היי

ohav2

New member
היי

אני לא ידוע כמה זה קשור למודעות פנימית אבל בשבועות אני מרגיש כאילו כוח עז מנסה להתפרץ אחוצה מבפנים וכל פעם שיש לי את הזמן לשבת להתרכז ולנסות להבין מזה אני דוחה את זה..כאילו אני מרגיש שזה לא הזמן..אבל זה ממש התחיל להפריע כי זה מתחיל לקרות כל הזמן...כל דבר שאני עושה אני מרגיש כמו אור מבפנים שחייב לצאת אחוצה... יש למשהוא מושג מזה ומה כדאי לעשות??

ע ו פ ר ה

New member
אני מציעה לך

לשבת ולאפשר לאור לצאת. תשב בשקט ותן לו להיות ותראה לאן הוא לוקח אותך. אפשרות אחרת היא שוב לשבת בשקט ולשאול את האור מה הוא רוצה לומר לך. תבקש שיתן לך תשובה באופן שתוכל להבין אותה. אולי הוא רוצה להנחות אותך למשהו. אולי הוא רוצה להאיר לך משהו. תבקש שהסימנים יהיו כאלה שתדע איך להבין אותם. והדבר הכי חשוב, אל תפחד ממנו. ועכישו תוך כדי קריאה בדקתי בעולמות שלך וגיליתי שאתה מאוד צעיר. כשהבן שלי היה בן 16 ונתקל בתופעות כאלה הנחיתי אותו לבקש מהאור או מהמראות שהוא חזה לבוא מאוחר יותר, כי אין לו כרגע כלים להתמודד וכך היה. באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

hyabusa

New member
עצה חשובה!!!

אחי תתעלם מזה וזה יעבור!!!! אני יודע שזה נישמע מוזר אבל!!! בגיל שלך יש לך דברים אחרים לעשות לחיות להנות ללמוד לבלות תאמין לי בגיל הזה דברים עובדים ברמה של תת-מודע אתה לא צריך לא לשבת ולא נעליים תמשיך כרגיל ואתה תיראהאיך האנרגיה הזו או אור אם תקרא לזה יוצאים החוצה באופן טבעי דך דברים שאתה עושה ועשית עד עכשיו באופן רגיל זו הדרך היחידה שזה יקרה רק כשמשחררים משהו אז באמת מקבלים אותו ואפילו אפשר לומר שזה משהו בסיגנון של שלך לחמך על פניי המים תמשיך כרגיל בקיצור אוהב מליון hyabusa

רותי 11

New member
אני הייתי מייעצת לך לא להתנגד

לתהליך - אם זה קורה תן לזה לקרות תזרום עם זה ותראה לאן זה יוביל אותך

ע ו פ ר ה

New member
אז כפי שאתה רואה

כמספר האנשים , כך מספר הדעות. תקרא מה כתבו לך ומה שמדבר אליך תיקח. הרי ידוע שלכל אחד יש בתוכו את התשובות שמתאימות לו. אנחנו רק משקפים לך עוד צדדים. שבת שלום עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

למעלה