מאוהבת רצח לנצח
New member
היי....
היי תקשיבו אני יחסית חדשה פה.. לפעמים הגבתי להודעות וכו'' אבל אני רוצה יותר להתשלב ואנלא יודעת איך כי אתן מאוד מגובשות ומה החוקים של הפורום
ושאלה שפחות קשורה.. איך אני מחליפה את החתימה שלי שלמטה
אני אפילו לא זוכרת שעשיתי אותה בכלל
ולגבי ההודעות האלה שכבר בקושי שומעים מהבויז זה נכון לגמרי למרות שהם בטח חורשים על ההקלטות לדיסק החדש
למרות שזה לא אומר שהם צריכים להופיע פחות.. זה מה שהבנתי ממכן אני לצערי הרב מאוד לא הייתי בחיים בהופעה שלהם
כי הם לא מופיעים באזור שלי...
קוראים לי הדר בוטבול,בת 12 [היה לי ב-5.12] מפרדס חנה.. ו..מזה מאומץ
גמאני רוצהה
ואם אפשר מספר איסי של מישהי שתעדכן אותי במה שקשור בהם כי כמה שאני אוהבת אותם יש לי עוד דברים ובקושי מפרסמים עליהם ולאט לאט ההערצה שלי אליהם תרד..שנה שעברה לא נתתי למישהו להגיד בכלל תשם שלהם ועכשיו אני סתם מתעלמת כי בכל זאת זה פוגע בי וקניתי השנה יומן זכרונות שלהם ויומן שנה יש לי ארבע פוסטרים שלהם על הדלת ואת הדיסק שמתנגן קבוע..אחת הסיבות שעשיתי מנוי לראש 1 זה בכלל ששמעתי שהם מיחצנים אותם חחח אבל בכללי כי זה עיתון שולטט ויש לי גם תמונות שלהם מעיתונים וכו'..אבל זה לאט לאט ירד לצערי ולמרות שיש כמה מעריצות שמעריצות אותם רק מהבית הטלויזיה וכדומה ולא הולכות להופעות במילא אם הם יפסיקו להעריץ אותם אז לא יקנו את הדיסק שיצא להם בעזרת השם ולא יקנו כל מיני דברים שלהם וכו' ולא יצביעו להם בכל מיני דברים וזה רע בשבילם אז מה עושים
אנחנו הרי אוהבות אותן מאוד ולא יכולות לתת לזה לקרות
נכון
היי תקשיבו אני יחסית חדשה פה.. לפעמים הגבתי להודעות וכו'' אבל אני רוצה יותר להתשלב ואנלא יודעת איך כי אתן מאוד מגובשות ומה החוקים של הפורום