היי

GALI02

New member
היי

רובץ לי משהו על הלב. קצת קשה לי לדבר על זה אבל אני אנסה. אני מסתובבת כבר הרבה זמן עם תחושה ענקית של החמצה. ואני אפילו לא יודעת אם זאת החמצה או שאני הפכת את זה ליותר גדול ממה שזה היה. טוב בטח לא הבנתם כלום אז אני אתחיל שוב מההתחלה הפעם. לפני שנה וחצי הכרתי משהו וזה היה אחרי תקופה ארוכה של לבד(גם מבחינת חברות שקצת התרחקנו אחת מהשניינ). זה היה אחרי שסיימתי י"ב. מין תקופה של חוסר מסגרת(כמו עכשיו- אני אחרי צבא). הרגשתי שנפער בי מין חור כזה, חלל והסתכלתי גם מסביבי. לחברות הכי טובות שלי כבר היו חברים ומצאתי את עצמי פשוט לבד. ופתאום יום אחד השתכנעתי לצאת עם חברה שלי וחבר שלה("גלגל חמישי..") ועם כמה חברים שלו. היה שם בחור שהכרתי עוד לפני הוא היה גר באיזור שלי והוא והמשפחה שלו עברו לאילת. עוד בפעם הראשונה שנפגשנו היה איזה קליק- אבל אילת?! זה כבר יותר מידי. רמזתי לחברה שלי שתעזור לי(כי אני ביישנית כרונית) אז היא נתנה לו את המספר שלי ואחרי כמה ימים הוא התקשר. קבענו להפגש והבנתי שאני פחות או יותר הבחורה הראשונה שהוא יוצא איתה(מצא מין את מינו...) התחלנו לצאת והרגשתי כמו שלא הרגשתי בחיים. מין תחושה כזאת של ריחוף. אבל זה גם הבהיל אותי קצת קשה לי להסביר למה. זה משהו שחיכיתי לו כל כך הרבה אז למה אני לא מסוגלת להירע ולזרום? והוא היה כותב לי מכתבים מעלפים(יש לו כשרון כתיבה מדהים) והיה קונה לי דברים ובמקום פשוט לקבל את זה התחלתי לחפש סיבות ללמה הוא עושה את זה(מטומטמת שכמותי...) והגעתי למסקנה שכשהו אמר לי שהוא אוהב את זה זה היה בגלל שהייתי החברה הראשונה שלו וזאת הייתה סתם התלהבות וגם כל המכתבים טוב אני לא יעייף אותכם יותר. מה שקרה בסוף זה שנפרדתי ממנו אחרי המון לבטים בתירוץ(שנתתי לעצמי לא לו) שהוא חונק אותי ושאני בעצם לא נמשכת אליו אלא יותר מאוהבת באהבה מאשר בו. אלוהים כמה שאני מצטערת על זה. קשה לי לחשוב שמשהו אי פעם יאהב אותי ככה. לא דיברני בכלל 8 חודשים (הייתה פעם אחת שאפילו התקשרתי אליו ברגע של חולשה וישר ניתקתי אבל לדאבוני המספר שלי הספיק להקלט אצלו אז הוא התקשר ואמרתי שכנראה בטעות המקשים נלחצו. שאלתי אותו מה שלומו והיייתה מין שיחה מוזרה ושטחית) בקיצר אחרי 8 חודשים הוא פתאום מתקשר אליי ביומהולדת להגיד לי מזל טוב ודיברנו קצת ויום למחרת התקשרתי אליו והצעתי לו להפגש. הוא הסכים וישבנו בבית קפה. אחרי המפגש הבנתי שבעצם הוא כנראה כבר לא מרגיש אליי משהו( וגם אני לא בדיוק העליתי את הנושא- כנראה חיכיתי לקבל ממנו פידבקים) בכל אופן אני משתדלת לא לחשוב על זה יותר ומאז גם לא דיברתי איתו אבל אני מתחיל ה לחשוב שאולי אני תמיד אשאר לבד בגלל האופי הדפוק הזה שלי הסגירות הזאת שתמיד דופקת אותי גילי

היי גילי ../images/Emo24.gif

מנוסים וחכמים ממני בטח יכתבו לך תגובות שיעזרו לך יותר. אני פשוט לא כל כך יודעת מה להגיד, חוץ מזה שאני ממש ממש מבינה אותך. את מזכירה לי מעט את עצמי. לדעתי אם את אוהבת אותו וחושבת שעשית טעות, תהיי גלויה איתו ותגידי לו את זה. כי הרי - אנשים אף פעם לא יוכלו לנחש דברים. חייבי להגיד אותם. אני למשל, מתקשה מאוד להגיד לבחור מה שאני חושבת ו/או מרגישה. הפיתרון שלי הוא בכתיבה. יש שזה מרגיז אותם כי לא מצליחים להבין למה אני לא מסוגלת להגיד להם בפנים מה שעובר לי בראש ובלב, ויש שמבינים אותי ושמחים שלפחות ככה אני מצליחה להעביר להם את מה שאני חושבת ומרגישה. אני מקווה שזה עוזר לך במשהו... יש כמובן את הסיכוי שהוא ויתר עליך והמשיך הלאה, אבל כמובן שיש את הסיכוי שאולי הוא חש כמוך אך מפחד לעשות את הצעד הראשון בגלל העבר שלכם. שווה לבדוק את זה, לא? מחזיקה לך אצבעות שהוא חש כמוך ותמצאי את האהבה האמיתית שמגיעה לך קבלי
ו
לעידוד בינתיים והמשך שבת נעימה!!!

ortal_sh

New member
שלום לך גילי .......

דבר ראשון לגבי האופי שלך כלומר הביישנות, או סגירות זה רק עניין של זמן, יעבור לך, עם הגיל והנסיון, על תורידי מערכך, אני בטוחה שיש לך הרבה מה להציע , חוץ מעניין הבישנות. לפי דעתי עם את מרגישה שאולי את מפספת משהו , תנסי שוב לדבר איתו, ולהראות לו שלא שכחת אותו, תנסי להיפגש איתו ולהגיד לו מה את מרגישה, הכי גרוע תקבלי תגובה שלישית , אבל לפחות תדעי שלא פספת משהו אלא זה בסוף לא הסתדר . לפחות לא תחיי בתחושת אי וודאות , שאולי את מפספת משהו, ויכול להיות בניכם משהו. תחשבי על זה , שאין לך מה להפסיד !!! ואם לא תקחי יוזמה ותנסי , אף פעם לא תדעי !!! בכל אופן אני מאחלת לך בהצלחה ומקווה שתעשי משהו בעניין . אור-טל

ניקולי

New member
גילושקהההההה

תראי נשמה נכון!! יש הרבה אנשים שאוהבים את המושג הזה אהבה או להיות מאוהב אבל זה לא אומרשבתוך תוכם הם אוהבים את אותו אדם. לצערי קורה הרבה שבחורות וגם בחורים מתאהבים בבחורה מסויימת או בחור והם חושבים שזהו זה.. הם אוהבים לקבל, לתת, להעניק, להיות במחיצתו של אותו אדם אך כעבור ימים חודשים ואפילו שנים מגלים שבעצם לא אוהבים אותו..כי יש יותר נחמדים ממנו או יותר נפלאים ממנו ובעצם מה אני עושה איתו הרי שאני לא אוהבת אותו.. ואז מגיעות כל המחשבות האלו.. למה בעצם אני איתו ובתוך תוכך את מרגישה שאת עוד אוהבת אותו.. אבל בתת מודע שלך את לא אוהבת אותו את פשוט אוהבת להיות אוהבת ונאהבת.. (אני מקווה שאני לא מסבכת אותך)..אבל את צריכה להבין אילו אהבת אותו באמת אבל באמת לא היית מוותרת מלכתחילה והיית ממשיכה להיות איתו. יפה ונחמד מצידו שהוא התקשר לאחל מזל טוב ליום הולדתך..סימן שהוא אדם מתחשב עצם כתיבת היצירות המדהימות שלו אומר שהוא אדם רגיש אבל ושוב אבל זה לא אומר שדוקא אותו את צריכה לאהוב. ועוד משהו חשוב לדעת!! ברגע שתהיה לך אהבה אמיתית ברגע שיהיה לך את מי לאהוב מכל הבחינות..לא תחשבי על דברים מעין אלו למה הוא כותב..מה הוא רוצה לאמר בכתיבה שלו וכו´ את פשוט תזרמי ותרגישי את ההבדל. לפעמים אין כימיה בין אנשים אך בכל מקרה אוהבים את אותו אדם בגלל דברים אחרים אולי בגלל יופיו או בגלל אופיו מה שבטוח יקרתי לא החמצת דבר ...בחיים לא מחמיצים דברים אלא שוקלים ומגיעים למסקנות ואם החלטת אז.. שהוא לא יהיה לך סימן שאת יודעת מה טוב בשבילך.. לו היתה לך אהבה אליו ולו רק אהבה קטנה היית נשארת איתו. לדעתי את מאוהבת כרגע במושג אהבה!!!! אוהבת ניקול*

sidi

New member
שלום לך

אני לא יודע אולי אני טועה, אבל אני לא בטוח שיש אהבה מושלמת (או שבאמת לא נפגשתי איתה) כלומר, תמיד יהיה איזה שביב של הססנות והתלבטות האם זה זה או לא אבללללל, אני חושב שכשנפרדת ממנו לא נפרדת ממנו סתם, כי גם אם היה לך את השביב התלבטות, אם היית אוהבת אותו באמת היית נשארת איתו. יכול להיות שמאז לא היתה לך אהבה ואת מתגעגעת לביחד? כי זה באסה להיות לבד? בכל מקרה תנסי לשחזר ולהבין ולהיות כנה עם עצמך האם נפרדת ממנו באמת בגלל מה שכתבת או בגלל שזה לא היה זה. וא הגעת למסקנה שאת אוהבת אותו אז תרימי טלפון ותפתחי את הקלפים, כמובן אם יש לך אפשרות לברר אם הוא עם מישהי עכשיו אז עדיף כדי למנוע מצבים לא נעימים. מקווה שעזרתי ולא בלבלתי
אני

ניקולי

New member
סידי אני הבנתי אותך../images/Emo45.gif

ואני חושבת שאתה צודק אבל.. לך תדבר עם אנשים דע לך... אדם מאוהב לא רואה ממטר לא את האוהבים אותו ולא את הסובבים אותו לכן כל מה שנאמר כאן נכנס נאוזן אחת ויצא מהשניה. לצערי אדם צריך להפגע בכדי להבין מה טוב לו ומה רע לו ..נכון שמבקשים פה ייעוץ ודעות מאחרים. באותו רגע כשקוראים את התגובה עושים רגע חושבים ואומרים אוייי נכון הם צודקים אבל ברגע שהמחשב נסגר גם הסוויץ נסגר ואז חוזרים למציאות המרה. על כן יש לנו אחד את השני בכדי לתמוך ולחזק המשך כך..וכן גם כולם המשיכו כך אתם נפלאים!!!!!! אוהבת ניקול*

GALI02

New member
אתה צודק

היי סידי, לא נראה לי שאני אתקשר אליו. עבר המון זמן והאמת היא שאני עדיין לא ממש בטוחה שזה היה זה ועצם ההתלבטות מראה שזה כנראה באמת לא היה. אני יודעת שהוא לא הרגיש כמוני והסיבה העקרית שנפרדתי ממנו זה לא לפגוע בו וליטוע בו תקוות שווא בזמן שאני לא בטוחה- לא יודעת אולי נפרדתי ממנו מוקדם מידי אולי הייתי צריכה לתת לזה עוד צ´אנס. בכל אופן זה מאחורי עכשיו. צדקת גם בעוד דבר- מאז באמת לא הייתה לי אהבה ולא עובר יום מבלי שאני מהרהרת בזה וחושבת כמה החיים שלי היו נראים אחרת אם הייתה לי! גילי

sidi

New member
גילי

אני לא יכול לאמר שאני שמח בשבילך לא בגלל שזה לא יהיה נכון אלא כי אני לא חושב שזה רגע שמח. אבל פשוט אני חושב שאני מכיר את זה מהצד השני. וטוב שהגעת להחלטה אם היא נכונה או לא אף אחד לא יודע אבל תדבקי בה למרות שלא יהיה לך פשוט לחיות איתה גם בזמן הקרוב. אבל תנסי לא לחשוב על זה יותר מדי. ( לא לחשוב כלל זה בלתי אפשרי) ותמשיכי הלאה והאהבה תגיע כבר, בזה לפחות אני מאמין. בינתיים אני מגיש לך

GALI02

New member
ניקול../images/Emo24.gif

מה שכתבת לי זה בדיוק מה שבתוך תוכי אני כבר יודעת ואולי לא מוכנה להודות בזה. באזה להיות לבד ולפעמים נאחזים בדברים ומייפים דברים רק כדי להרגיש טוב. אני יודעת שאם הייתי נשארת איתו הייתי עושה עוול גם לי אבל גם לו. והאינטואיצייה שלי אמרה לי אז שהכי טוב יהיה לחתוך. אוף! מתי יגיע תורי כבר?!!!!!!!!!!! גילי

mariana

New member
היי גילי.

באותו יום כשניפרדת מהחבר הזה אז ידעת שהוא לא מתאים לך, אז למה לחזור אליו אם תגלי שוב שהוא לא מתאים לך? כאשר עזבת אותו הגעת להחלטה נכונה בשביל עצמך, ועל חלב שנשפך לא בוכים. מה שהיה היה. הוא פשוט לא היה לו נסיון קודם בחברה ואיתך זה היה הנסיון הראשון שלו, שהוא לא בדיוק ידע מה זאת אהבה. ותראי את זה כך שאת לימדת אותו, ואת התפקיד שלך בחיים שלו כבר עשית. אז אין לך מה לחזור אליו, ואת לא צריכה להיתאייש ולחכות, עכשיו את מזכירה אותי שכל היום הזה עברתי רק בבכי וריחמתי על עצמי שאין לי אף אחד, אבל כשאני רואה שזה קורה למישהו אחר, אני פשוט צוחקת על עצמי, תאמיני לי לנו כמוך וכמוני תמיד מחכה משהו יותר טוב פי אלף וזה בדוק. אז אין לך מה לחכות ולהיתאייש מהמצב הזה. כולם עוברים חלק כזה בחיים. אוהבת

למעלה