לתוך מערכת יחסים, ונכנס עם גלית לדברים מאוד גסים, והוא מאוד אוהב אגסים. למרות שהוא מאלץ את גלית לעשות דברים אסורים ומכניס אותה לסיבוכים.

למעלה