היי מדברים פה רק על לימודים?????
A Ana Lyn Newkirk New member 10/12/06 #2 לא. אבל בגלל שאחד הדברים שהכי מעסיק/מטריד שמיניסטים הוא הבגרויות אז זה מה שיוצא..
T THE W I N D New member 10/12/06 #5 מממ../images/Emo5.gif ממש עושים פה חשק להישאר... יאללה צאו מזהההה ואגב, החלטתי להצטרף אליכם..אז.. קבלת פנים יפה..
מממ../images/Emo5.gif ממש עושים פה חשק להישאר... יאללה צאו מזהההה ואגב, החלטתי להצטרף אליכם..אז.. קבלת פנים יפה..
E elivnat New member 11/12/06 #9 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif איך קוראים לך? מאיפה את? ספרי לנו עלייך..
T THE W I N D New member 11/12/06 #10 תודה..../images/Emo13.gif איזה כיף שסופסוף קיבלתי קצת יחס.. קוראים לי עטרת..גושניקית לשעבר..היום בניצן.. לומדת בגבעת ושינטון באולפנא שלנו שהיתה בנווה דקלים..ומבלה שם את רוב חיי בערך.. אז אני לא יהיה פה עד חמישי אלא אם כן אני יפרוש מתישהו..ואממ..עוד משו? לילה טוב!!!
תודה..../images/Emo13.gif איזה כיף שסופסוף קיבלתי קצת יחס.. קוראים לי עטרת..גושניקית לשעבר..היום בניצן.. לומדת בגבעת ושינטון באולפנא שלנו שהיתה בנווה דקלים..ומבלה שם את רוב חיי בערך.. אז אני לא יהיה פה עד חמישי אלא אם כן אני יפרוש מתישהו..ואממ..עוד משו? לילה טוב!!!