היי

Gloomy Light

New member
היי

קודם כל- סוף שבוע טוב :) דבר שני, יש לי שאלה. התחלתי ללמוד לפני שבוע נהיגה אצל מורה מומלץ, אבל המחיר נראה לי נורא יקר. שמעתי על אנשים שמשלמים בין 70-85 שקל. 90 זה מחיר גבוהה מאוד לדעתכם?

almogas

New member
גם אני משלם 90

70 זה זול מאוד מאוד!! כמעט ואין מורים כאלה.. ומי שלוקח מחיר כזה זה רק לחברים או דודים..... ועכשיו נגיד אני משלם 85 אצל מורה נחמד כאילו לא הכי טוב ואת משלמת 90 אצל מורה מצויין.. בסופו של דבר אחרי 30 שיעורים כל ההבדל יהיה 150 שקל.. אז לדעתי עדיף לשלם קצת יותר וללמוד אצל מורה כמו שצריך מאשר ללמוד אצל אחד לא הכי טוב ולשלם קצת פחות.. בהצלחה

solee

New member
אצלנו 90 זה הכי זול !!!!

ואני לא מכפר שמריהו !!!!

../images/Emo6.gif

אגב אני משלמת 85 בהתחלה זה היה 90 אבל הבאתי לו שתי חברות שלי אז הוא עשה לנו הנחה קבוצתית P-:

chiff4

New member
שאני הבאתי למורה שלי תלמידים חדשים

על כל תלמיד הוא נתן לי שיעור במתנה יענו חינם... נראה לי זה אחלה מבצע. אם הייתי מביא לו 30 תלמידים חדשים לא הייתי צריך לשלם לו בכלל על השיעורים חחח

Infinity AL

New member
אצלי גם 90 אבל

הוא נותן שיעורים חינם: - אם אני מביאה חברה - אם אני משלמת במזומן ( כולל צ'ק לאותו יום)

2 Mיכל

New member
תראי, 85 ש"ח ל-40 דק' יוצא יותר

יקר מ-90 ש"ח ל-45 דק'. 90 זה מחיר ממוצע לדעתי. רוב המורים לוקחים 85 או 90.

מתן1002

New member
כנסו

המחירים של השיעורי נהיגה מתחלקים לפי אזורים .. אני יודע שאצלנו באזור דרום המחירים נעים בין 70-80 שקל לשיעור ויש הרבה מורים שאף לוקחים פחות .. ככה שאל תרגישו שמרמים אותכם אם שילמתם-85 או 90 לשיעור כי זה טווח המחירים באזור שלכם ..

solee

New member
לא, בסדר...

מה שאני באה להגיד זה שהמחיר לא תמיד קשור לאיזור המגורים. לילה טוב.

almogas

New member
למה?

אני אף פעם לא הבנתי את אלו שמחפשים מורה זול.. תחשבו שלימוד נהיגה זה דבר שעושים פעם בחיים וזה הדבר שהולך ללוות אותכם כמעט לכל שאר החיים שלכם.. לדעתי עדיף לשלם 10 שקל יותר לשיעור אבל לצאת יודעים לנהוג טוב! מאשר לשלם 50 שקל לשיעור ולדעת לינוהג סביר ומטה.. תחשבו על זה שזה דבר שעושים רק פעם אחת.. שווה להשקיע

מתן1002

New member
זה לא בהכרח נכון!

מורה נהיגה זול, לא אומר תמיד שהוא פחות טוב. כמו שאמרתי כבר- באזור הדרום וב''ש שיעורי נהיגה הם במחיר נמוך. וזה לא אומר שהמורים פה פחות טובים מאלו שבמרכז.

למעלה