היי ^^

Alexander weiss

New member
היי ^^

סוף סוף פורום רג'ינה ספקטור בתפוז. כמעט פתחתי אחד בעצמי , אבל מרוב עצלנות ו/או חוסר זמן , לא עשיתי זאת. יבורך מי שמצא זמן והשקיע כדי להקים פורום של הזמרת המעולה הזאת! לשאלתי : האם אפשר להשיג את האלבום Mary Ann Meets the Gravediggers and Other Short Stories , את eleven : eleven ואת Soviet Kitsch בישראל?... אם כן , איפה? חיפשתי במלא מקומות ופשוט אין =\ אני הולך לבקר פה הרבה תודה :]

Moldy Peach

New member
ממה שכתבת אפשר את סובייט קיטש

להשיג פה בארץ. את 11:11 אני כמעט בטוחה שאי אפשר להשיג בכלל. את Mary Ann Meets... אני השגתי מחו"ל.

Moldy Peach

New member
אה לא שמתי לב ל"איפה?"..

אני את סובייט קיטש קניתי בטאוור רקורדס אבל אני משערת שאם יש אותו בטאוור גם יהיה בשאר חנויות הדיסקים.

Elsewhere

New member
אני חושב שאמזון זו התשובה.

[להכל, אבל גם לשאלה הזו.] זה אפילו יעלה לך פחות, ככה ש... נו, לך על זה וכאלה.

Alnilam

New member
אז ככה.

את סובייט אפשר להשיג כמעט בכל חנות דיסקים בארץ. אם חיפשת ולא היה, זה פשוט כי במקרה לא היה להם. הם יכולים להזמין. את מרי אן - בארץ לא ראיתי אותו מעולם, אבל אמאזון מצוין ואם קונים כמו שצריך - הקניה יחד עם המשלוח יכול לעלות בערך אותו דבר כמו לקנות את הדיסק בארץ, אם לא פחות. 11:11 - צר לי, אני מחפש כבר קרוב לשלוש שנים ועוד לא נתקלתי בעותק אחד למכירה שלו בשום מקום בעולם. עיצה שלי - תוותרי. גם אם תמצאי אחד הוא כנראה יעלה כמו משכנתא. Alnilam

BlueJune

New member
אני מצאתי את 11:11 בטוואר רקורדס

ברעננה,ודווקא היה לו מחיר סביר.

Alnilam

New member
בטוחה?

[כי אמאזון, טאוור, צליל, ואפילו חנויות דיסקים יד שניה ברחבי הארץ ובארצות הברית כולם מסכימים - אין עותקים של 11:11 בנמצא.] אם זה באמת 11:11, מקורי, צרי קשר. אני עלול להציע לך עסקה מאוד משתלמת. Alnilam

ונכון לאתמול

גם התו השמיני מסכימים על זה שאי אפשרן להשיג את 11:11 או את Songs בארץ

featherhead

New member
אני זוכר שקראתי איפהשהו,

שאת שני הראשונים שלה, 11:11 וסונגנס, היא הייתה מוכרת רק בהופעות, עד שנגמרו העותקים. מזה הנחתי שהם אף פעם שווקו בצורה מסודרת וכל מה שאפשר זה לנסות להשיג אותם באתרים שמוכרים דיסקים יד שניה, כמו דג'נגוס וכאלה.

Alnilam

New member
בדיוק.

ולמיטב ידיעתי - אף אחד כבר לא מוכר אותם. :p מה שלא ברור לי זה איך לא מוציאים אותם שוב, עכשיו כשזה בלי כל צל של ספק יהיה משתלם כלכלית.

למעלה