היי...

אני 5 5

New member
היי...

אני חדשה.. =] ולינקין פארק זה החיים שלי פשוט... :) חח ואגב שמעתי שהדיסק החדש הולך לצאת במרץ... וכל חדשות אחרות אני אשמח לשמוע... אגב קוראים לי נופר... :)

WELCOM../images/Emo13.gif

אני נטלי ומאחר ואין פה כמעט נפש חיה בשעה הזאת (או בכלל..
) אז אני יכולה להגיד לך שלא הפסדת הרבה אף אחד עוד לא יודע כלום מקווה שהם כבר יתעוררו בקרוב עם הדיסק כפרעליהם

אני 5 5

New member
חח..

אהלן... :) וכמו שכתבתי לאביעד.. אני רק מקווה שייצא כבר.. למה הם מורחים ת'זמן.. רר.. כבר רוצים לראות תוצאות!

Kido2222

New member
שלום נופר... :)

אכן הולך לצאת דיסק חדש... אף אחד לא אישר את זה שזה ייקרה במרץ... נקווה שהוא ייצא לפני... :) בכל מקרה... ברוכה הבאה לפורום... אני אביעד... :)

אני 5 5

New member
היי אביעד..

נעים להכיר חח :) אממ... האמת שידיד שלי סיפר לי על זה... ובנתיים, אני רק שומעת דיבורים..!! דיסק פה.. דיסק שם.. שייצא כבר!! ררר..

Kido2222

New member
בדיוק... :)

לא יודע למה... כל פעם שמחכים למשהו של לינקין זה לוקח יותר מדי זמן... 3 שנים בין דיסק זה אסון... :)

אני 5 5

New member
חחח...

רר... אני כבר מתה לשמוע ת'חומר החדש שלהם.. למרות ששמעתי "טעימה".. "קווינטי" או משו כזה.. ונראה לי אני מזה הולכת להתאכזה מהם... בנתיים.. וככה בכללי.. מישו אומר משו על פורט מיינור..?! כי לדעתי.. אולי זה לא הכי רוק.. אבל מייק עושה שם ת'עבודה יפה מאוד... =] חח סתם כי אני פשוט מתה עליו. :)

כן מייק הוא כשרון../images/Emo9.gif

לא משנה עם לינקין או בלי לינקין הוא יצליח כי הוא הדבק שמחזיק ת'להקה הזאתתת..כפרעעעעע עליווו

Kido2222

New member
השיר ההוא הוא שיר שהם...

כתבו בדרך להופעה... ככה נמסר... זה לא באמת מייצג את מה שהם כותבים... כנראה... אבל אני בטוח שמה שלינקין עושים... הם יודעים מה... חוץ מזה... יש את וורנר... שבעיקון... אם זה לא מצליח... הם יגידו להם שזה לא דיסק טוב... תתפלאו, זה קרה עכשיו לא מזמן עם 50 סנט ואמינם... אמינם אמר ל50 סנט להכין דיסק חדש כי החדש שלו נשמע בדיוק כמו הקודם...

אוף אין לי כוח לחכות..

מבחינתי שיוציאו כבר היום אפילו אלבום עם סימפוניות נאדים אבל לפחות משהו!!!!

Kido2222

New member
כמה שאני אוהב אותם... :)

אני מעדיף לחכות טיפה... ושייוציאו משהו מעולה... :) )

chaz

New member
ברוכה הבאה!

אני היחידה ששמה לב לחלק של מרץ או שזה לא מטריד אתכם? האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא כמה זמן עוד נחכההההההה???

SuperTom

New member
מרץ באמת נדמה רחוק מדי

אבל ככה זה נשמע מפיו של צ'סטר, בסביבות התקופה הזאת, אבל אני מאמין ומקווה שהאלבום ייצא עוד לפני, אחרי הכל הם בחרו כבר את השירים הסופיים לאלבום והם בשלבי ההפקה וההקלטה האחרונים איתם, מה שלא אמור לקחת יותר מחודש-חודשיים, תצרפו לזה עוד חודש +- של פירסום וכל השטויות שמסביב..ואני מקווה לתאריך יציאה בינואר או פברואר, גם זה מספיק רחוק, אבל לינקין כמו לינקין בטח ייקחו את הזמן שוב, מהסיבות שלהם וכדי לוודא שהאלבום ייצא הכי טוב שיכול להיות, אז נו מה לעשות, כנראה שלא לפני מרץ ><

אני 5 5

New member
תודה..

לכולם =] רק שאלה... מי בדיוק מביא את העדכונים ומתי הם יגיעו....?!

SAMAR

New member
../images/Emo203.gif כולם.

כולם מוזמנים לעדכן. אני מנסה לחפש ולמצוא את הדברים המרכזיים שקורים, נכון לעכשיו לא קורה איתם כלום, או לא משהו שאנחנו יודעים עליו. 3>

למעלה