היי..

היי..

שלום לכולם וערב טוב, יש לי שתי שאלות: 1. ביום שישי הקרוב אני מתכננת לראות סרט בסינמה סיטי ולאכול כמובן לאחר כל ההמלצות בבלק בורגר רציתי לדעת אם צריך להזמין מקום מראש אני מגיעה אם עוד 3 חברים ... וגם לגבי לחמנייה נטולת גלוטן?קיים תמיד? מותר לאכול שם גם ציפס? 2. אני גרה בקריית ביאליק האם לחברת נטורל קייק יש משלוחים עד לאזורי? המון תודה מראש...

נטלי22

New member
אם אתה מדבר על שישי בערב

אז ברור שצריך להזמין מקום. נראה לי שגם בצהריים חייבים. בבוקר עוד יש סיכוי למצוא מקום בלי להזמין מראש. (ההורים שלי היו שם בסתם יום חול בשעות הערב ובקושי מצאו מקום ל-2). לא צריך להודיע מראש שמגיע מישהו עם צליאק, כי הם ערוכים לזה כל הזמן ויש תמיד לחמניות נ"ג וגם הצ'יפס מותר. הבנתי שיש גם קינוח שמותר. היינו בסניף של רח' הברזל כבר פעמיים והבת שלנו מאוד נהנתה. כל הכבוד להם. לגבי נ"ק אני לא מכירה את רשימת הסניפים שלהם, כי אנחנו תושבי פ"ת וקונים רק בחנות המפעל, אבל תנסי להיכנס לאתר שלהם ולראות היכן הסניף הקרוב אלייך. בעיקרון נראה לי שאין בעייה עם משלוח לכל חלקי הארץ, אלא אם מדובר במוצרים קפואים...

רונולה

New member
אז ככה...

להזמין מקום מראש תמיד רצוי.. תבואי בראש שקט... לחמניות ללא גלוטן יש תמיד ולרוב גם צ'יפס.. יש 3 קינוחים שאפשר והם מעולים! לכי על הסופלה שוקולד! מקווה שעזרתי!

רונולה

New member
לא ממש נכון

הסופלה הפרווה הוא עם גלוטן הסופלה הרגיל הוא בלי... יש סורבה שהוא גם פרווה וגם ללא גלוטן. סורבה 3 טעמים: קוקוס, מנגו ופירות יער.

איזה בעסה

ואני כבר קיוויתי... למה ההבדל בעצם? לא נראה לי שהמרכיב הפרווה שמחליף את החלבי בסופלה מכיל גלוטן (בדרך כלל מדובר בשמנת מתוקה). זאת כזאת מכה להיות רגישה לשניהם ביחד!

למעלה