היי...

mushi18

New member
היי...

רציתי לשאול, ואני מקווה שזה המקום המתאים.... שמעתי על פנימית הדסים {זו של ויצ"ו} המון דברים טובים מחבר שלי שלמד שם לפני כמה שנים... חיפשתי עליה קצת מידע באינטרנט, כי הוא ממש גרם לי להסתקרן, וכל מה שמצאתי היו כמה תמונות והמון תגובות לא טובות {למען האמת ממש מרושעות} על מה שקורה שם, משהו עם המנהל והעובדים.... ורציתי לדעת אם מישהו יכול לספר לי קצת על מה שקורה שם? כי חשבתי להמליץ לאחותי ללכת לשם ועכשיו יש לי ספקות...{ וזה לא שאני מסלקת את אחותי, היא רוצה ללמוד בפנימיה..} תודה לעונים... :)

my sTar

New member
אתה יכול

להסתכל בטאגס של הפורום יש שם רשימה של פנימיות , היא מחולקת לפי סוגים. וגם לעיין בקישורים, יש שם קישורים לאתרים של כל מיני פנימיות וכפרי נוער לגבי הדסים, אין לי מושג- תגובות מרושעות יכולות להיות לכל מקום, וזה לאוו דווקא נכון, במיוחד בנט. אבל האמת שבאמת אין לי מושג קלוש. למה אחותך רוצה ללכת לפנימיה? שיהיה בהצלחה

mushi18

New member
אוקיי...

אני בת דרך אגב.... ואני אבדוק, כי קשה להאמין שאלו סתם שמועות מרושעות, כי זו הייתה פנימיה ממש טובה, כמה אנשים שלמדו שם שיצא לי לדבר איתם אמרו שהמקום מעולה.... ושאין להם מילה אחת רעה להגיד... ואני ממש לא יודעת ולא מבינה למה אחותי רוצה ללכת לפנימיה, היא פשוט החליטה ככה... :)

למעלה