היי

shiki shik

New member
היי

מה קורה? אני צריכה טובה P: מישהו יכול בבקשה לפרסם את המילים של השיר- "השיר שלך"? [של שילה..]

משמיעה בלבד..

הוא לא קשור ל.. כלום לא קשור אליי ולדלת, ולדלת לא צריך, אל תפתחי אני הולכת לבד את לא תגידי, הקול שלך הלשין, זה בסדר זה בסדר. את צודקת, כרגיל. כרגיל. טעות שלי. לא התכוונתי שתהיי עצובה, הנה בא שיר שמח אחריי. לא התכוונתי שתהיי עצובה, ככה הנה בא שיר שמח אחריי. עוד מעט אהיה רחוקה... אם ככה, הטעם לשאול או לבקש את מחשבת בעד ונגד שרדת את האש, כל הכבוד לך, מה אני עושה כאן... לא התכוונתי שתהיי עצובה, הנה בא שיר שמח אחריי. לא התכוונתי שתהיי עצובה, ככה הנה בא שיר שמח אחריי. עוד מעט אהיה רחוקה... אני לא בטוחה לגבי כמה שורות מהבתים
..

VengaGirl

New member
אם תשאלו אותי..

בהתחלה זה אם, והלא שם בשורה השניה מיותר. וזה אל הדלת. בית שני - בהתחלה זה אם כך אין טעם. נראה לי זהו. [משמיעה הכל, שיהיה ברור..]

grace00

New member
ככה זה נשמע לי

אם לא קשור ל... כלום קשור אליי אל הדלת, אל הדלת לא צריך אל תפתחי אני הולכת לבד את לא תגידי הקול שלך הלשין זה בסדר זה בסדר את צודקת כרגיל כרגיל... טעות שלי אבל לא התכוונתי שתהיי עצובה הנה בא שיר שמח אחריי לא התכוונתי שתהיי עצבה ככה הנה בא שיר שמח אחריי עוד מעט אהיה רחוקה אם כך אין טעם לשאול או לבקש את מחשבת בעד ונגד שרדת את האש כל הכבוד לך מה אני עושה כאן לא התכוונתי שתהיי עצובה הנה בא שיר שמח אחריי לא התכוונתי שתהיי עצובה ככה הנה בא שיר שמח אחריי עוד מעט אהיה רחוקה

למעלה