היי :)

rainbowgirl

New member
היי :)

טוב,אני קורל. נתחיל מזה שאני רואה את הסדרה כבר המון המון זמן.. נראה לי שבין הפרקים הראשונים התחלתי לראות.. אני צריכה קצת עזרה.. אני בכיתה יב ובצופים. התפקיד שלי שם זה מרכזת צעירה,אחראית על כל השבט שלי ועל הצוות שלי.. יש בצוות קצת בעיות ואני יודעת שיש מלא תרגילים שרונדה עשתה לבנות.. כמו הקטע עם הכפתורים שהיה חזק.. ורציתי לשאול אם אתן זוכרות עוד תרגילים שיעזרו לנו לפתור בעיות :) תודה בכל מקרה!!

ToryMaster

New member
תרגילי גיבוש?

התרגיל הכי "מפורסם" והכי מוצלח שהיה עד כה לדעתי, זה מתחילת העונה הראשונה, כשהן יצאו ליער החבלים ההוא והיו צריכות לתמוך אחת בשניה ולהיתמך אחת בשניה כדי לעבור את זה. משהו בסגנון?

פיפיטה

New member
אוווווו התרגיל

שאחת הבנות היא מלכה ליום וכולם עושים למענה הכל כי ידוע שיש הרבה ילדים עם בעיות בבית והיחס אליהם הוא מזלזל או חסר רגישות. לפעמים ההורים עקב מצב כלכלי או ריבוי ילדים לא נותנים את תשומת הלב שכל ילד רוצה והוא מרגיש מוזנח , אז זה נחמד שבכל פעילות ילד אחד זוכה לתשומת לב ויצא מהפעילות שמח ואולי ילמד גם להעניק לאחרים (כי בבית הוא לא לומד את זה עקב המצב)

הי קרול ברוכה הבאה קודם כל

לגבי תרגילים יש מלא אני הכי התחברתי לתרגיל שחיברו את היילי ולינל בחבל כדי לשקף לאחרים גם איך הם ניראות ולעצמם כמה זה מטופש הריבים שהיו בינהם . זה רעיון מצוין.

למעלה