היי

CRUV KAVUSH

New member
היי

קוראים לי נופר, ואני בת 17 משוהם. אני לא כותבת רק בשמי, אלא גם בשם ידיד שלי בשם עבאס. עבאס וכרגע הוא גר בת"א (הוא בן 22, אז הוא לא ממש נוער). בכל אופן, היינו רוצים לדעת אם יש פעילויות של נוער מרצ בכפרים ערביים.. ואם זה מעניין אתכם, אותי זה מרתיח, אבל אנשים לא הסכימו להשכיר לו דירות בגלל המוצא שלו, זה לא מזעזע?

היי נופר

קודם כל ברוכה הבאה
דבר שני.. אני לא יודעת אם יש פעילויות בכפרים ערביים, תבדקי באתר של מרצ. ולגביי מה שאמרת שלא השכירו לו אני מבינה את הכעס שלו. גם ידיד שלי עבר גיהנום עד שהסכימו לו להשכיר דירה בעיר שלי. אבל בסוף אני מאמינה שידיד שלך (כמו שידיד שלי) מצא דירה ומישהו שהסכים להשכיר לו

CRUV KAVUSH

New member
תודה רבה..

כן בסוף הוא מצא דירה כי סבא וסבתא שלי השכירו לו אחת. ככה הכרנו, אבל זה עדיין מגעיל אותי שאנשים פשוט הסתכלו עליו ואמרו שהם לא מוכנים להשכיר דירה לערבי, זה מזעזע אותי כל פעם מחדש, הגזענות הזאת. בלי לשים לב אנחנו גורמים להם לשנוא אותנו עוד יותר עם השנאה שלנו, לא משנה כמה היא מוצדקת או לא.

ערב רב

New member
גם חרדים לא משכירים לחילונים

רוסים למזרחים, וכו'.. זכותם של אנשים להיות גזענים במסגרת החוק, איננו מנהיגים כאן משטרת מחשבות.

CRUV KAVUSH

New member
אני לא מסכימה כ"כ

אולי במקרה הזה יש מעט צדק, כי הם פחדו שהוא יכניס מחבלים לבתים שלהם או לא יודעת מה עוד. אבל זה ממש לא בסדר שחרדים לא משכירים לחילונים ואשכנזים למזרחים. זה לא צריך להיות ככה, ואני לא רואה שום קשר בין זה לבין "הנהגת משטרת מחשבות"

עצם העבודה שזה קורה,

לא אומר שזה בסדר. למשל פה בעפולה, הרבה משכירים לערבים ... ונוצר מצב שיש מלא דירות באמצע העיר שגרים בה דיירים צעירים ערבים, ולפי מה שאני יודעת אף אחד לא מתלונן. התרגלנו אליהם כבר, והגיע הזמן שבמרכז גם יתרגלו.

ערב רב

New member
ודאי, אבל עצם העובדה שאת אומרת

שזה לא בסדר, לא אומר שזה לא בסדר. הנסיון שלך להתערב בהעדפותיהם האישיות של אנשים הוא נואל בעיני, ומשקף את כל הרוע שברוח האנושית.

CRUV KAVUSH

New member
ובלי לשים לב..

אתה עושה את אותו הדבר בזה שאתה אומר לנו לא להגיד את דעתנו על דברים שלא מוצאים חן בעיננו...

למעלה