היי...

היי...

אני אומנם שומע לינקין פארק הרבה זמן..אבל זה פעם ריאשונה שלי כאן.... אין לי אומנם הרבה מה להגיד...אבל אני ממש אוהב אותם...הם אחלה להקה.... ואני מקווה להישתתף כאן קבוע בפורום..... שיהיה בינתיים מגניב לכולנו... אההההההה אם כבר אני כאן אז...יש דיסק חדש שיצא או ייצא בקרוב?

miss evil

New member
ברוך הבא לפורום

ולמה אתה כל כך בטוח שאתה יוני 17 היחיד? אני בטוחה שיש עוד אלפי כמוך =\

חחחחח..אני יסביר לך....

פשוט כשנירשמתי לפורום הייתי צריך לבחור כינוי....אז כתבתי "יוני 17" ואז קפץ לי חלון שכתב שהשם הזה כבר תפוס..ואז נתנו לי כל מיני הצעות לשמות שבהם היה את המילה "יוני 17" אז היו כל מיני הצעות כמו "יוני 17 התותח" "יוני 17 המלך" "יוני 17 לא מהעולם הזה" "יוני 17 לא בן 17" וגם את "יוני 17 היחיד" אז בחרתי בו.....למה זה כזה מטריד? פעם ריאשונה שמישו מעיר לי על זה..כאילו אני בתפוז המון זמן...רק בפורום הזה הספציפי של לינקין זה פעם ריאשונה....אני המון אצל סינרגיה נימצא.... בקיצור מה זה כזה מטריד הכינוי שזה הפריע לך?.....

miss evil

New member
ממש לא מפריע

זה פשוט קצת מוזר, אם אתה באמת חושב שאתה היחיד. כי אז זה ממש טיפשי. הזכיר לי את הילדים שעובדים בעבודה שלי. (מחלקים עיתונים) גם אני הייתי פעם בפורום סינרגיה.. פעם בהתחלה של הפורום שלהם.. היייתי גרופי שלהם P: זה אומר הופעות חתימות תמונות.. יש לי כמה תמונות עם כל הלהקה.. פעם, היו זמנים.

פעם?...

את אומרת פעם היו זמנים עם סינרגיה....כאילו סינרגיה קיימים איזה מיליון שנה...כולה 4 שנים לא יותר מזה.....אז זה פעם?...חחחחח

miss evil

New member
בטח פעם

כבר שנה וקצת שניתקי קשר עם כל הקהילה שם... הזמנים השתנו לחלוטין. עכשיו לא תמצא אותי בהופעות כאלו רק במטאל מקסימום בהיהודים.

SAMAR

New member
../images/Emo203.gif ברוך הבא ../images/Emo24.gif

בקשר לסידק, כולנו אובדי עצות ומחכים בקוצר רוח לדיסק שאמור לצאת מתישהו בתחילת 07.

למעלה