היי..

just me 23

New member
היי..

אני לא יודעת אם זהו הפורום המתאים, ואם לא..אני אשמח אם תפנו אותי לאחד כזה. בזמן האחרון הלכה וגברה אצלי התובנה שאני צריכה עזרה. לא משהו רציני, אבל כן...צריכה מישהו שיקשיב ויעזור, פסיכולוג. הבעיה היא, שלמרות שהעניין הולך ונהייה נפוץ יותר ויותר , מי שהולך לפסיכולוג נחשב כאדם עם בעיות, כאילו יש אצלו משהו לא בסדר... גם במשפחה ובסביבה שלי יש סטראוטיפים על אנשים שהולכים לפסיכולוג, אנחנו מכירים כמה כאלו, ואמא שלי תמיד אומרת "יש לו בעיות נפשיות.." "היא קצת לא בסדר"... אני מניחה שעשיתי צעד גדול בזה שהבנתי שאני צריכה ללכת לפסיכולוג, שיש לי המון על הלב ואין לי איפה לפרוק את זה. עכשיו אני צריכה עזרה באיך עושים את הצעד השני: לאן הולכים? למי פונים? האם ניתן לעשות זאת בדיסקרטיות? מה המשמעות של ללכת לפסיכולוג?? האם זה "יכתים" אותי באיזושהי צורה??????????? אני אשמח אם אוכל לקבל קצת מידע ועזרה בנושא.. תודה : )

Calabasa

New member
היי just me

אין בזה שום בושה ללכת ליעוץ כלשהו. אני הייתי הולכת הרבה לטיפול פסיכולוגי וזה עזר לי הרבה מאד. אחרי כל פגישה הייתי חוזרת הביתה רגוע נפשית. לפעמים קשה להתמודד לבד. אין כוחות ולא יודעים מה הכלים המתאימים לכך ואז יש מי שיכול לעזור, אז למה לא? את יכולה בהחלט ללכת בדיסקרטיות, או דרך הפניה של רופא מטפל. בהצלחה.

ק ס נ ק ס

New member
זו המתנה הכי יפה

היי להיפגש עם פסיכולוג זו המתנה הכי יפה שבן אדם מעניק לעצמו. הלוואי ולכולם היו את האמצעים ללכת לפסיכולוג. ובכלל בשנים האחרונות זה אפילו נהייה סטייל כזה ... וזה ממש ממש לא מכתים.. זה ממש פרימיטיביות לחשוב כך.. רק אדם לא מספיק מפותח יכול לחשוב כך. הסביבה שלי מוקפת באנשים שהולכים כבר שנים לפסיכולוגים. בעזאת פסיכולוג את יכולה להתקרב יותר לעמצך, לקבל ביטחון עצמי ולשפר את רמת האיכות חיים שלך. כמובן שאל תצפי לשינויים מהירים, התהליך הוא ארוך. למרות שיש לי גם חברה שהיתה ב- 10 פגישות וזה הספיק לה. גם לא לכל פסיכולוג את תתחברי, חשובה מאוד הכימיה עם הפסיכולוג, לכן אל תתייאשי. אני מכירה אנשים שרק אחרי 4 פסיכולוגים הם מצאו את האחד שמתאים להם. הפגישות הראשונות הם לא קלות, יש הרבה פורקן, הרבה תיבות פנדורה שנפתחות.. וכמובן שהקשר הוא בהחלט דיסקטי. פסיכולוגים לוקחים הרבה כסף.. בין 300-350 ש"ח לשעה. את יכולה ללכת לפסיכולוג מטעם הקופת חולים שאת מנוייה בה, תכנסי לאתר שלהם ותראי רשימת פסיכולגים מהסביבה שלך, ואז את זכאית לטיפול לא יקר. מומלץ בחום לנפש של כל בן אדם !

Calabasa

New member
היי קסנס

צודקת. אני גם הלכתי והיא החזירה לי את הטעם לחיים.

למעלה