היי

אינקה

New member
הקשיבי לעצמך

למרות ש"כיוונתי" אותך מעט במה שכתבתי, רק האינטואיצייה שלך תדריך אותך נכון. הקשיבי ללב שלך (צ´אקרת הלב) כדי לדעת מה נכון - זו עצה לחיים. הטארוט (כמו כל אביזר "ניבוי" אחר) "שואבים" את האנרגיה ישירות מהעין השלישית שלך, שהרי אין להם אנרגיית "ניבוי" משלהם. מדובר באנרגייה רוחנית יקרה אשר חסרונה יתיש אותך וייצור דיס-הרמוניה בפעולת העין ה3. "פתיחה" או ניבוי באמצעות אביזרים חיצוניים יוצרת "מעקף" בין העין השלישית לתודעה. ז"א שהידע זורם מהע3 לקלפים ואחר כך להכרה דרך תהליכים שכליים ואינטואיטיביים, וזאת במקום לזרום ישירות לתודעה עצמה. מעקף מסוג זה אנו נוטים לעשות בתחומים רבים, והתוצאה פגיעה בהתפתחות (למרות ההנאה של ה"אגו" מן ההישגים ה"קלים"). כמו כן קלפים ואביזרים מעין אלו מתמלאים באנרגיית האדם וצוברים "חיים" משלהם על חשבונו. זאת גם הסיבה שאסור להעביר אותם וכו´. ובנוסף - מאחר ואנרגיית הע3 נמצאת בהם - הגוף האסטרלי נמשך אליהם בעצמה וכך נוצר אפקט התמכרות המזין את עצמו. יותר מעניין - ניסית ל"מדוט"?

drall

New member
תשמעי עיוני

לדעתי טארוא זה אחלה דבר, נכון שזה שואב אנרגיה מהעין השלישית, אבל זה בהחלט יכול להיות שעשוע לא קטן ועיסוק מכניס ומרתק. אם זה מפחיד אותך מאיזו סיבה כדאי שבאמת שתעזבי את זה. אבל אל תתני לכל מיני סיפורי סבתא להפחיד אותך מטיבן הטארוט חסרות כל יכולת לגרום לך נזק. דרול

אני לא אוהבת שקוראים לי כך.

אני לא מתיחסת לקלפים כהכנסה,אנני מעונינת להפוך אותם למקצוע.זה לא מפחיד אותי כמו מסוכן.אף אחד פה לא הפחיד אותי,להפך,קראתי,התנסתי בקלפים ולקחתי את הכל בפרופורציות. הקלפים לרוב אמרו דברים שחשתי,אך לצערי הם הוציאו ממני כ"כ הרבה אנרגיה,אולי אני עדיין לא בשלה לפתוח בהם. בכל מקרה תודה רבה. העין השלישית.

drall

New member
אז אני מצטער

שכל התנסות תקרב אותך לאמת
דרול

למעלה