היי

בוופק

New member
היי

הידע שלי במשחקי תפקידים מסתכם בכך שכשהייתי בן 9 בערך קראתי את הספרים האלו שכל החלטה מביאה אותך לעמוד אחר (וגם שיחקתי טליסמן אם זה נחשב
). בכל אופן, כל הקטע הזה נראה לי די נחמד ואם מישהו יוכל להסביר לי קצת על זה אני אשמח. חוצמזה שמישהו הזכיר איזה משחק בשם Helbreath או משהו.. אז נכנסתי לאתר של המשחק ואני מוריד אותו (200 ומשהו מגה) כרגע. למישהו יש מידע על המשחק, איך משחקים ומה צריך בשביל לשחק? תודה

subzero

New member
....

אם שיחקתה בדיאבלו אז תדע לשחק בזה. קצת על המשחק: היו שתי אלים- אלוינוס ואַרֵסדֵנוּס בשנת 2174 הם נילחמו והיה תוהו ובוהו עד ששניהם נעלמו והאנושות התחילה מחדש, והנה עוד משחק של ימי הביינים. אחרי שאתה נירשם והכל, אתה בוחר באיזה צד להיות: אלויין או ארסדן(אני ארסדן). ואתה צובר ניסיון, עולה דרגות, קונה נשקים, לומד כשפים וכו´ אבל מה שהכי טוב במשחק זה שאתה משחק עם ונגד אנשים אחרים, אתה נימצא העיר שלך(נגיד ארסדן) ויש עוד אלף אנשים בערך בעיר(האנשים הם אנשים אחרים כמוך שמשחרקים במשחק), המטרה היא כמובן להיכנס באם-אמה של העיר השנייה, ולחורר את האנשים שבחרו להיצתרף אליה, ולהוכיח שהאל שלך שולט!

בוופק

New member
נשמע נחמד ../images/Emo13.gif

הורדתי את המשחק ויש איזה בעיה בהתקנה אז אני מוריד משהו מהאתר של המשחק שאמור לסדר את זה. ביינתיים יש לי כמה שאלות: לפי מה כדאי לי לבחור לאיזו עיר להצטרף? מה קורה אם הדמות שלי מתה? האם אפשר לתקשר עם אנשים אחרים שמשחקים במשחק ואיך? ולמה המשחק הזה ניתן להורדה באינטרנט בחינם?!?! תודה

subzero

New member
תשובות

1)הערים הם אותו דבר, אין הבדל 2)אתה מאבד חפץ אחד וחוזר לנקודת התחלה 3)אתה כותב במיקלדת ולוחץ "enter" ואז מה שכתבתה מופיע מעל הדמות שלך 4)אין לי מושג

בוופק

New member
עזרה../images/Emo92.gif

אני כל הזמן מקבל את ה CRC error המעצבן הזה בהתקנה של המשחק.. שום דבר לא עוזר.. כתוב לי שההתקנה לא בוצעה במלואה אבל אני יכול להיכנס למשחק בכל זאת. נירשמתי ובניתי דמות.. שאני עושה Start זה יוצא לי מהמשחק.. מה לעשות?!

בוופק

New member
עובד לי../images/Emo70.gif

התחלתי לשחק ולא ממש הבנתי מה בדיוק עושים.. קיבלתי איכשהו כסף מזה שהרגתי Slime כזה.. ואז מישהו הפנה אותי לנפח וקניתי חרב כזאת שאין לי מושג אם היא שימושית או לא.. זה כל מה שהספקתי ביינתיים.. אני אפילו לא יודע לאיזו עיר אני שייך

מאיזה אתר הורדתה../images/Emo35.gif

אני מחפש את זה מאז שאמרתה משהוא על המשחק
תוסיף קישור

אני לא מוצא את זה

יש באתר רק תוספות, מפות ואפ-גריידים אני לא מוצא מאיפה מורידים את המשחק אצמו PLS

תודה מצאתי

אבל אחרי רבע שעה ( 2% ) זה נתקע לי אולי אתה מכיר דרך אחרת להשגת המשחק?

רגע נדמה לי שאני מוריד

את הדבר הלא נכון. אני אמור להכנס לdownload או משהוא אחר ?

גם לי יש ADSL

אבל משהו ניתק אז הורדתי מהמחשב של אמא שלי ( יש בוא ADSL ) שהוא איטי קצת ( בסוף הורדתי את המשחק ב45 דקות )

Master Boo

New member
שאלה-

הורדתי את המשחק- באמת משחק פצצה! אתה יודע איך אפשר להגיד דברים לכולם? שמה שאתה אומר לא יהיה כתוב מעל הראש שלך, אלא למעלה?

למעלה