היי....

היי....

היי תקשיבו אני יחסית חדשה פה.. לפעמים הגבתי להודעות וכו'' אבל אני רוצה יותר להתשלב ואנלא יודעת איך כי אתן מאוד מגובשות ומה החוקים של הפורום
ושאלה שפחות קשורה.. איך אני מחליפה את החתימה שלי שלמטה
אני אפילו לא זוכרת שעשיתי אותה בכלל
ולגבי ההודעות האלה שכבר בקושי שומעים מהבויז זה נכון לגמרי למרות שהם בטח חורשים על ההקלטות לדיסק החדש
למרות שזה לא אומר שהם צריכים להופיע פחות.. זה מה שהבנתי ממכן אני לצערי הרב מאוד לא הייתי בחיים בהופעה שלהם
כי הם לא מופיעים באזור שלי...
קוראים לי הדר בוטבול,בת 12 [היה לי ב-5.12] מפרדס חנה.. ו..מזה מאומץ
גמאני רוצהה
ואם אפשר מספר איסי של מישהי שתעדכן אותי במה שקשור בהם כי כמה שאני אוהבת אותם יש לי עוד דברים ובקושי מפרסמים עליהם ולאט לאט ההערצה שלי אליהם תרד..שנה שעברה לא נתתי למישהו להגיד בכלל תשם שלהם ועכשיו אני סתם מתעלמת כי בכל זאת זה פוגע בי וקניתי השנה יומן זכרונות שלהם ויומן שנה יש לי ארבע פוסטרים שלהם על הדלת ואת הדיסק שמתנגן קבוע..אחת הסיבות שעשיתי מנוי לראש 1 זה בכלל ששמעתי שהם מיחצנים אותם חחח אבל בכללי כי זה עיתון שולטט ויש לי גם תמונות שלהם מעיתונים וכו'..אבל זה לאט לאט ירד לצערי ולמרות שיש כמה מעריצות שמעריצות אותם רק מהבית הטלויזיה וכדומה ולא הולכות להופעות במילא אם הם יפסיקו להעריץ אותם אז לא יקנו את הדיסק שיצא להם בעזרת השם ולא יקנו כל מיני דברים שלהם וכו' ולא יצביעו להם בכל מיני דברים וזה רע בשבילם אז מה עושים
אנחנו הרי אוהבות אותן מאוד ולא יכולות לתת לזה לקרות
נכון

../images/Emo85.gifכנסי :)

מממ קודם כול ברוכה הבאה ... ממ...חתימה את נכנסת לעולם שלך...ופרטים אישיים...למטה רשום לך משו על חתימה את כותבת מה שבא לך ולוחצת שמור... מאומץ זה איזשהו סימן שאת עושה לפני כול הודעה שלך שידעו שאת רשמת אותה כמו שלי יש אותו =>
אם תרצי לששאול שאלות אני באייסיק : 349135571 בהצלחה (:)

../images/Emo192.gif אממ .. אזז ככה.. :)

מאומץ זהה כמו ה-
שלי
זהה סימןן שהואא שלך והוא זיהוי של האחרות למה שאת כותבת , ואני לינוי בת 15 + מאשקלון :) האייסי שלי :) - 342898522 וזהה נכון שיש כאלהה שהפסיקו להאהוב אותם , בהדרגהה זהה קורהה.. כשאין הופעות או שהם לא יוצרים קשר או משו כזהה.. לאט לאט .. אבלל מי לא רוצהה לאהבו אותםם לאא מכריחים אותה , תמידד באותת בנות חדשות
אזז בורכהה הבאהה מאמי

../images/Emo110.gifחחחחחחחח אני.....

אני בעזרת ה' מקווה מאודד שאני לא יפסיקקק לפי מה שנראה לי עכשיוו כול יום אני עוד יותר אוהבת אותםXDDDDDDDDDDDDD אניייי מה שטוב אצלי שאני אוהבבתת מישהו זה עד הסוףףףףףףףףף!=]]]]]] כפרעליהוםםםם חחחח=]

lililulu

New member
חחחחח שלום גם לך../images/Emo6.gif

בחיים שלי לא ראיתי מישהי חדשה שעל הפעם הראשונה כותבת כל כך הרבה
אז ככה קודם כל ברוכה הבאה
אני אמית בת 15 מהצפון
השתלבות נעימה ואם תצטרכי משהו אני כאן בשבילך
אז ככה...כמה חוקים חשובים: לא פותחים הודעות על שטויות...כי רק המלנהלות יכולות למחוק אותן ולאחרונה רובם התגייסו אז הם כאן לסדר את הפורום רק בסופי שבוע, אם בא לך לספר לנו משהו שלא מחייב פתיחת הודעה את יכולה לנצל"ש, את עושה את הסימן
כתגובה להודעה שמישהו אחר פתח וכותבת מה שבא לך להגיד
, דרך אגב, הראשי תיבות של נצל"ש זה ניצול שרשור
עוד חוק חשוב זה כשיש הודעות נעוצות לא מנצלשים אליהן, הודעות נעוצות זה הודעות שבדרך כלל נפתחות על ידי המנהלים ויש בהם פרטים חשובים...על הבויז על הפורום או על נושאים חשובים אחרים...לפעמים גם כשהבויז באים לכתוב כאן נועצים את ההודעה שלהם כדי שכולם יוכלו לראות ולא יפספסו את זה:] הודעה נעוצה לא יורדת ברגע שאת מגיבה להודעה אחרת...בדרך כלל כשאת מגיבה להודעה מסויימת זאת שהייתה ראשונה יורדת כדי שיראו את מה שכתבת, אבל הודעות נעוצות תמיד יהיו ראשונות...הן מסומנות בקונוס כזה שבסמיילים שלנו אין, רק למנהלים יש אותו. מקווה שעזרתי ויום טוב

../images/Emo189.gifחחחח

אני יודעת שאני כותבת הרבה...האמת!? אני גם מדברת הרבה..אפשר לראות בזה גם חיסרון וגם יתרון לא ?.. בקיץ תודה לכל מי שענתה על השאלות שלי
אה ואני משנה כינוי..אני פשוט אודיע כשאני אחליט למה חעחעחע אההה והמאומץ שבחרתי זה המלאך היפה שילי
הוא לא תפוס נכון?

../images/Emo15.gifחעחע , תראי כמה את רשמת . P:

ולא קראתי את הכל , כי אינלי כח . P: מה שלום ההומו ? . [:

../images/Emo103.gifחחח איזה חמודה :)

אני דילב. בת 15 וחצי. מהקריות. אוהבת את אביחי 3>, והינה האיי סי קיו שלי אם את צריכה משהו- 289539227 = השתלבות מהירה =

למעלה