היי..

I Love Lindsay

New member
היי..

לא הייתי פה מלא זמן כי נתקע לי המחשב
היה לי משעמם כל הזמן.. אבל לא נורא ביום שבת הייתי בלונה פארק עם כל המשפחה חוץ מאמא שלי שלא רצתה לבוא והכלב שלי
היה ממש כיף חחח טוב מה שחשוב שאני שוב איתכם ושוב איתכם חח.. יש לנו את כל פסח לדבר חחח איזה כיף פסחח חופשש
בסוף השבוע איזה כיף.. טוב אז תרשמו בשבילי בבקשה איך עבר עליכם היום בבצפיר חח..
אני חח: היה לי יום ערוך ומעצבן.. למדתי עד השעה שתיים ((ככה כל יום ראשון..)) טוב עברתי את זה היום חח.. תכתבו גם אתם חח.. המשך גלישה נעימה לכולם..

I Love Lindsay

New member
אהה ועוד משו..

היה לי היום מבחון באנגלית ויש לנו כל השבוע יום אחרי יום
ראשון שני שלישי רביעי וחמישי
אוףף אני לא אעמוד בזה..

LINDSAY15

New member
הי!

ואי שמחה שחזרת חיחי 3> היום בביצפר היה לי בוחן בשל"ח ואלה לא ידעתי כלום אז העדפתי להמציא ואולי 10 אחוז מתוך מאה שצדקתי :\ משו על קנ"מ.. מחר ישלי בוחן בתימטומתיקה ואז בוחן במחששת ישראל (יום ג') קיבלנו את התוצאות של מבחני המשווה בהסטוריה! קיבלתי 80 איך התתרגשתיי ! ועוד התכוננתי אליו רק יום אחד
ואמא שלי לפני המבחן אומרת לי עם את מקבלת ציון נכשל את לא מדליקה את המחשב שלך כל היום (אבל רק יום לפני מבחן) אז זהו שהראתי לה שקיבלתי ציון כזה =) טוב חפרתי על המבחנים שלי :p היום התבטלו לנו 2 שעות תנ"ך כי נדמה לי שהמורה הזאתי יצאה למשלחות של פולין חח אמרו לנו לחזור לשעתיים האחרונות אבל העדפתי להשאר בבית במילא תמיד בסוף אני משלימה את החומר הנדרש וחוצמזה שאני לא לומדת ליד הביצפר וזה מטיש לחכות לאוטווס שהביצפר בצד השני של אור יהודה ואני ליד מסובים =\

LindZiv Cohan

New member
מחששת ישראל?../images/Emo6.gif

יפה על ה-80! אני קיבלתי 82 בהיסטוריה במבחן שהיה וכולי התרגשתי

LINDSAY15

New member
חח ככן

ככה אני קוראת לזה חח ואי ציון 82 זה ליגהה פפשש

Lindsay24

New member
../images/Emo26.gif

היה יום קצר לעניין חח
שעה ספרות, שעה אנגלית, שעתיים מתמטיקה והביתתה
ידיד יחסית טוב שלי, אמר לי שהוא אוהב אותי, אחרי שנתיים שאנחנו ידידים !
זהה ממש מעצבן.. כי אני לא אוהבת אותו ככה . ועכשיו אני חייבת לעוף חח .. חוץ מהקטע הזה היה יום חביב

LindZiv Cohan

New member
חח זה מסוג המצבים האלה שלא יודעים

איך להגיב עליהם, הא? יסתדר
אגב, איזה שרשור לינדזיות זה
[הכינויים של כולנו כוללים את השם שלה><]

Lindsay24

New member
כן.. הייתי די בשוק מכל העניין.

אני פשוט לא מבינה למה הוא נזכר אחרי שנתיים להגיד לי את זה

LindZiv Cohan

New member
רק בשבילך...../images/Emo3.gif

שעה ראשונה אנגלית- ראינו טיטניק
בהפסקה הודיעו לנו שהמחנה אומניויות התבטל השנה
טוב, גם ככה השנה לא היו אמורות סדנאות לקולנוע..
שעה שניה תקשורת מעשי [שזה יעני קולנוע] טוב שאין לנו שיעור מעשי רק בימי ראשוןף וכל השביתות והחופשים יצאו על יום ראשון בחודשיים האחרונים
שעה שלישית מתמטיקה, היה מבחן שהלך.. בסדר..
וזהו הביתה
אחח, אני מתה כבר שיהיה פסח... יומולדת, בנדודיק, מצלמה
, לונה פארק [חברה שלי החליטה היום שהיא לוקחת אותי לשם ביומולדת
] והתכוננות למתכונת בתקשורת, אושר גדול!

LINDSAY15

New member
ואי מומולדת בפסח :]

גמלי אבל רק ששלי יש אחרי יומיים של החופש באסה שאי אפשר לעשות בבית שההורים מנקים =\ לאנורא נארגן כבר משו בקולנוע :8 ומתה כבר למצלמה ללונה פארק שלי חחח

יום כיףףףףף

טפו טפו טפו בלי עין הרע שימשיכו להיות ימים כאלהP: היה לנו יום שדה,והלכנו לטייל בארבל וקיבוץ דגניה אני חושבת.לא בטוחה. והיה מצחיקקקק הלנו על צינור ממש דק ומתחתיו יש נחל והצינור דיי גבוה.. היה איפה להחזיק אבל עדיין זה היה ממש מפחיד! קיצר הייתי בין האחרונים,ומאחוריי היו חברה שלי , עוד שני ילדים מהיתה שלי ועוד מדריך אחד. ואני נעצרתי באמצע,לא רציתי להמשיך כי ממש פחדתי ותקעתי את כל מי שהיה מאחוריי איזה 5 דקות אם לא יותרXDD וחברה שלי עושה לי "נו תמשיכי,את יכולה לעשות את זה!תעבירי את היד.." ואני כזה "לא,אני לא יכולה,אני מפחדת,את לא מבינה?" והתחלתי לבכותXD והיא וילד מהכיתה שלי ניסו לעודד אותי וילד מהכיתה שלי עושה לי "אם את נופלת אני קופץ אחרייך" וזה היה ממש מצחיק
וחברה שלי "כן,בטח...." קיצר היינו שם איזה כמה זמן עד שהמורה שלי בא לעזור לי
היה ממש ממש מצחיק!! [עכשיו אני אומרת את זה..
] ובאוטובוס בכלל היה מצחיק. טוב אני לא אמשיך לחפור
אבל רק לידע כללי,קניתי עגילים חדשים:) טוב,ביי

למעלה