היי:)

Grey Faerie

New member
היי:)

טוב תקשיבו אני מתה על קיילי היא פשוט כל כך מדהימה! אני יודעת שקיילי בת 38, אבל היא נראית בת 20 ומשהו! אז תהיתי, היא עשתה ניתוחים פלאסטיים כלשהם? לילהטוב לכולם! :]

Grey Faerie

New member
אה ועוד משהו קטן

שמעניין אותי, למה הפנים שלה השתנו עם השנים? כאילו, רואים שזאת היא - אבל היא השתנתה כזה... כאילו זה מוזר כזה

Nadav נדב

New member
קודם כל -

על הרעיון שרשור הזה

Nadav נדב

New member
ותשובה ../images/Emo6.gif

הכל שאלה של מה שאת מחשיבה....ניתוחים של ממש, עדיין לא, כפי הנראה. אבל היא ממש לא חפה מפשע בכל הנוגע ל"טיפולים קוסמטיים" אחרים.... -קודם כל היא נעזרה המון ברעלן הקסום הזה הנקרא בוטוקס...כבר כמה שנים טובות (לדעתי מתחילת שנות השלושים שלה) - שאמור לשתק שרירים שמתכווצים וגורמים לקמטים - הזריקו לה אותו בין, מתחת ומעל הגבות וכנראה גם במצח. זו כנראה התשובה למראה היחסית צעיר שלה (למרות שבחיים לא הייתי אומר שהיא בת 20 ומשהו, לי לפחות היא נראית לגילה) -היא מקבלת לדעתי באופן קבוע זריקות של חומר מילוי זמני כלשהו (זה יכול להיות רסטילן, שומן עצמי, קולגן) בלחיים, מתחת לארובות העיניים - זה נותן מראה יותר מלא וצעיר לפנים מכיוון שהלחיים "מחזיקות" את העור. -את השיניים גם תיקנו לה - שייפו את ה2 הקדמיות כדי שיהיו יותר ישרות ובפרופורציה לשאר הפה, שמו לה (לדעתי) כתרים בזוג השיניים הצמוד לקדמיות ואולי גם בניבים - וכמובן שהלבינו לה אותן כמו שצריך.... -שינויים נוספים בפנים שלה נובעים גם מהירידה בשומן בפנים שקורית עם הגיל וגורמת לתווי פנים מודגשים יותר, מריטת גבות מוצלחת וכפי הנראה גם שנים של הסנפת קוקאין שכירסם וחירבש לה את הנחיריים.
מקווה שעזרתי

Grey Faerie

New member
איכס, להזריק שומן עצמי זה נשמע

מסה מגעיל S: וואי אבל תודה נשמה, ידעתי שזה לא טבעי להיראות כל כך טוב בגיל כזה! כאילו, אני מתה על קיילי, הלוואי שהייתי נראית אפילו קצת כמוהה, ולפעמים אני כזה מקנאה בה... איזה מוזר, בחיים לא הייתי חושבת שהיא עושה בוטקס וכאלו שמעתי שזה ממש הורס את הפנים, מה אתה אומר? ולגבי השיניים- איך ידעתי! וואי אני גאון, מעניין מתי היא עשתה את זה כאילו וגם למה, כאילו גם לפני היא הייתה מהממת... נאי לא מתה על זה שאנשים סתם משפצים.... אבל שיהיה, כל עוד היא נראית כזאת פצצה!

Nadav נדב

New member
קודם כל הנה תמונה שדי ממחישה את כל

מה שאמרתי
למה ששאלת - -בוטוקס לא גורם שום נזק לפנים, הוא מוזרק בכמויות קטנות וכשעושים אותו נכון וכמו שצריך - הוא רק עוזר. משתמשים בו גם כטיפול למיגרנה, עין עצלה ועוד...אני חושב שזה די ברור שהיא עושה, לפעמים הגבות והמצח שלה קפואים לגמרי ויש לה את הלוק המבריק הזה במצח...שמזכיר בובת שעווה.
-את השיניים היא עשתה בשנת 93 לדעתי...בתקופת המעבר בין 2 חברות התקליטים....הן עדיין סוסיות בטירוף, אבל השתפרו.

Grey Faerie

New member
כן, אני מבינה אותך

היא באמת נראית קצת סוסית כאן... טוב באמת כולם יודעים שקיילי סוסה! [באופן חיובי כמובן
] תודה לך על כל התשובות,אני פשוט הרוגה אז אני אלך לישון, לילה טוב !

חשוב לציין...

שקיילי לעומת כוכבות אחרות עוד יחסית מקרה קל שבקלים. רוב כוכבות הוליווד ורוב הזמרות היום בשוק עושות ניתוחים וטיפולים על ימין ועל שמאל , גם בגילאים ממש צעירים. אני זוכר שהראו בסדרת ריאליטי את ג'סיקה סימפסון (בת 24 שהיתה אז) מספרת על שלל הניתוחים והשיפוצים שעברה... הרמת חזה , עידון סנטר , הלבנת ושיוף שיניים וכו'. גם בריטני הודתה לא מזמן בראיון עם אופרה ווינפרי שהיא עשתה ניתוח שאיבת שומן מהירכיים אחרי ההריון...ועוד מיני נפלאות. קיילי אולי עושה בוטוקס וכאלו אבל היא נראת טבעית ויפהפיה וממש לא מנותחת בניגוד לשאר. היא גם התחילה יחסית מאד מאוחר את הטיפולים שלה , היום כל אחת בת 24 (דו' פאריס הילטון) עושה בוטוקס וכו' בשביל להראות כמה שיותר זוהרת.

Nadav נדב

New member
קח בחשבון שמדובר בהמון הגזמות גם...

אחרי שהסתכלתי על תמונות שלה בצעירותה - אין לי ספק שפריס עשתה ניתוח אף (גרוע במיוחד) שהותיר לו מראה המזכיר מקור של ציפור - ו*אולי* מילוי כלשהו בלחיים. אבל בוטוקס? למה שיהיו לבחורה בת 20 קמטים? בולשיט. ג'סיקה באמת עברה הרמת חזה לדעתי, לסנטר דווקא לא שמתי לב...הלבנת ושיוף שיניים - זה כנראה חובה בהוליווד, קיילי גם עשתה את זה, ביג טיים. קיילי סה"כ לא נראית ממש פלסטיק, אבל היא כן נראית לי לפעמים קפואה ומבריקה מדי (כמו בראיון עם קט דילי, הגבות והמצח שלה לא זזו פעם אחת! כנראה שזה היה שבועיים-שלושה אחרי סשן בוטוקס) זה לא יפה בכלל. שלא תגמור כמו ניקול קידמן של השנים האחרונות...עדיף קצת קמטים אבל שיהיו לך הבעות פנים.

בוטוקס נותן מראה של עור חלק

ומעין זוהר , לך למסיבות בוטוקס ותראה מלא בנות 20+ מזריקות בשביל להראות צעירות , חלקות וזוהרות יותר. כנראה גם מזמן לא היית בחוף הים , היום כל בנות ה 20+ עם קמטים מהשמש . היום משתמשים בבוטוקס מכיוון שהוא כזה זמין ולא צריך מרשם מיוחד בגילאים ממש צעירים.

Nadav נדב

New member
הוא עדיין מאוד יקר ועדיין לא ראיתי

במציאות בנות 20 עם סימנים המעידים על בוטוקס. בוטוקס משפר אך ורק קמטי הבעה שנגרמים משרירי המימיקה בפנים, לא שום קמטים וכתמים מהשמש. בנוסף, הוא לא משפיע על הגוון והמרקם של העור - לזה יש טיפולים אחרים.

יקר ? ממש לאא ,..

לך לקליניקות המומחים ברמת אביב אשר מפרסמים 3 טיפולים ב 900 שח !!(אם במקרה ראית אתמול עדי אשכנזי , אז זה צולם שם). הייתי עם ידידה שלי שהתיעצה לגבי ניתוח אף , ולא תאמין כמה בנות 20+ ואפילו חיילות וכאלו היו שם בשביל טיפולי בוטוקס וזריקות אחרות לפנים או וואטאבר !!! הייתי בהלם. זאת תעשיה אחת גדולה שמגלגלת מליונים.

נדב יש לי בשבילך משימה...

תנסה לגלות כמה ניתוחים פלסטיים וטיפולים עברה הדמות הבאה ?

Nadav נדב

New member
מממממממ

אף, חזה, שפתיים, איפור קבוע בגבות, עפעפיים, עיניים, פילר כלשהו באזור המצח ואולי גם בלחיים. היא נראית דוחה.

p i n g o

New member
זה גברים בכלל!

ואם אלה אחרי ניתוח פלסטי, אז אבוי למי שיעבור תחת המנתח שלהם...

חולה עליך נדב הרסת אותי ../images/Emo152.gif

מצאת לך קריירה חדשה , תעזוב להיות מבקר אוקטבות ומנעדים !!

למעלה