היי

deja vu 23

New member
היי

אוי היה לי עכשיו סטוץ מגעיל. יאכס. יש לי שאלה - זה מסוכן כשמישהו גומר לך בפה?

white star

New member
../images/Emo54.gif :פרח:?!

אתה בוגד בנו עם פורטלים אחרים?

GrimBoy

New member
חחחחחחחחחחח

יצא לי :: כמו באטרף במקום || כמו בתפוז חחחחחחח

white star

New member
../images/Emo54.gif כן

זה חושף אותך לאיידס (בסיכון נמוך אבל לא בלתי קיים) ולמחלות מין אחרות...

GrimBoy

New member
תשובה...

א. אכן "יאכס". ב. זה לרוב לא מסוכן אם כי בהחלט בעייתי. אם הבחור חולה איידס קיים סיכוי שנדבקת. אם אתה רוצה לדעת מה הסיכוי, זה כבר יותר מסובך... כי זה תלוי בגורמים הבאים: 1. השלב ההתפתחותי של המחלה בגוף של הבחור. 2. ריכוז הנגיף בזרע שנשפך לתוך הפה שלך. 3. הגעת הזרע שבפה שלך לריקמות דקות בתוך הגוף שלך כגון פצעים בגוף ואיברים אחרים פנימיים שכאלה. רוצה תשובה סופית? חכה שלושה חודשים ותיבדק. בהצלחה!

MadEquation

New member
הסבר שקיבלתי השבוע בועד למלחמה

באיידס: 1. עדיף לא למצוץ בלי קונדום. 2. בשביל זה יש קונדומים בטעמים - זו הסיבה שהם יוצרו. 3. אין ספק שזה פחות כיף. 4. מצד שני, לקבל איידס זו גם לא חגיגה. 5. אבל, כמות המקרים שהייתה הדבקה באוראלי היא מזערית עד כה. בארץ לא התגלה אף מקרה. 6. אם יתגלה מקרה כזה, הוא יהיה נושא מחקר. 7. אם אתה יורד למישהו בלי קונדום, אל תיתן שיגמרו לך בפה. 8. אם גמרו לך בפה, או תירק מיד או תבלע מיד. 9. מערכת העיכול תפרק את נוזל הזרע כך שלא תהיה סכנה. 10. הסכנה היא בחלל הפה, שהוא שכבה רגישה ועדינה אליה יכול להידבק הנגיף. רלוונטי לגביך 8-10.

deja vu 23

New member
חח חמוד

איזה הסבר, תודה. אז כן אני מודה שהוא גמר לי בפה ובלעתי - היה טעם פשוט מגעיל, כמו לשתות אקונומיקה. והוא עוד עשה לי סרטים מזה שבלעתי לו - "וואי אני לא מאמין שבלעת, אתה לא יודע שזה מסוכן וכו' וכו'", היה ממש מעצבן.

MadEquation

New member
אז עכשיו אתה יודע שזה יותר טוב

לבלוע. בכל מקרה, אם הוא לא היה גומר לך בפה, הוא לא היה צריך להיכנס לסרטים לגבי הבליעה.

white star

New member
../images/Emo54.gif קונדום בטעמים?!

וואי זה כל כך, אבל כל כך מגעיל!!! טראומת עבר סורי

shay224

New member
תשובה

מה אתה מגדיר מסוכן? חשיפה למחלות מין? הסיכוי נמוך אבל קיים. אם אתה סופר קלוריות, זה 200 קלוריות בכפית.

starfield

New member
נחמד

נחמד אז אם אתה גומר 5 פעמים ביום אתה תוך חודש מרזה 20 קילו, נחמד נחמד מאוד

orrr18

New member
חחחחחחחח... וזה גם חלבונים...

אם אתה בולע והולך לחדר כושר זה יעזור לך להתנפח... לא סתם כל ההומואים שריריים...

starfield

New member
וואי ראיתי היום

במכון\בריכה, הלכתי לבריכה, החלפתי לבגד ים וראיתי איזה זקנקן אחד בן 50 בערך יושב ומתלבש, הלכתי לבריכה אחרי משהו כמו 40 דקות חזרתי, הוא באותו מצב מתלבש!!!! כאלה אנשים לפי Babylon 5 אני קורא Lurkers

../images/Emo47.gif אויש העלת לי זיכרון מר

כשהייתי בקאנטרי אזורי חן במלתחות וראיתי את כל המאחורה של איזה זקן.... גועל!!! למה הם לא עושים את זה בפינה סגורה?? צריך לתת על זה קנס. נורא.

למעלה