היי!

gilush4

New member
היי!

היי מה נשמע?? אני ממש חייבת עזרה.. ואם תוכלו לעזור אני יותר מאשמח.. אנחנו יוצאים למשלחת לפולין עוד חודשיים ועליי ועל חברה הוטלה המטלה על הכנת הסווצ'ירט.. יש לכם רעיונות לגלופות לסווצ'ירט? (משפט+ציור כלשהו) או אפילו רעיונות איפה אפשר למצוא רעיונות טובים ממש תודה!

יש פסוק

בתנך עם המילים "ונתתי יד ושם..." משו כזה,ועל זה אפשר לצייר מחנה השמדה,ולכתוב ה"משלחת לפולין מחזור __"

דללה

New member
ומאחורה היה רשום

המסע לפולין מחזור מ"ה או משהו כזה..

יש ליי!!!!....

אצלנו היו כל מיני חמודים!! בסוך בחנו משפט לא משהו "ואמרתי חיי אנוכי לעולם" סתם אני בכלל לא מבינה את הקטע של ציטוטין מהתנ"ך!!... לי היו כמה הצעות שלא התקבלו במשלחת אבל אולי אצלכם יש ראש יותר פתוח... אז הנה משפט אחד שאני כתבתי! "זה הזמן שנקום וניקח את הכל בידיים, ניסע אל המציאות ונביט לה בעיניים" אממ משפט משיר של עברי/ריטה: "בוא נפזר את מסך הערפל, בוא נעמוד באור ולא בצל" ויש עוד ציטוט מהשיר של אביב גפן / גשם כבד עומד ליפול "אני רוצה לספר ולנשום ולחשוב את זה ולהביא את זה הנה שכולם יוכלו לראות את זה"

gilush4

New member
ואאאאאאאאו

מדהים!!! ממש ממש אהבתי!!! יש לך רעיונות איך לצייר את זה? או מה לצייר עם זה? ממש התחברתי למשפט מהשיר של אביב גפן

gilush4

New member
ממש תודה לכולם!!

עזרתם לי מאוד! ואני מקווה שהתוצאות יהיו טובות :]

Liraz 6q

New member
פוליייין../images/Emo99.gif

קחי אותי איתך!!!! מממ זה הסווצ'ר משלחת שלנו.. "לזכור ולהחיות" לדעתי היו סלוגנים יותר יפים.. אבל שיהיה...

למעלה