היי

YULKA29

New member
היי

שלום נכנסתי לפורום שלכם והוא ממש נחמד למרות שאתם אומרים שהוא יבש בזמן האחרון....בזמן האחרון לפחות בישבילי הכל משתנה,חברים מתגייסים ואחרים סתם כבר לא חברים וכל אחד בחיים שלו...כנראה זה ככה גם בפורום,הכל משתנה... אבל ככה זה . אז קוראים לי יוליה,ב 29 לחודש אני אהיה בת 18 ובינואר אני אתגייס....בינתתים אני עובדת,יוצאת ומשתעממת...

יוליה, את רוסיה?../images/Emo12.gif

סתם, ברוכה הבאה!

YULKA29

New member
מש"קית ת"ש

אלו שבצבא מה דעתכם על התפקיד הזה?כי זה מה שאני הולכת להיות!

תפקיד חמוד,

הקף העבודה תלוי במקום שתפלי אליו. אם תפלי למקום ממש טובה, תכלי לפתח 20 אלף תחביבים כי באמת שלא יהיה לך מה לעשות. אם תפלי למקום בעייתי, תהיי שקועה במסמכים ובבירקורטיה מצאת החמה עד צאת הנשמה.. בכ"מ, בהצלחה.

בגדול:

משקי"ת ת"ש היא הכתובת הראשונה שאליה פונה חייל עם בעיות ת"ש (תנאי שירות) מסוימות. על בעיות ת"ש נמנות בעיקר בעיות פיננסיות ובעיות בריאותיות של קרובי משפחה שזקוקים לפיקוח צמוד או לעזרה מסוימת מצידך. והמשקי"ת היא זו שמלווה את החייל בכל העסק הזה, מטפלת באופן ראשוני בבקשות של החייל ליציאות טובות יותר או\ו לעזרה כספית מהצבא וכו'..

לאלוקים שבשמיים..../images/Emo13.gif

סתם, אני מניח שלקצינת ת"ש הממונה עליה. ולמי פונה הקצינה אם היא צריכה משהו? נראה לי ישירות לפיקוד הגבוה, בקו"ם\מז"י..

the freaky girl

New member
מזל טוב!../images/Emo6.gif

ואני גם מתגייסת בינואר... 8 לינואר...
אני אהיה בדיוק 18 וחצי וגם זה היה התאריך שהיה לי טסט [ראשון] ועברתי... הא!
חיים קשים...
נ.ב. מה שלומכם חברים?

הכל בסדר

מה איתך? מה העיניינים?? מה שלומך? מה המצב? איך החיים? מה חדש? מה ישן? מה שלום אדיק? ספרי חויות=)

the freaky girl

New member
חיחי...../images/Emo9.gif

מה איתך? הכל סבבה מה העיניינים?? הם בסדר מה שלומך? שלומי טוב מה המצב? קשה קשה.... איך החיים?חיים...
מה חדש?עשיתי קעקוע חדשדש...
מה ישן? כל השאר
מה שלום אדיק? הכל נחמד, תודה! היום מסיבה, כולם מוזמנים!!
ואתמול אני ואדיק היינו שנה ו-9 ביחד, אבל הוא בצבא............

oOSvetOo

New member
!wellcome

אני סבטקה, בטטה סקסית, ועדיין לא קיבלתי צו ראשון.. חחחחחח....

YULKA29

New member
אני מחרקוב

אני ממש ממש רוצה להיות בגדוד קרבי...בסגנון צנחנים או גבעתי :) איזה כיך שעברת טסט ראשון!!!חחח אני עדיין עושה שיעורים ומקווה להספיק עד הגיוס

למעלה