היי :)

Pollyanna17

New member
היי :)

אני נורא אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על כמה שאלות כי אני ממש לא יודעת למי לפנות בנושא.. אוקי,אז יש לי המון המון בעיות רפואיות,אסתמה,אלרגיות למשהו כמו 20 דברים,בעיות בקיבה,מיגרנות ובנוסף גם תת משקל. הצו ראשון שלי בעוד פחות מחודש.השאלות: 1.עד כמה הפרופיל שלי עלול לרדת?הרופאה שלי בכלל טוענת שלא יגייסו אותי.מה קורה במצב כזה? 2.כעיקרון,המטרה שלי היא עתודה.אני אוכל לקבל למרות כל הבלאגן הרפואי? נראה לי שזהו.P: תודה מראש...ויום נעים.

פסעpmac

New member
תשובה חלקית

לא יודע כמה הבעיות יורידו לךם מהפרופיל אבל לגבי עתודה אין לך ממה לדאוג העיקר תתיחסי ברצינות לפסיכו טכני ולראיון אם יש לך. בשביל עתודה צריך קב"א 52 ומעלה ודפ"ר 60 ומעלה. נ.ב. העתודה אינה מסלול כה מזהיר כמו שהצבא אומר שהוא. בכל זאת כדי להבין מה באמת קורה במסלול העתודה כנסי לפורום עתודה והכתובת שלו היא atuda.tapuz.co.il

Pollyanna17

New member
תודה על הקישור...

לא ידעתי על קיום הפורום הזה בכלל,וזה נורא עזר לי.:)

סעמעמק

New member
עתודה

מכיוון את בחורה ואת רוצה להתגייס לעתודה, הפרופיל שלך בעצם לא ממש משנה לך, כל עוד הוא לא 21. אני הייתי ממליץ לך לא לשפוך את כל הבעיות הרפואיות בפני הצבא בבת אחת כי באמת יש מצב שישחררו אותך. תת משקל הם יגלו בכל מקרה לבד, ואסטמה זה משהו שכדאי לגלות למען בטחונך. בלי קשר לזה, בשיחה הקצרה שתהיה לך עם החיילת הנחמדת בלשכה את צריכה להביע המון מוטיבציה, לדבר על אהבתך לצבא וכו'. יש מבחן של סימול עברית שאת יכולה להתכונן אליו קצת, תחפשי בפורום ובגוגל משפטים לדוגמא. משפטים בסגנון של "הלבלר עמד נדהם נוכח הפולמוס שבחדר ורשם את שאירע במשיכות קולמוס" (לבלר- פקיד, פולמוס - ויכוח, קולמוס - עט דיו או משהו כזה). והכי חשוב שתצליחי בפסיכוטכני כמו שאמרו מעליי, לזה יותר קשה להתכונן...

למעלה