היי

snowgirl53

New member
היי

אני חדשה כאן ויש לי כמה שאלות קודם כל אני בת 15 ו9 חודשים בקיצור נכון שאומרים לאנשים לאהוב את עצמם כמו שהם אני לא יכולה לקבל את זה כי נגיד אתה שעיר קוף ואףגדול איך אפשר לאהוב את זה? ושאמרתם כאן שיוהבו אותך כמו שאתה אני ילדה שקטה מאוד ושדאני בחברה כל הזמן אומרים לי למה את לא מדברת וזה כבר מתחיל להפריע לי אבל פשוט אין לי מה להגיד ואני שונאת את איך שאני ניראת ואני מאוד קנאים למשל היתי רוצה להיות מישהי אחרת ואם אני רואה מישהי יפה והכל בבצפר אני אומרת הלווי והיא לא היתה קיימת או הלוי וטאני היתי היא וכשאני מגיעה לבית אני בוכה המון וכזה על כלום פשוט בא לי לבכות וזה לא פורק ממני כלום כי אני ממשכה לבכות שעתים שלוש רצוף.....תודה אם את יכולה לעזור לי במשו ואם לא אז גם...ביוש

הי snowgirl53 ../images/Emo140.gif

הי, קודם כל -
יש לי כיוון עבודה אפשרי שאולי יכול לעזור לך. את אוהבת לקרוא ספרים? יש כמה ספרי עבודה עצמית שיכולים מאד לעזור. את רוצה לשמוע? הביקורת העצמית שלנו נוסעת מתכנות שקיבלנו בבית. למדנו לבקר את עצמנו ולהשוות את עצמנו לאחרים. אפשר להשתחרר מזה
נ.ב. האם קראת חלק ממאמרי הפורום שיש כאן? אולי חלק מהמאמרים יוכלו לעזור

snowgirl53

New member
אז ככה

אםקראתי עוד כמה מסרים שאת רושמת כל יום ואני לא כל כך אוהבת ספרים וגם אם תמליצי לי על אחד אני לא יקנה אותו כי ההורים שלי לא יביאו לי כסף ועוד כמה מישפטים כאן שאני לא מבינה אותם אם את אומרת שאת מחליטה מה יהיה בחיים שלך ואם יהיה לך טוב באותו יום אם אני מחליטה שמחר יהיה לי חבר אני יכולה להחליט אבל זה לא יההיה ככה ואי אפשר להחליט שהיום בבצפר יהיה כיף כי אם פתאום יבואו ויעליבו אותי או משו? אז הם לא מישפטים נכונים כל כך..לדעתי. ובבית לתגובות אני לא מאמינה לכלום אם אני מראה לאמא שלי תמונה של בר ראפאלי היא אומרת לי את יותר יאפה ואם אני שואלת את אבא שחלי בבוקר אם השער שלי בסדר הוא אומר כן בלי להסתכל אז אני לא מאמינה כבר לכולם שאומרים לי דברים.. גם לא בחוץ כי אם יגידו לי החברות יפה או משו כזה אם הם אומרות את זה כי הם חברות שלי? אז אני לא מאינה אני יאמין רק שבן מהכיתה שלי ייד לי דבר כזה או משו כזה

זה הולך אחרת...

זה לא שמישהו אומר לעצמו סתם כך שיהיה לו טוב, והוא לא עושה כלום בשביל זה, והוא גם לא באמת מאמין למה שהוא אומר והוא סתם אומר את זה, ואז יהיה לו טוב. אם מישהו רוצה שיהיה לו טוב, זה תהליך, ולא איזה סיסמה שהוא אומר לעצמו. זה דורש בין היתר גם ריפוי של מה שלא טוב לו בחיים. יש לנו יכולת ליצור עבורנו את המציאות הרצויה. אבל זה לא סתם קורה, אלא זה תהליך עם אקטיביות, כוונה, עבודה, ריפוי, הבנה של עצמנו, הבנה של העולם, הכרת עצמנו ועוד רכיבים נחמדים
באהבה

misty10

New member
מסכימה לכל מילה ועוד משהו קטן

אני מסכימה לכל מילה שנכתבה פה על ידי הקודמת. משהו קטן נוסף זה שאולי חסר לך הרבה ובטונות ביטחון עצמי. ואת משדרת את זה בצורה חזקה: את לא מדברת בחברה (לדעתי האישית, לא יכול להיות שאדם בחברה אין לו אפילו מילה אחת להגיד לחברו), את שונאת את עצמך ואת המראה שלך עד כדי שהיית רוצה להיות מישהו אחר. את פשוט לא רואה את היופי שלך (ואני לא יודעת איך את נראית). להגיד מחר יהיה לי חבר בלי שאת מאמינה לזה ובלי שאת עושה משהו כדי שזה יקרה זה לא יקרה, ויכול להיות שגם אם תאמיני חזק זה לא יקרה מחר בדיוק, אבל אז, ורק אם את מאמינה, שלחת אנרגיה ליקום, והוא יחזור אליך חזרה בדמות חבר. תשאלי את עצמך מה היית רוצה לשנות בעצמך בצורתך החיצונית, ותשווי את זה למה שאת מרגישה בתחושות הפנימיות שלך, יכול להיות שדווקא אז תביני שאין שום מקום לשינוי, ואת נראית מצויין. תתחילי לעשות דברים להגברת הביטחון העצמי שלךך, ואת זה רק את תדעי מה לעשות (ואם את עדיין בלופ, תוכלי להעזר באיש מקצוע אם זה אפשרי למשל הפסיכולוגית בבית הספר תוכל לתת לך כיוון) אבל את העבודה את תצטרכי לעשות בעצמך. תבכי אם זה עוזר לך, אבל אם לא תנסי למצוא דרך אחרת לפרוק את הכאבים שלך, אולי לפתח הובי חדש כמו קרב מגע, שיוצא חלק מהאגרסיות, ואולי משהו שיתן לך היכרות עם אנשים חדשים שיתנו לך קצת פרספקטיבה שונה על עצמך... בהצלחה

למעלה