היי

TULLYKA1987

New member
היי

הרבה זמן לא יצא לי להיות פה... הרבה עבודה בבסיס.. בבית רק ישנתי...ולא היה לי זמן לעצמי בכלל... אתן האוזן הכי קשבת שהכרתי (חוץ מהמשפחה והחברות כמובן!!) אתם כבר מכירים את הסיפור שלי לא? התקיפה וכל החרא הזה... אז זה חזר לי שוב-החרדה אני מתוסכלת... תרגיעו אותי... החודש פעם ראשונה מזה כמה חודישם נתתי לעצמי הזדמנות להתקרב לגבר..יצאנו 4 פעמים ואז בפגישה הרביעית, קרה משהו(כל מיני דברים..אבל מה שחשוב הוא של-א הייתה חדירה....הייתי עם מכנסיים +תחתונים...למרות שהוא לא, אבל זה לא באמת משנה) אני יודעת שמן הסתם-בלי חדירה אין הריון, ואין מצב שאני בהריון...אבל בכל זאת...זה מעיק עלי... נכון אין מצב(שאני בהריון) ואני סתם פסיכוטית....? אני ממש אשמח לאוזן קשבת+מילות הרגעה.... רויטל נ.ב יש מצב להחליף מסנג'ר\אייסי\טלפון\מייל\יונת דואר עם אנשים פה? כי אני בקושי בפורום...בקושי במחשב...

lorettalynn

New member
חמודה...

את לא בהריון, לפחות לא מהמקרה שתארת.. אז אין לך מה לדאוג. נדמה לי שחסר לך קצת ידע בסיסי על העניין (כזה שמצוי בשפע בספרים וברשת). על כל פנים, חשבי על כך שגם אם הייתה חדירה-הסיכוי להכנס להריון הוא לא הכי גבוה. מזל טוב על הבחור החדש, והרבה הצלחה:)

TULLYKA1987

New member
אריזה מזל טוב ואיזה בטיח

הוא זרק אותי בשביל כוסית כבר היום בצהריים... אולי יש פה אוהבי שמנות ?1 יש פה אחד פנוי לא? מישהו!?

צביקוש23

New member
../images/Emo22.gif איפה וורדה רזיאל זקונט?

תמיד שצריך אותה נעלמת... בטח הייתה אומרת "תראי.. הוא לא בשבילך, זה לא בריא מה שהולך בקשר הזה..פשוט תתקדמי ותזרקי אותו.. תזרקי אותו".. :)

למעלה