היי

סלינוש

New member
היי

האמת שבמקרה הגעתי לפורום, ונחמד להיות פה. אני צופה יום יום ואוהבת מאוד את התוכנית. בשבוע האחרון חיפשתי חומר על הסדרה באינטרנט, והגעתי לאתרים של חלק מהבנות. כתבתי מייל לכמה מהן, ואני עדיין המומה, אבל אתמול כשפתחתי את תיבת המייל שלי, ראיתי שיש תשובה מסאמר. מאוד מרגש. מדהים. יש לי קטע עם סאמר, כי אני רואה בה את עצמי בכל כך הרבה מובנים. אנחנו מאוד דומות. כשהעיפו אותה מהבית ממש בכיתי, בגלל ההזדהות והתחושה של הקרבה אליה. אז, היא בסדר, היא אפילו במצב מצויין, והיא נראית פשוט מדהים. אני ממש ממש אוהבת את דניס. אין, היא מלכה אמיתית. באמת. היא קורעת אותי מצחוק. היא כזו אישה יפה, ואנרגטית ומקסימה. אני מחכה לראות מה יהיה ההמשך לגביה. יש לי איזה קושי עם קאסי. היא כזאת מוזרה! נכון? ההבעות פנים שלה, והתסרוקות שלה, מה זה?!?! מאוד אהבתי גם את מורין, תרזה (מהעונה הראשונה) ואת טאוונדה. אני חושבת שגם איאנלה וגם רונדה מדהימות. ממש. לפעמים כשהן ככה דוחפות קצת יותר מידי חזק אני ממש נלחצת בשביל הבנות, אבל יש בהן גם כזו רגישות וכזה חום. חוץ מזה שיש המון מה להעריך אותן, לשתיהן יש סיפור חיים מזעזע והן פשוט מנצחות. ד"ר סטן לא ממש ברור לי. בסדר, פסיכולוג כזה, לא מזיק, אבל גם לא ממש הכרחי.. אני בהחלט אמשיך להציץ פה.... שבת שלום לכולם.

Nadav נדב

New member
ד"ר סטן הכי אחלה שם לדעתי, ממש אדם

מקסים ומטפל באופן שהוא צריך. לא מבין למה הרבה לא אוהבים אותו.

הי סליני וולאקם

אני מאוד התחברתי לקאסי מתחת לכול הערמה של המוזרות שלה כביכול מסתתרת אישה מקסימה . לגבי הדמות הכי אהובה עלי היתה פיג'י. מלאת שמחת חיים, למרות כל הקשיים שקרו לה בתוכנית היא נאבקה לשמור על עצמה ולהגיע לסיום. לגבי סאמר ממש אבל ממש לא מתחברת אליה, אישה צבועה, מניפולטיבית, וחסרת כל רגש. סוף שבוע נעים לכולם

למעלה